Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Praclifalva lakói Full Metal Panic! Full Metal Panic! Full Metal Panic!

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 8
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3895
Legújabb tag: balazslaci16

Látogatók ma: 11987
Online látogató: 7
Látogatók a hónapban: 426841
Összes látogatók: 24873266

Reklám

  Ai, a videolány
Manga letöltésekIsmét bõvül a manga részlegünk, ámbár most nem saját fordítást követtünk el, hanem egy már meglévõ fordítást, melyet kiadtak hivatalosan is Magyarországon, teszünk közzé, amit Aedua tagunk volt kedves megosztani velünk, így hatalmas köszönet illeti õt!

A mangából 4 fejezetet adtak ki mindössze nálunk (a teljes hossza ettõl nyilván sokkal több), ebbõl most az elsõ kettõ fejezet vált elérhetõvé. Mindenkinek bõszen ajánlott, mert szerintem nem sokan ismerik, így tehát hadd mutassuk be nektek az Ai, a videolány elsõ két fejezetét, amit máris tölthettek a jól megszokott helyrõl!

Jó szórakozást hozzá!

  Animekarácsony
Hazai animés rendezvények
DragonHall+ tagok figyelem!


2011. December 10. (szombaton) megrendezésre kerül a Mangafan csapat által szervezett Animekarácsony nevezetû animés rendezvény, melyen betekintést nyerhet mindenki, kicsik és nagyok egyaránt a Japán kultúrába, melyet a szervezõk egész napos interaktív programokkal tesznek még színesebbé, köztük konzol, rajz, karaoke, fanfiction és AMV, és persze a csúcspontot képviseli a cosplayverseny.

Továbbá várjuk mindenki jelentkezését aki részt akar venni, de nincs kivel mennie, esetleg szeretne a DragonHall+ tagjaival, adminjaival, csapattagjaival találkozni, azok jelezzék ezt a fórumban, vagy a Fórum/DragonHall+ találkozó vagy a Fórum/Rendezvények témákban!

Végezetül a fontos információk, helyszín, kezdés-zárás idõpontja, belépõdíjak:

Helyszín: Budapest, Hungexpo – K csarnok
Dátum: 2011. december 10.
Nyitva tartás: szombat 10:00-tól 20:00-ig
Belépõ ára: 1000 Ft, mely 100%-ban levásárolható a Mangafan standján!


  A mentõakció
Szinkronos anime letöltésekMiután kiderül, hogy a titokzatos csoport, akiket csak U-Men néven emlegetnek, elrabolta Hisako-t rögtön a megmentésére siet az X-Men csoport, betörnek a laborba és kiszabadítják a kislányt, de nem csak õt, hanem egy titokzatos nõt is találnak, aki egy telepata és egy bizonyos Belsõ kör nevû csoport tagja volt....
Ekkor azonban hirtelen feltûnnek a U-Men robotjai és rátámadnak hõseinkre, és mikor nem bírnak velük, megjelenik a titokzatos Todd is, így hatalmas csata veszi kezdetét, ahol Hisako és Emma rejtett képességei is felszínre törnek. Vajon, hogy végzõdik a harc kimenetele, és milyen képességek birtokában lehet a két nõ?

Nézzétek meg ti is az X-Men sorozat soron következõ két epizódját és megtudhatjátok! Jövõ héten pedig érkezik a folytatás, jó szórakozást addig is!


  A kisördög színre lép
Szinkronos anime letöltések
Son Goku és Rilld tábornok küzdelme egyre kiélezettebbé válik, mivel a tábornok képes a bolygó összes fémjét az irányítása alá vonni. Hõsünk nehéz helyzetbe kerül, és amikor Pan visszatér a kristálygömbökkel, Rilld kihasználja az alkalmat, mindkettejüket fémmé változtatja! Barátaink mind elbuktak és Dr. Myuu laboratóriumában várják végzetüket, ám ekkor Giru a segítségükre siet és végre kiderül, hogy mi is történt valójában. A legnagyobb rejtélyt azonban a doktor titkos laboratóriumának lezárt szobájában találják meg hõseink egy új, az eddigiektõl alapjaiban eltérõ gépmutáns személyében! Ki lehet õ, és milyen meglepetéseket tartogat? A Dragon Ball GT következõ két epizódjában számos dologra fény derül, nézzétek meg!

Jó szórakozást a részekhez, jövõ héten pedig jön a folytatás!


  Átmeneti fennakadás
Szerver hírek
Mint azt bizonyára észrevettétek, a letöltések egy jelentõs része nem mûködik. A hiba nem bennünk van, a gond az, hogy a Megaupload, ahol a feltöltéseink találhatóak, átmenetileg nem elérhetõ.

Kis türelmet kérünk mindenkitõl - reméljük, a hiba mihamarabb megoldódik, ennél többet sajnos mi sem tehetünk.© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!