Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

A sárkányherceg A sárkányherceg A sárkányherceg Szamuráj Jack Szamuráj Jack Szamuráj Jack A Mézga család és az ámítógép A Mézga család és az ámítógép A sárkányherceg A sárkányherceg

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 8
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 5966
Legújabb tag: Iriszlina

Látogatók ma: 3501
Online látogató: 8
Látogatók a hónapban: 67883
Összes látogatók: 45571089

Reklám

Kiemelt híreink

  


Oldalunk általános adatai:

[400x270]
Hivatalos név:
DragonHall+ (DragonHall Plusz)
Verziószám:
3.0 béta
Jelmondat:
"Már nem csak álom az igényesség!"
Webcím:
http://dragonhall.hu/
Levelezési cím:
info@dragonhall.hu
Facebook oldal:
https://www.facebook.com/dragonhall.hu/
Twitter oldal:
https://twitter.com/dragonhallplus/
YouTube csatorna:
https://www.youtube.com/user/DragonHallPlusz/
IRC szoba:
http://dragonhall.hu/mirc/

Pár szóban rólunk:

2009. szeptember 12-én alakultunk meg a mostani formánkban DragonHall+ néven, mely oldal már globálisan animék, mangák és rajzfilmek releaselésével/fordításával és megosztásával foglalkozik.

Az oldal elõdje a 4 évig mûködõ, de azóta bezárt DragonHall Website volt, amely a Dragon Ball sorozatokkal foglalkozott.

Fansubber csapatként 2010. szeptember 12-tõl mûködünk, az eddig eltelt idõben ugyanis fõleg szinkronos projekteket készítettünk, illetve tagokat gyûjtöttünk jelenlegi csapatunkba.


Csapatunk rendeltetése, feladata, mûködése bõvebben:

Oldalunk elsõsorban japán és egyéb távol-keleti animációs filmekkel, sorozatokkal (animékkel), japán és egyéb távol-keleti képregényekkel (mangákkal), nyugati és hazai animációs és rajzolt filmekkel, sorozatokkal (rajzfilmekkel), valamint kiegészítésképpen japán és egyéb távol-keleti élõszereplõs médiatermékekkel, filmekkel, sorozatokkal, zenei klipekkel foglalkozik.

Megalakulásunkkor azt tartottuk a legfontosabb szempontnak, hogy egy olyan helyet hozzunk létre, ahol egyrészt csak saját munkáinkat osszuk meg, mindezt a lehetõ legtökéletesebb minõségben, másrészt egy összetartó, és a minõséget kiemelten fontosnak tartó családias közösség jöhessen itt létre.

Munkánk mind a magyar szinkronnal már rendelkezõ, mind a csak eredeti nyelven nézhetõ produkciók rekonstruálását ill. lokalizációját foglalja magába. Ennek megvalósítása érdekében egy csapat áll rendelkezésünkre, melynek minden tagja az általuk elvállalt feladatokra specializálódtak. A csoport nyílt, tehát a belépés mindenki számára lehetséges a megfelelõ feltételek teljesítése és szabályok betartása mellett. Eredeti célunk az eltelt évek alatt csupán munkáink típusaiban illetve azok mennyiségében módosultak. Továbbá a lehetõ legfrissebb és legtöbb információt is szeretnénk megosztani az ide látogatókkal az animék/mangák/rajzfilmek területén és a távol-keleti szubkultúrával, valamint a kiemelten az ehhez kapcsolódó hazai helyzettel is.

Feliratos projektjeink fõként olyan animék, amelyek ezidáig nem kerültek feliratozásra, vagy a meglévõ verzió minõsége hagy némi kívánnivalót maga után. 2012 õszétõl ezen túl nekikezdtünk a legújabb aktuális premier animék feliratozásához is, amelyet azóta rendszeressé tettünk. Fontosnak tartjuk a minõségi munkát mindkét területünkön, így elsõsorban a minõségre és csak másodlagosan a mennyiségre megyünk. A kínálat mellett legalább olyan fontosnak tartjuk egy összetartó közösség létrehozását is, mely ugyan egyelõre még kicsi, de már többször is bizonyított.

Mivel egyedülálló módon a témában mind magyar szinkronos, mind magyar feliratos projektekkel is foglalkozunk, így szívügyünknek tekintjük annak a sztereotípiának a megakadályozását, ami szerint egyik vagy másik kevesebb jelentõséggel bírna Hazánkban. Szívügyünknek tekintjük a magyar nyelv fontosságát és annak ápolását, így munkánk ennek érdekében is folyik évek óta. Kínálatunk épp ezért egyensúlyra törekszik mind a régebbi/újabb, a szinkronos/feliratos, és más területeken is.

Amennyiben tetszik tevékenységünk, munkáink, avagy törekvéseink, úgy kérlek támogass minket jelenléteddel, vagy ha úgy gondolod, akár anyagilag is a különbözõ támogatási lehetõségek valamelyikével. Amennyiben ötleted, javaslatod, vagy véleményed lenne velünk, a projektjeinkkel vagy bármi mással kapcsolatban, úgy szeretettel várunk közösségi platformjainkon, a Fórumban, a Facebookon, Twitteren, vagy személyes témák esetén e-mailben, privát üzenetben.


Kellemes idõtöltést kíván:
a DragonHall+ csapata© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!