Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Arcane - League of Legends Arcane - League of Legends Arcane - League of Legends Rick és Morty Rick és Morty Rick és Morty Dini, a kis dinoszaurusz

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 12
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 5163
Legújabb tag: dbcore

Látogatók ma: 8420
Online látogató: 12
Látogatók a hónapban: 355575
Összes látogatók: 36101477

Reklám

  Két projekt is a célban!
Saját munkáinkÚjra itt van a keddi frissítés, ami rendhagyó ezúttal, mivel két saját projektünk is a végéhez ért. A Slayers-A kis boszorkány és a Stand Alone Complex-A második állás c. sorozatokról van szó, mindkettõbõl az utolsó részek kerültek fel tehát. BrollySSJ4-el együtt mindketten reméljük, hogy mindkét munka elnyerte a tetszéseteket, és köszönjük azoknak, akik a mi verziónkat választották. Akinek esetleg lenne kedve, az mindenképpen ossza meg a tapasztalatait a sorozatokkal kapcsolatban a fórumban, hogy mi is tanuljunk az esetleges hibákból, vagy egyszerûen lehet élménybeszámolót is tartani, amit szeretnétek. Köszönjük elõre is.

Nézzük viszont, hogy mik kerültek fel a mai napon:
~ Megaman NT Warrior 10-16 (BrollySSJ4) - dupla adag!
~ Slayers-A kis boszorkány új kalandjai 75-78 (Dumet) - teljes!
~ Soul Eater 31-32 (Garurumon)
~ Stand Alone Complex-A második állás 23-26 (BrollySSJ4) - teljes!
~ Yu Yu Hakusho - A szellemfiú 56-60 (Izzy)


Felhívnám a figyelmet továbbá a fõoldalon, a mozgó banner alatt közvetlenül található, újonnan elkészült Hírsávra ami mindig a legfontosabb hirdetményeinket fogja tartalmazni. Ajánlom mindenki figyelmébe ezeket a híreket, és a linkeken elérhetõ tartalmat!

További szép napot és jó szórakozást kívánok!

  D.Gray-man 17-18
Anime és manga letöltésekFelkerült a D.Gray-man egyelõre utolsó hétvégi adásának két része, a 17-18. epizód, az eddigi AVI formában. Ne feledjétek ugyanis, hogy ettõl a héttõl kezdve a sorozat csütörtökönként lesz látható, vagyis pénteken fog érkezni az oldalra a release.

Mivel nagyon kevesen jeleztétek, hogy igényt tartanátok az MKV verzióra, illetve többen kifejtettétek véleményeteket az MKV verzióról, úgy döntöttem, hogy továbbra is az AVI verzió fog csak felkerülni, amíg persze jön ilyen verzió Garurumontól. Ezúton is köszönöm azoknak, akik véleményt nyilvánítottak a kérdésben.

Holnap jön a szokásos friss, illetve az elkövetkezõ napokban várhatóak kisebb átalakítások az oldalban, mivel elkezdtem a régi DH oldal tartalmának beolvasztását, illetve egy újdonság is érkezik majd az adatlapok alján lévõ menübe.

További szép napot mindenkinek!

  Négy hír következik...
DH+ hírekNaruto 67-68
Lehet tölteni a Naruto 67-68. epizódjait, jó szórakozást hozzá mindenkinek!

D.Gray-man MKV
Továbbra is várom az igényeket a D.Gray-man MKV-s verzió felkerülése végett! Eddig csak egy ember jelzett vissza, és ez kevés a boldogsághoz, szóval akinek kell az vasárnap estig még megteheti. Az eredményt a hétfõi hírben fogom kiírni.

DragonHall Website
A másik oldalon már kihíreztem, de ide is leírom, hogy tudjatok róla. A DragonHall Website (DB-s oldalunk) 1-2 hónapon belül megszûnik, és a teljes tartalma innen lesz elérhetõ. Természetesen a internetes cím is ide lesz átirányítva. Bõvebb infóval a másik oldalon és idõvel a részletek ismertetése folyamán szolgálunk.

Új tárhely tesztelés
Elképzelhetõ, hogy a jelenlegi oldal is költözni fog egy másik, gyorsabb és nagyobb tárhelyre, de egyelõre még a tesztelés állapotában vagyunk, mivel nem biztos, hogy gyorsabb vagy megbízhatóbb. Akit érdekel, az a következõ linken tesztelheti az oldalt (ami nem frissül, csak tesztoldal!):
http://dragonhall.square7.ch/

További szép estét!

  Már megint itt vannak...
Saját munkáinkUgyan lassanként már nem tudok normális címet kitalálni a keddi frissítés híreknek (akinek van ötlete esetleg, az kérem írja le a hozzászólásoknál), de azért itt vannak megint a szokásos keddi anime csemegék. Íme:

~ D.Gray-man 15-16 AVI és MKV változatban (Garurumon)
~ Slayers-A kis boszorkány 71-74 (Dumet)
~ Soul Eater-Lélekfalók 29-30 (Garurumon)
~ Stand Alone Complex-A második állás (BrollySSJ4)
~ Yu Yu Hakusho-A szellemfiú 51-55 (Izzy)


Igen, a Megaman NT Warrior nincs a listában, mert Brolly technikai okok miatt nem tudta feltölteni, így jövõ héten dupla feltöltéssel ajándékoz meg bennünket.

A D.Gray-man Garurumontól már két változatban is elérhetõ, én maradtam az AVI verziónál egyelõre, de akit érdekel annak kitettem az MKV-s verziót is ebbõl a két részbõl! Kicsit szebb a minõsége, de van benne egy pici release csapat logó, és az asztali dvd lejátszó nem tudja lejátszani (aki gépen nézi, annak elõnyösebb lehet). Ha esetleg elég sokan igényelnétek az MKV verziót, akkor a késõbbiekben az is felkerülhet. Igényeket a hír hozzászólásaiban lehet tenni!

Dragon Ball Kai 40es epizódja tölthetõ, felirattal együtt!

Jó szórakozást és szép napot mindenkinek!

  Rómeó és Júlia Finálé!
Anime és manga letöltésekVégre elérkezett a nagy pillanat, hiszen a Rómeó és Júlia utolsó részéhez értünk! Vajon hogyan fog végzõdni a történet? Úgy, mint Shakespeare eredeti történetében, vagy esetleg egészen máshogy?
Meglátjátok ha megnézitek a sorozat utolsó két részét, a 23-24. epizódot, amelyek természetesen ismét HDTV-Ripben és DVD-Ripben is tölthetõek a szokásos módon. Ezúton pedig itt is köszönetet kell, hogy mondjak a release-ek készítõinek, Garurumonnak és MadTysonnak.

Jó szórakozást a részekhez mindenkinek!


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!