Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

A magányos farkas útja Hanma Baki Praclifalva lakói Itou Junji hátborzongató japán meséi A magányos farkas útja A képzelmény Itou Junji hátborzongató japán meséi Hanma Baki Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 20
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 7066
Legújabb tag: EDEM

Látogatók ma: 19796
Online látogató: 19
Látogatók a hónapban: 536687
Összes látogatók: 55511876

Reklám

  Múmin kalandok
Szinkronos anime letöltésekMúlt héten egy három részből álló Múmin-történet kezdtünk el. Ma folytatódik és be is fejeződik az árvíz miatt úszó színház és hőseink közös kalandja.
Legutóbb ott hagytuk abba, hogy Bájocska és Múmin egy fára kifeszített függőágyon töltötték az éjszakát. Sokáig aludtak, és mire felébredtek, az úszó színház már nagyon messzire sodródott.
A történet innentől fogva három szálon fut tovább:
1. Szent Iván éjszakáján az úszó színházat keresve Múmin és Bájocska találkozik egy faházban élő kedves hölggyel, aki az őt soha meg nem látogató nagynénjét várja. Némi szomorkodást követően elkezdik megünnepelni Szent Iván éjszakáját, ez azonban váratlan és érthetetlen módon odáig vezet, hogy mindhármajukat letartóztatják.
2. A színház megfeneklése és Mafli ösztönös önzősége miatt Pöttöm is távol kerül a többiektől, ám Vándor szerencsére kihalássza, s így vele tarthat az ő titkos küldetésén, amelynek célja néhány kiskölyök kiszabadítása egy park fogságából.
3. Az úszó színházban maradottaknak az a nagyszerű ötletük támad, hogy megírnak és színpadra is állítanak egy darabot. Ezzel veszi kezdetét Múminpapa rövid életű drámaírói munkássága, amellyel legfőbb céljuk az, hogy a híre Múminékhoz is eljusson. A kérdés most már csak annyi, hogy az ártatlanul bebörtönzött Múmin és Bájocska vajon megkapja-e a galambok sokaságával továbbított szórólapokat?

Igazán jó szórakozást a mai két kalandos Múmin-epizódhoz!


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték

Kiemelt híreink


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!