Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Full Metal Panic!

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 8
Online tagok:
Crunch, Alexoman

Regisztrált tagok: 4027
Legújabb tag: Tala2440

Látogatók ma: 9474
Online látogató: 10
Látogatók a hónapban: 35953
Összes látogatók: 25642501

Reklám

  A Bosco léghajó még utoljára...
Szinkronos anime letöltések
Egy igazi Mikulásos ajándékcsomagunk kezdeteként van szerencsém bejelenteni a most következõket!

Egyik lelkes tagunknak köszönhetõen megleltük a hiányzó másfél részt, ami a sorozatból hiányzott, ezúton is köszönjük neki! Így immár teljesen magyar nyelven élvezhetõ A Bosco léghajó kalandjainak egésze, mindez csak itt nálunk!

A következõ részek lettek cserélve/javítva:
15. rész - teljes szinkronos rész (epizódcím feliratozva)
21. rész - epizód második fele is magyar szinkronos lett!
22. rész - epizódcím és a narrátor szöveg eleje pótolva!

Jó szórakozást a részekhez, és jó Mikulást mindenkinek!

  A következõ sorozat?
Feliratos anime letöltésekSziasztok!

Éééés, íme itt a Bakuman 35. része is, szokás szerint! Ezúttal két verzióban is tölthetitek, a szokásos 1280x720-as softsubos MKV videók mellett mostantól 712x400-as felbontású AVI videók is várnak rátok.
Ez visszamenõleg érvényes a második évad részeire is, és hamarosan az elsõ évad is elérhetõ lesz így.

De mi is történik a mai részben? Ashirogi Muto újra beindul, s úgy dönt, egy olyan apróság, mint a szerkesztõje véleménye, nem akadályozhatja meg abban, hogy olyan mangát alkosson, amilyet õ szeretne. Vajon beválik a terve?

Jó szórakozást!


  A terv bizonyítást nyer
Szinkronos anime letöltésekMiután a spanyol királyi tanács nem tartja megvalósíthatónak Kolumbusz tervét és elutasítják, ismét minden reménye szertefoszlik, hogy valaha elindulhat felfedezõ útjára.
De váratlanul feltûnik egyetlen testvére, Bartolómeó, aki jó hírekkel szolgálhat, mivel ismét audenciára hívja fõhõsünket a portugál király, II. János, hogy újra tárgyalják tervét...Azonban váratlan események fogadják Lisszabonban és ismét elutasítást kap...
Mindeközben Bartolóemó, mint térképkészítõ elutazik Angliába és Franciaországba, hogy ott is szerencsét próbáljon és támogatókat keressen kisöccse tervéhez...
Végül egy váratlan esemény hatására Ferdinánd spanyol király és Isabell királynõ újabb találkozóra hívatja hõsünket...

De vajon mi történt Lisszabonban? Továbbá a spanyol királyi pár milyen váratlan esemény hatására hívatja újra Kolumbuszt?
Mindent megtudhattok, ha megnézitek ti is az e heti két részt!


  Yu Yu Hakusho
Anime és manga letöltések
Yusuke Urameshi az iskola leglezserebb és legverekedõsebb diákja, így talán barátnõjén, Keikón kívül más nem is igazán kedveli õt, tanárai megvetik, ellenlábasai pedig állandóan az útjába kerülnek, bár minden alkalommal õk húzzák a rövidebbet. Azonban egy nap Yusuke az élete árán megmenti egy kisfiú életét. Mivel halála hirtelen jött, se a Pokol se, a Menny nem tudja befogadni a tettei miatt. Így a Túlvilág révésze, Botan, elviszi õt Koenma színe elé, aki egy feladat teljesítése fejében ad még egy lehetõséget hõsünknek, hogy visszatérhessen az életbe. Halála után Yusuke tapasztalja, hogy annak ellenére, hogy mindenki utálta õt, most nagyon sokan megsiratják, még régi ellenfeleinek legkitartóbbika, Kuwabara is, amivel végül meggyõzi hõsünket, hogy visszatérjen az életbe. Azonban Yusuke kalandjai ezután sem érnek véget, sõt, az igazi küzdelmek még csak ezután várnak hõsünkre, akit Koenma a Szellemvilág detektívjének nevez ki.

Ebben az öt részben lássuk mik is történnek hõseinkkel! Igen jól látjátok, V2 verzió tölthetõ: a rossz minõségû hangot cseréltem egy jobbá mert még mindig nálunk az igényesség és lassanként ki lesz cserélve az elsõ 50 rész.  Várj és soha ne add fel a reményt!
Szinkronos anime letöltésekÍm eljött az igazság pillanata, minden kérdésre fény derül, minden titok leleplezõdik, teljessé válik ugyanis a Monte Cristo grófja címû sorozat, mely már hivatalosan is DragonHallos munkává lépett elõ és ezúton is szeretnék köszönetet mondani a szinkronhangokért (ugyanis már nem sugározzák idehaza és nincs belõle saját felvételünk) Garurumonnak.

Végre kiderül mi motiválja a grófot és milyen céllal okozott ekkora káoszt maga körül, mindezek mellé kiderül kit takar az álarc és a név: Edmond Dantes és Monte Cristo grófja...
Így hát nézzétek meg ti is a záró felvonást, mely ismét nyolc részbõl áll, elõre is jó szórakozást hozzá!
Ja és ne feledjétek a jeligét:

"Várj és soha ne add fel a reményt!"

© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!