Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Dini, a kis dinoszaurusz Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Furcsa amcsik Furcsa amcsik Dini, a kis dinoszaurusz Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 16
Online tagok:
csabee7777

Regisztrált tagok: 4786
Legújabb tag: LNico

Látogatók ma: 20371
Online látogató: 17
Látogatók a hónapban: 20371
Összes látogatók: 31624223

Reklám

  Újabb friss hírek az Animax háza tájáról! Változások és újdonságok...
Információs hírekMint azt biztosan sokan tudjátok, a hétvégén került megrendezésre az elsõ MondoCon, ahol természetesen újabb Animaxes hírekre derült fény, hogy mi várható a közeljövõben és azután. Változásokban és újdonságokban ismét nincs hiány, ahogy jó és rossz hírekben sem.

Hibajavítások az Animax mûsoraiban

A NANA 45. részének hibás hangsávja javításra került, így várható belõle majd javított változat, ami majd lemegy az Animaxen. Az elsõ ending forgalmazási tilalom miatt nem lesz javítva.
A Conan a detektív második opening és endingje sem lesz javítva, mivel az Animax egy amerikai változatot vett meg, és abban az elsõ opening és endinggel mentek le ezek a részek is.

Változások a mûsorban!

A legnagyobb talány a Dragon Ball GT, mivel még a forgalmazó továbbra is késik, így egyre kevesebb a valószínûsége, hogy még az idén láthatjuk magyarul a sorozatot. Nagyobb a valószínûsége most már, hogy csak jövõre lesz.

Az InuYashát továbbra sem adja oda az RTL Klub senkinek (szó szerint kotlanak rajta), így a 104. rész feletti epizódok továbbra sem várhatóak egyelõre. Azonban az Animax tervezi a kb. 3 hete indult InuYasha folytatást, az InuYasha: The Final Act címû sorozat leadását jövõre, ami az elsõ sorozat közvetlen folytatása (állítólag 26 részes lesz).

A D.Gray-man mégiscsak lesz az idén, mégpedig egészen pontosan november 21-tõl kezdik vetíteni hétvégenként. Az elsõ 51 részre már megvan a jog, és dolgoznak rajta, hogy a második 52 résszel egyben leadhassák, de ez még továbbra sem biztos.

A Naruto második adagja, mint ismeretes, december 9-én érkezik az Animaxre, amit júniusban szeretnének rögtön a harmadik adaggal (vagyis a 105-156 epizódokkal) folytatni. A tárgyalások fogják eldönteni ezt is.

A Nodame Cantabile 2. évadjának állásáról továbbra sincs hír, még folynak a tárgyalások.

Újdonságok jövõre!

A Slayers Revolution január 16-án kezd majd, bár elvileg ki lehetett számolni ezt is már. A Slayers Evolution-R közvetlenül a Revolution után fog menni.

A Fullmetal Alchemist: Testvériség a jövõ év második felében fog indulni magyar szinkronnal.

A Kukucska kalandjai utolsó 13 része, ami még nem került eddig vetítésre, szerzõdési problémák miatt csak DVD-n fog megjelenni, tévében nem lesz látható.

A Conan, a detektív folytatása 2010-ben biztosan nem várható már, ellenben mûsorra kerül az elsõ mozifilmje, és a sorozat elsõ adagját is ismételni fogják, hátha nõ a népszerûsége.

A jövõ évben összesen 14 új sorozat, és 5-6 mozifilm lesz látható az Animaxen. Mozifilmek közül ami biztos, az a Bleach 2. filmje, az említett Conan, a detektív elsõ mozifilmje és a már korábban is említett Death Note 2. TV speciál. Ezen kívül várhatóak élõszereplõs filmek is, mégpedig a Death Note: Live Movie 3 valamint a NANA két filmje, természetesen minden magyar szinkronnal.

A Code Geass tervbe van véve állítólag, de konkrétumokat még nem ismerünk.

A One Piece sorozattal ugyanez a helyzet, de fõként a hossza miatt eléggé necces, szóval még nem tudni semmit a dologról.

A Sailor Moon biztosan nem lesz látható az Animaxen. Az oka, hogy vágott, rossz minõségû francia változat és az ahhoz készült szinkron van csak belõle, amit nem tartanak megfelelõnek a sugárzásra. Az eredeti japán változat túl drága, így nem éri meg. Ugyanez a helyzet a Dragon Ball és a Dragon Ball Z sorozatokkal is.
A másik ok, hogy a Sailor Moon nem illik bele az Animax jelenleg követendõ shoujo irányába. Egyedül a Sailor Moon utolsó sorozatára, a Sailor Moon Sailor Stars-ra lenne esély, de az sem valószínû, hogy lesz. Ez azt is jelentheti, hogy mahou shoujo sorozatok (vagyis a Sailor Moonhoz hasonló animék), nem várhatóak az Animaxen, tehát valószínûleg a Vadmacska kommandó japán változata sem kerül mûsorra.


Források: Animax mûsorblog | Anime & Manga FAN | Animany.hu

  Nana finálé! + technikai probléma...
Anime és manga letöltésekNa itt a várva várt utolsó két része a Nanának, vagyis a 46-47. epizód. Egyelõre csak ennyire futotta így kora reggel, hamarosan jönnek kiegészítõk is!

