Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Furcsa amcsik Furcsa amcsik Dini, a kis dinoszaurusz Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Furcsa amcsik

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 12
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 4780
Legújabb tag: kiwi555

Látogatók ma: 16265
Online látogató: 12
Látogatók a hónapban: 675389
Összes látogatók: 31584221

Reklám


  Profil megnézése
Felhasználónév:
Jelszó:  
Avatar
Dumet
 Offline

Csapatvezetõ

ID user1
Weboldalhttp://dragonhall.hu/
Neme
Magamról
dragonhall.hu/index_elemei/avatarok/parduc.jpg

Amit szeretek, az az animék, a mangák, a rajzfilmek és ezeknek a rilézben való elkészítése. Mindezeket pedig magyar nyelven szeretem élvezni, és a kedvenceim hangjait hallgatni eközben. Emellett szeretem fordítgatni is azokat az animéket/mangákat/zenei videókat, amikhez nincs magyar szinkron/fordítás, habár inkább az motivál, hogy így ezek is magyar nyelvűvé váljanak. Amióta pedig megvalósult a legnagyobb álmom és saját profi szintű szinkronokat is készíthettünk, többek közt olyat is, amelynek én írtam a szövegét, vagy válogathattam össze a szinkronstábját, ez a motiváció még inkább erősödött bennem. Zenei téren gyakorlatilag már csak a japán zenét fogadom be egy két még tényleg igényes magyar, és magyarul is éneklõ elõadó kivételével. Persze ezen kívül sok minden van még, amit felsorolhatnék itt, de legyen elég ennyi ide.

Amit utálok az az igénytelenség, amit sajnos még mindig a legtöbb helyen látok. Még olyan helyeken is, ahol épp példát kellene mutatni. Épp ezért az a célom, hogy mindent a tõlem telhetõ legigényesebben adjak ki a kezembõl, nektek, akik ezt az oldalt látogatjátok. Fontosnak tartom, hogy az ide tévedõk ne csak egy megszokott letöltõhelyet lássanak bennünk, hanem egy kizárólag kiemelkedõen igényes munkákat készítõ, a mennyiség helyett inkább a minõséget szem elõtt tartó, összetartó csapat tagjának érezhesse magát mindenki. A csapatunkba kerülõ emberekhez is egytõl-egyig szoros kötelékek fûznek mindannyiunkat, még ha mindenki nem is ismeri a másikat személyesen. Egy család vagyunk, ez a DragonHall+ legfõbb eredménye és célkitûzése, ami nem csak egy olcsó sablonduma, amit akárhol olvashat az ember, hanem a valóság.
Felhasználói csoport
Leírás: A DH+ megbeszéléseken résztvevõ csapattagok csoportja.
Leírás: A DH+ HunDubs részlegében részt vevõ, tényleges release-készítést végzõ tagok csoportja.
Leírás: A DH+ Fansubs részlegében részt vevõ, tényleges feliratfordítást végzõ tagok csoportja.
Leírás: A DragonHall+ alapítói tagjainak csoportja.
Aláírás
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou
(InuYasha)
Összegzett statisztika
Üzenetek: 2371

Regisztrálva:
2009. 04. 14 13:27:04

Legutóbbi látogatás:
2021. 11. 29 16:29:26
Információ a figyelmeztetésről
Nincs figyelmeztetés© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!