Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Furcsa amcsik Furcsa amcsik Dini, a kis dinoszaurusz Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Furcsa amcsik

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 8
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 4780
Legújabb tag: kiwi555

Látogatók ma: 15939
Online látogató: 7
Látogatók a hónapban: 675063
Összes látogatók: 31583895

Reklám

  


Oldalunk általános adatai:

[400x270]
Hivatalos név:
DragonHall+ (DragonHall Plusz)
Verziószám:
3.0 béta
Jelmondat:
"Már nem csak álom az igényesség!"
Webcím:
http://dragonhall.hu/
Levelezési cím:
info@dragonhall.hu
Facebook oldal:
https://www.facebook.com/dragonhall.hu/
Twitter oldal:
https://twitter.com/dragonhallplus/
YouTube csatorna:
https://www.youtube.com/user/DragonHallPlusz/
IRC szoba:
http://dragonhall.hu/mirc/

Pár szóban rólunk:

2009. szeptember 12-én alakultunk meg a mostani formánkban DragonHall+ néven, mely oldal már globálisan animék, mangák és rajzfilmek releaselésével/fordításával és megosztásával foglalkozik.

Az oldal elõdje a 4 évig mûködõ, de azóta bezárt DragonHall Website volt, amely a Dragon Ball sorozatokkal foglalkozott.

Fansubber csapatként 2010. szeptember 12-tõl mûködünk, az eddig eltelt idõben ugyanis fõleg szinkronos projekteket készítettünk, illetve tagokat gyûjtöttünk jelenlegi csapatunkba.


Csapatunk rendeltetése, feladata, mûködése bõvebben:

Oldalunk elsõsorban japán és egyéb távol-keleti animációs filmekkel, sorozatokkal (animékkel), japán és egyéb távol-keleti képregényekkel (mangákkal), nyugati és hazai animációs és rajzolt filmekkel, sorozatokkal (rajzfilmekkel), valamint kiegészítésképpen japán és egyéb távol-keleti élõszereplõs médiatermékekkel, filmekkel, sorozatokkal, zenei klipekkel foglalkozik.

Megalakulásunkkor azt tartottuk a legfontosabb szempontnak, hogy egy olyan helyet hozzunk létre, ahol egyrészt csak saját munkáinkat osszuk meg, mindezt a lehetõ legtökéletesebb minõségben, másrészt egy összetartó, és a minõséget kiemelten fontosnak tartó családias közösség jöhessen itt létre.

Munkánk mind a magyar szinkronnal már rendelkezõ, mind a csak eredeti nyelven nézhetõ produkciók rekonstruálását ill. lokalizációját foglalja magába. Ennek megvalósítása érdekében egy csapat áll rendelkezésünkre, melynek minden tagja az általuk elvállalt feladatokra specializálódtak. A csoport nyílt, tehát a belépés mindenki számára lehetséges a megfelelõ feltételek teljesítése és szabályok betartása mellett. Eredeti célunk az eltelt évek alatt csupán munkáink típusaiban illetve azok mennyiségében módosultak. Továbbá a lehetõ legfrissebb és legtöbb információt is szeretnénk megosztani az ide látogatókkal az animék/mangák/rajzfilmek területén és a távol-keleti szubkultúrával, valamint a kiemelten az ehhez kapcsolódó hazai helyzettel is.

Feliratos projektjeink fõként olyan animék, amelyek ezidáig nem kerültek feliratozásra, vagy a meglévõ verzió minõsége hagy némi kívánnivalót maga után. 2012 õszétõl ezen túl nekikezdtünk a legújabb aktuális premier animék feliratozásához is, amelyet azóta rendszeressé tettünk. Fontosnak tartjuk a minõségi munkát mindkét területünkön, így elsõsorban a minõségre és csak másodlagosan a mennyiségre megyünk. A kínálat mellett legalább olyan fontosnak tartjuk egy összetartó közösség létrehozását is, mely ugyan egyelõre még kicsi, de már többször is bizonyított.

Mivel egyedülálló módon a témában mind magyar szinkronos, mind magyar feliratos projektekkel is foglalkozunk, így szívügyünknek tekintjük annak a sztereotípiának a megakadályozását, ami szerint egyik vagy másik kevesebb jelentõséggel bírna Hazánkban. Szívügyünknek tekintjük a magyar nyelv fontosságát és annak ápolását, így munkánk ennek érdekében is folyik évek óta. Kínálatunk épp ezért egyensúlyra törekszik mind a régebbi/újabb, a szinkronos/feliratos, és más területeken is.

Amennyiben tetszik tevékenységünk, munkáink, avagy törekvéseink, úgy kérlek támogass minket jelenléteddel, vagy ha úgy gondolod, akár anyagilag is a különbözõ támogatási lehetõségek valamelyikével. Amennyiben ötleted, javaslatod, vagy véleményed lenne velünk, a projektjeinkkel vagy bármi mással kapcsolatban, úgy szeretettel várunk közösségi platformjainkon, a Fórumban, a Facebookon, Twitteren, vagy személyes témák esetén e-mailben, privát üzenetben.


Kellemes idõtöltést kíván:
a DragonHall+ csapata
© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!