Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Dini, a kis dinoszaurusz Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Furcsa amcsik Furcsa amcsik Dini, a kis dinoszaurusz Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 11
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 4626
Legújabb tag: Tomi2007

Látogatók ma: 20182
Online látogató: 11
Látogatók a hónapban: 583300
Összes látogatók: 30142406

Reklám

  Egy-két általános hír
DH+ hírekMég mindig lehet jelentkezni a Fórumban a Segítségnyújtás topikban ("Az oldalról" fórumkategóriában) fordítónak! Aki egy kis elszántságot is érez a dolog iránt, kérem jöjjön, nyugodtan jelentkezzen!

Aki teheti ezen kívül, az ajánlja másoknak is az oldalt, ha úgy gondolja, hogy érdemes. Jelenleg az oldalnak a legnagyobb segítség az, hogyha népszerûsítitek, szóval aki szeretné, hogy elõrébb haladjunk, az másoknak is ajánlja az oldalt! Köszönjük elõre is a segítséget!

Végezetül, kissé késve de, de egy kis letöltés hír is következik:
Felkerült a Nana 42-43. része (még dél körül), jó szórakozást hozzá!

  Bleach 105-106
Anime és manga letöltésekFelkerült a Bleach 105-106. hétfõi két epizódja, jó szórakozást hozzá!

  Mukya!!
Anime és manga letöltésekElérhetõ a Nodame Cantabile 18-19. epizódja, a megszokott helyrõl tölthetõ.
Jó szórakozást hozzá!


Felhívás!
Jelentkezõket várunk fõként Fordító posztra a Fansub részlegünkbe! Hamarosan megkezdõdik a DH+on is a fansub projekt, így aki úgy érzi, hogy nemcsak, hogy fordítani tudna angolról magyarra hanem kedve és ideje is lenne rá, az kérem jelentkezzen a Fórumban a "Az oldalról" fórumon belül a "Segítségnyújtás" topikban!

  Nana 40-41 & Full Metal Panic! 06-10
Anime és manga letöltésekKissé megkésve de jönnek az újabb feltöltés hírek:
Felkerült a Nana 40-41. epizódja, vagyis az eheti adag
Tölthetõ a Full Metal Panic! következõ 5 epizódja saját rippben

Mindkettõt elérhetitek az aktuális animék adatlapjáról! Jó szórakozást!

  Animax premierek az idén és jövõre
Információs hírekMint azt bizonyára már sokan hallottátok innen-onnan, az Animax beizzította az összes tartalékát, és 2009 õszére-telére számos újdonsággal fog szolgálni nekünk, anime fanoknak. Ezt viszont csak a kezdet... Ezeket ismertetném röviden, hogy biztosan senki ne maradjon le semmirõl.

 • Szeptember 20-án (vasárnap) leadták a Death Note elsõ TV speciálját, amely a "Death Note: Egy új világ istene" címet kapta. A közel 2 órás TV speciált tölthetitek innen az oldalról is, a Death Note adatlapról elérve a letöltések közül. A fájl két részre bontva került fel, a visszafejtéshez olvassátok el a GYIK-ban leírt használati utasítást: Katt ide!

 • A Bleach eheti részei tölthetõek a Bleach adatlapról elérve. A sorozat 109-ig fog lemenni, aztán szünet következik.

 • Október 19-én a hétfõi Bleachet a Soul Eater váltja, amelynek mind az 51 része le fog menni szinkronosan. Ennek leadása után jövõre az újabb Bleach adag következik amely megint több mint 52 rész lesz, elõreláthatóan ezúttal a 167. epizódig adják le, ami a 8. évad végét jelenti.

 • Október 23-án (pénteken) a Nanát váltja a Rómeó és Júlia: Az anime (Romeo x Juliet).

 • Október 31-én (szombaton) mûsorra kerül a Bleach elsõ mozifilmje természetesen a megszokott magyar szinkronhangokkal. A pontos magyar filmcím egyelõre nem ismeretes.

 • Októberre ígérték a Dragon Ball GT premierjét, de egyelõre csak annyi bizonyos, hogy a csütörtöki Conan a detektívet fogja váltani majd. A szinkronizálásnál figyelembe veszik a régi DB és DBZ-s hangokat, és akit tudnak, felkeresnek, de valószínûsíthetõ, hogy elég sok szereplõnek így is más lesz a hangja.

 • Hírfrissítés!!!
  Felkerült az Animax októberi mûsorrendje október 25-tel bezárólag! Sajnos semmi jele nincs annak, hogy a Dragon Ball GT adásra kerül, így nagy a valószínûsége, hogy az anyagok azóta se érkeztek meg és a premier tovább csúszik, tehát októberben nem lesz DBGT.

  Forrás: Animax blog

 • Novemberre tervezik a D.Gray-man-t, amelynek mind a 103 epizódját egyszerre vennék meg, amennyiben a tárgyalások sikerrel járnak. A részletek egyelõre nem ismertek.

 • Decemberben folytatódik a Naruto, a következõ 52 része fog lemenni, vagyis a 3-4. évad.

 • A Nodame Cantabile második évadja egyelõre nem kerül adásba amíg a Sony Pictures nem licenszeli, mivel addig az Animax se adhatja le. A tárgyalások állítólag már folyamatban vannak, így viszonylag jó esély van rá, hogy hamarosan ezt a sorozatot is láthassuk.

 • Jövõre két újdonságot is tervez az Animax: az egyik a Fullmetal Alchemist: Testvériség, amelynek az elsõ 4 részét már most online lehet nézni japán nyelven és magyar felirattal az Animax oldalán. Jövõre szinkronosan fogják elkezdeni.

 • A másik jövõ évi újdonság a Slayers nemrég lement két új sorozata, a Slayers Revolution és a Slayers Evolution-R. A szinkronhangok valószínûleg az régiek maradnak.

 • Az InuYasha folytatásáról egyelõre nincs hír, ahogyan arról sem, hogy a Full Metal Panic! harmadik sorozatát tervezik-e megvenni valaha is.

Az említett premier animéken kívül a következõ animék adatlapjai kerültek fel:
80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal, Appleseed-A jövõ harcosai, A tenger zúgása, Lili a virágangyal, Sandybell, Vexille, Voltron-Az univerzum védelmezõje

Lehetséges, hogy sokaknak ezek a hírek nem mondtak új információkat, de lényegesnek tartottam kiírni a mostani állást, új hírek esetén viszont újabb, hasonló híreket fogunk jelenteni.© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!