Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Itou Junji hátborzongató japán meséi

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 24
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 7002
Legújabb tag: Szabi24

Látogatók ma: 6758
Online látogató: 24
Látogatók a hónapban: 907076
Összes látogatók: 54545782

Reklám


  Profil megnézése
Felhasználónév:
Jelszó:  
Avatar
Dumet
 Offline

Csapatvezető

ID user1
Weboldalhttp://dragonhall.hu/
Neme
Magamról
dragonhall.hu/index_elemei/avatarok/parduc.jpg

Amit szeretek, az az animék, a mangák, a rajzfilmek és ezeknek a rilézben való elkészítése. Mindezeket pedig magyar nyelven szeretem élvezni, és a kedvenceim hangjait hallgatni eközben. Emellett szeretem fordítgatni is azokat az animéket/mangákat/zenei videókat, amikhez nincs magyar szinkron/fordítás, habár inkább az motivál, hogy így ezek is magyar nyelvűvé váljanak. Amióta pedig megvalósult a legnagyobb álmom és saját profi szintű szinkronokat is készíthettünk, többek közt olyat is, amelynek én írtam a szövegét, vagy válogathattam össze a szinkronstábját, ez a motiváció még inkább erősödött bennem. Zenei téren gyakorlatilag már csak a japán zenét fogadom be egy két még tényleg igényes magyar, és magyarul is éneklő előadó kivételével. Persze ezen kívül sok minden van még, amit felsorolhatnék itt, de legyen elég ennyi ide.

Amit utálok az az igénytelenség, amit sajnos még mindig a legtöbb helyen látok. Még olyan helyeken is, ahol épp példát kellene mutatni. Épp ezért az a célom, hogy mindent a tőlem telhető legigényesebben adjak ki a kezemből, nektek, akik ezt az oldalt látogatjátok. Fontosnak tartom, hogy az ide tévedők ne csak egy megszokott letöltőhelyet lássanak bennünk, hanem egy kizárólag kiemelkedően igényes munkákat készítő, a mennyiség helyett inkább a minőséget szem előtt tartó, összetartó csapat tagjának érezhesse magát mindenki. A csapatunkba kerülő emberekhez is egytől-egyig szoros kötelékek fűznek mindannyiunkat, még ha mindenki nem is ismeri a másikat személyesen. Egy család vagyunk, ez a DragonHall+ legfőbb eredménye és célkitűzése, ami nem csak egy olcsó sablonduma, amit akárhol olvashat az ember, hanem a valóság.
Felhasználói csoport
Leírás: A DH+ megbeszéléseken résztvevő csapattagok csoportja.
Leírás: A DH+ HunDubs részlegében részt vevő, tényleges release-készítést végző tagok csoportja.
Leírás: A DH+ Fansubs részlegében részt vevő, tényleges feliratfordítást végző tagok csoportja.
Leírás: A DragonHall+ alapítói tagjainak csoportja.
Aláírás
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou
(InuYasha)
Összegzett statisztika
Üzenetek: 2412

Regisztrálva:
2009. 04. 14 13:27:04

Legutóbbi látogatás:
2024. 06. 20 17:24:56
Információ a figyelmeztetésről
Nincs figyelmeztetés

Kiemelt híreink


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!