Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Furcsa amcsik Furcsa amcsik Dini, a kis dinoszaurusz Űrzavar Űrzavar Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Az utolsó napom Az utolsó napom

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 7
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 4602
Legújabb tag: Biachu

Látogatók ma: 5085
Online látogató: 7
Látogatók a hónapban: 344569
Összes látogatók: 29903675

Reklám

  Felelősségvállalás
Szinkronos rajzfilm letöltésekSziasztok!

Mint legutóbb, ezúttal is két érdekes téma kerül terítékre a Furcsa amcsik világából! Mark és Callie belekóstol, milyen komoly felelősséggel és áldozatokkal járhat egy démonbaba felnevelése, miközben Twayne érzékenyítő tanfolyamon vesz részt. Majd Leonard egy a várost terrorizáló masszát igyekszik szocializálni, ezúttal úgy, hogy csak saját magára számíthat. Ezalatt Mark és Randall meglátogatja Randall szüleit New Jerseyben, akik még nem tudják, hogy fiúkból zombi lett...

Jó szórakozást!


  Dini, gyere haza!
Szinkronos rajzfilm letöltések
Most, hogy véget ért a szülinapunk, lássuk az újonnan útjára indított sorozatunk folytatását!

Bátor kis dinoszauruszaink kalandjai igazán izgalmasak, egyediek és néha félelmetesek!
Most sem lesz ez másként ugyan is Dini elmegy hazulról és nem tudni, hogy vajon hazajön e...
Aztán pedig feltűnik egy szépséges fehér dinoszaurusz...

Jó szórakozást!


  Szülinapi tucat #12 - Piszkos tizenkettő
DH+ hírek
Sziasztok!

Amikor annak idején útjára indult a DragonHall+ weboldala egy szeptember 12-i napon - ami egyébként teljesen random módon lett ez a nap - nem gondoltuk, hogy az évek száma is azonos lesz egyszer ezzel a nappal, ami ma szintén tizenkettő lett. Valamiért ez a szám sokszor előjött a történetünk során, például Izzy évekig 12 évesnek vallotta magát, vagy például a DragonHall TV indulása előtt is 12 nappal számoltunk vissza.

Van egy másik évfordulónk is idén, az ötödik, ami az első saját szinkronunkhoz kapcsolódik, hiszen már 5 éve annak, hogy elkészítettük a WataMote magyar szinkronját. Ez alkalomból, mint nemrég bejelentettük, öt epizódnyi új szinkront készítettünk idén támogatóinknak - amelyek hamarosan majd megosztásra is kerülnek - megköszönve eddigi segítségüket. Eddigi munkáinkon túlmenően, többek között ebből is láthatjátok, hogy érdemes minket támogatni!

Most pedig, hogy már hivatalosan is a 12-es korhatár besorolás alá kerültünk, még magabiztosabban igyekszünk ezt bizonyítani nektek, és még több sosem látott animét, rajzfilmet megmutatni nektek a lehető legjobb minőségben, ahogyan már egy tucatnyi éve tesszük.

Tartsatok velünk továbbra is!

  Szülinapi tucat #11 - Zavaros történet
Sziasztok!

Ünnepi kínálataink során igyekszünk mindig bepótolni egy-egy elmaradásunkat is, ami sohasem egyszerű feladat, hiszen általában nem véletlenül maradtak félbe ezek a projektek. Legutóbb a Full Metal Panic! készült el több év után, most pedig az Űrzavar a soros, ami szinte ugyanabban a cipőben járt. A DragonHall TV műsorán nemrég már láthattátok végig, így nem is húznánk vele az időt, Izzy kolléga minden epizódot összedobott nektek letölthető és online nézhető formában is!

Jó szórakozást immár a teljes sorozathoz!


  Szülinapi tucat #10 - Batman a jövőben!
Szinkronos rajzfilm letöltések
Ezúttal nem egy teljesen új sorozattal, filmmel érkeztünk, viszont vadiúj részekkel bővül, már megkezdett Batman of The Future című sorozatunk!
Ebből a különleges alkalomból, nem a megszokott két epizóddal, hanem dupla, négy epizóddal érkeztünk!
Ezzel el is érkeztünk a sorozat feléhez, sőt túl is haladtuk.

Kellemes időtöltést!
© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!