Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Full Metal Panic!

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 5
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 4027
Legújabb tag: Tala2440

Látogatók ma: 9860
Online látogató: 5
Látogatók a hónapban: 36339
Összes látogatók: 25642887

Reklám

  Új célok
Szinkronos anime letöltésekAz elõzõ részek tartalmából...

Szeplõs kisasszonyunk fájó búcsút vett nagy szerelmétõl és visszatért a régi hétköznapokhoz, melyben ismét minden a feje tetejére áll miután Albertet szörnyû baleset éri és egy állatklinikára kerül...
Mindeközben Candy kap a kórházban egy remek ajánlatot, hogy utazzon el Greytownba, ahol egy vasútépítõ társaságnak kellene segédkeznie, mint nõvér, de útközben össze találkozik egy régi ismerõsével, akitõl rossz híreket kap Pony kisasszony állapotáról így egybõl meg is látogatja...
Majd végül felkerekedik és elindul a kalandokkal teli úton, hogy új célokat valósíthasson meg..
Ám de mi vár fõhõsünkre ott a messzi, kietlen senki földjén?

Mindenre fény derül ha megnézitek az e heti részeket! Jó szórakozást.


  Újabb fegyvermániás õrület
Manga letöltésekMegérkezett a Full Metal Panic! manga harmadik kötete! Az elõzõ kötet komolysága után most ismét visszatérünk a vidámsághoz, köztük az animébõl már ismert történetekkel. A dolgok visszatérnek a régi kerékvágásba: hõseink ismét átlagos diákok, kivéve Sosukét, aki képes mindig valami életszerûtlent mûvelni. Kaname szép lassan kénytelen beismerni, hogy valamit igenis érez a fiú iránt, amit különösen akkor lát be, amikor Tessa kapitány is az iskolába érkezik egy hétre.

Vicces iskolai történetek, egy kis vakáció, és vidámság - ez vár azokra, akik letöltik a harmadik kötetet!

  Kiképzés és harc
Szinkronos anime letöltésekBarátaink megérkeznek New Yorkba az X-Men fõhadiszállására, ahol megkezdik Hisako edzését, hogy erejét uralni és irányítani tudja...
Végül õ is és Emma is csatlakoznak a csapathoz és elindulnak ismét Észak-Japánba, hogy beoltsák a másodlagos mutáció ellen a mutánsokat...
De miután elindulnak, hogy kiderítsék a Damon Hall Szindróma okát, repülõjüket eltérítve támadás éri õket, aminek a felelõse a U-Men...
Ezzel kezdetét veszi a harc és felvetõdnek a kérdések, vajon sikerül e legyõzni az újabb támadást? Úgyszintén kérdés lehet, hogy vajon minden gonosz tett és a másodlagos mutációt kiváltó ok mögött is ez a titokzatos szervezet állhat?

Mindent megtudhattok, ha követitek e héten is a sorozat friss részeit, melyhez elõre is jó szórakozást kívánok, jövõhéten pedig érkezik a folytatás!


  Reklámok még még és még...
Kiegészítõ letöltésekLegutóbbi reklám kiegészítõs híremkor ígértem, hogy nem reklámok fognak jönni kiegészítõk gyanánt, hanem Creditless OP-ED gyûjteményünket fogjuk bõvíteni, de mivel rengeteg érdeklõdést mutattatok a reklám gyûjteményünk iránt, no meg külön kérésekkel is éltetek, hogy melyek kerüljenek fel, fõleg a retró animéknél készült reklámokra voltak a legnagyobb kérések, így most ennek eleget is teszek!

Persze az ígéretem se feledem és érkezni fognak az OP-ED kiegészítõk is, sõt most már érik egy nagyobb OST gyûjtemény bõvítése is...

De mivel erre volt a legnagyobb igényetek így most következzen az én mikulásom is, aki késve ugyan, de be rakott pár kincsnek számító reklámot a csizmámba, amit most van szerencsém megosztani veletek!
Lássuk is mit hozott a szakállas jótevõ:

~Animaxos reklámok
~Anime+ reklámok
~Cartoon Network reklámok
~Cool tv reklámok
~Duna tv reklámok
~Msat reklám
~RTL Klub reklámok
~TV3 reklám

Továbbá külön köszönet illeti meg két segítségemet akik fõleg a régi RTL és A+ csatorna reklámjait adták oda, mert az saját és még tõlük kettejüktõl sikerült felvenni, szóval köszönet értük Pycur és Bütyök tagjainknak!

Kellemes csoki evést és nosztalgikus reklám nézést kívánok!

  Beby csapdája
Szinkronos anime letöltések
Miután Son Gokuék leleplezték az ördögi tudós, Dr. Myuu titkát és legyõzték Bebyt, a doktor legerõsebb mutánsát, visszatérnek ûrhajójukhoz, hogy folytassák a kristálygömbök keresését. Nem is sejtik, hogy Beby valójában nem pusztult el, és máris bosszút forral ellenük. Amikor hõseink megmentenek egy kisfiút egy elhagyatott ûrhajóról, valójában belesétálnak egy fondorlatos csapdába, amelyet Beby eszelt ki és látszólag minden a tervei szerint történik. Vajon sikerül kilábalniuk a bajból és legyõzni ezt a különösen ravasz ellenfelet? Ha megnézitek a Dragon Ball GT következõ két epizódját, megtudjátok!

Jó szórakozást a részekhez, jövõ héten pedig jön a folytatás!© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!