Jó szórakozást Nanához!


Figyelem! Az oldal technikai problémáiról szóló hozzászólást itt olvashatjátok el: Katt a linkre!

  Bleach és Nodame Cantabile Finálé!
Anime és manga letöltésekVéget ért a Bleach második, itthon leadott adagja az 5. évad utolsó részével, a 109. epizóddal, amit a megszokott helyrõl tölthettek. Ezzel lezárult a filler évad, a folytatás jövõ áprilisban várható, egészen pontosan április 19-én, amikor is a 167. epizódig várhatóak az újabb izgalmas részek, amelyek már a manga történetét dolgozzák fel.

Jövõ héten, hétfõn lesz a Soul Eater - Lélekfalók premierje ami természetesen ide is fel fog kerülni másnap. A sorozat 51 részes, és a Bleach folytatásáig fog tartani.

A másik finálé a Nodame Cantabile, aminek az utolsó, 22-23. epizódja szintén tölthetõ. Felkerült tovább az 1-2. és a 16. epizód javított változata (lecseréltem a linkeket a töltõben, vagyis csak a javított változat érhetõ el most már). Az elsõ két részben az FPS értékeket, a 16. epizódban pedig egy képhibát javíott a release készítõje, Garurumon. A Nodame folytatásának idõpontjáról egyelõre még nem tudni biztosat, de amíg az Animax nem licenszeli a következõ sorozatát is, addig nem tudják leadni. Ehhez azonban a Soniy Picturesnek kell elõtte megvennie, állítólag már folynak a tárgyalások, úgyhogy idõvel lesz folytatás nálunk is, ennyi bizonyos.

Jó szórakozást!

  NANA hajrá...
Anime és manga letöltésekFelkerült a Nana 44-45. epizódja, amelyeket a szokásos helyrõl, a Nana adatlapon keresztül érhettek el! A jövõ héten következik az anime befejezõ két része, így a Nanában is elkérkeztünk a hajrához, ahogyan a Bleachben és a Nodamében is. Az utóbbi két megemlített anime ismét összevontan, kedden várható majd!

Addig is jó szórakozást a Nanához!

  Animés hírek idén és jövõre!!!
Információs hírekAz Animany.hu információi szerint rengeteg újdonság lesz az elkövetkezendõ fél évben, valamint a régebbi hírben már említett premierek idõpontjai is módosultak némileg. Ez utóbbi fõként a Dragon Ball GT és a D.Gray-man esetében fontos.
  2009. október 17-én a Mondo jóvoltából megrendezésre kerül az elsõ MondoCon, ami az Õszi AnimeCon elmaradása miatt az év utolsó AnimeConja lesz! Természetesen a Conra a MangaFan is készült, így megjelenik a Bleach 3. DVD, a Death Note 3. DVD, a Fullmetal Alchemist 3. DVD és a Kukucska kalandjai 1-2. DVD! Ezen kívül persze számos új manga kiadvány folytatás is lesz, szóval aki megteheti, annak érdemes kinéznie.

  Jöjjenek viszont a premierek és a további DVD megjelenések:

  2009. október 19. Soul Eater - Lélekfalók premier az Animaxen (magyar szinkronnal)
  2009. október 23: Rómeó és Júlia: Az anime premier az Animaxen (magyar szinkronnal)
  2009. október 31: Bleach - Az elsõ mozifilm: Elveszett emlékek premier az Animaxen (magyar szinkronnal)
  2009. október: Blood - Az utolsó vámpír [mozifilm] a Black Mirror kiadótól

  2009. december 9: Naruto [új epizódok: 53-104] premier az Animaxen (magyar szinkronnal)
  2009. december: Dragon Ball GT premier az Animaxen (magyar szinkronnal), 2009-re írják még a premiert mindenképpen!
  2009: Ghost Hound DVD megjelenés a Mirax kiadótól, még ebben az évben megjelenik, de a pontos dátum még nem ismert!

  2010. január: Slayers Revolution premier az Animaxen (magyar szinkronnal)
  2010. február: Slayers Evolution-R premier az Animaxen (magyar szinkronnal)

  2010. április 19: Bleach [új részek: 110-167] premier az Animaxen (magyar szinkronnal)

  2010: D.Gray-man premier az Animaxen (magyar szinkronnal), idõpont változhat!
  2010: Death Note Speciál 2 premier az Animaxen (magyar szinkronnal)
  2010: Project Blue DVD megjelenés a Mirax kiadótól
  2010: Devil May Cry DVD megjelenés a Mirax kiadótól
  2010: Grenadier DVD megjelenés a Mirax kiadótól
  2010: Karas DVD megjelenés a Mirax kiadótól
Amelyikhez nem írtam oda, hogy milyen szinkronnal, vagy felirattal, annak még nem tudni, hogy milyen nyelven fog megjelenni! A mostani gyakorlat szerint reménykedhetünk benne, hogy minden magyar nyelven fog megjelenni, ez a valószínûbb tehát.

Források: Mondo Magazin | Animany.hu | Anime & Manga FAN | Animax mûsorblog© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!