Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Full Metal Panic!

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 5
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 4027
Legújabb tag: Tala2440

Látogatók ma: 9815
Online látogató: 5
Látogatók a hónapban: 36294
Összes látogatók: 25642842

Reklám

  Minden jó, ha jó a vége
Szinkronos anime letöltésekHát eljött ez a pillanat is, felkerült végre valahára, gondolom sokak örömére a sorozat vége is és én ezzel szeretnék mindenkinek kellemes és békés szentestét kívánni! De természetesen még közel sem ért véget a móka-tánc kacagás...

Candy továbbra is teljes erõbedobással végzi hivatását és segít ahol tud a Greytown-i vasútépítõknek, rengeteg kalandban és izgalomban lesz része fiatal hõsnõnknek, meglátogatják barátai, Annie és Archie.
Majd egy váratlan történés hatására el kell menniük, hõsünk tovább áll és visszatér a chicagói kórházba, hogy újra munkába álljon.
De az igazi izgalmak még csak most kezdõdnek! Hisz szeplõs kisasszonyunk körül felpörögnek az események, összetûzésbe keveredik Elisával akinek sikerül kirúgatni a kórházból és ezzel hatalmas csapás éri. Közben Albert vissza nyeri emlékezetét és elmegy, de senki se tudja hová...
Mindennek a fejében barátai társaságában is történik egy borzasztó esemény, ami végképp sokkol mindenkit.
Majd egyszer csak, mikor már kezd minden rossz összecsapni Candy feje fölött, váratlanul a titokzatos William bácsi hívatja, hogy beszélni akar vele, azonnal megörül a lány, hogy végre láthatja azt a személyt aki annyi jót tett vele...

Rengeteg a kérdés, vajon ki lehet valójában William bácsi? Mi történhetett a baráti társaságában? Mi lett vajon Albert úrral?
Vajon minden kérdésünkre választ kapunk? Igen a sorozat fõ kérdéseire, rejtélyeire választ kaphattok ha megnézitek a befejezõ részeket!


  Grimm legszebb meséi - I. felvonás
Szinkronos anime letöltésekMég közel sem ért véget a karácsonyi film, sorozat arzenálunk, szóval érdemes továbbra is figyelni a fõoldalt és a híreket, tartogatunk még egyet s mást számotokra!
Mint például ezt a sorozatot, egy igazi retró õskövület, ami nem más mint a híres: Grimm legszebb meséi címû sorozat debütáló öt része. Melyet eredeti magyar nyelvû DVD-krõl rippeltünk és utólagos javításokat hajtottunk végre rajta. Lássuk az öt részt:

A brémai muzsikusok:
Történetünk egy szamárról, egy kutyáról, egy kakasról és egy macskáról szól, akiket a gazdájuk sanyarú sorsra hagyott, vagy bántalmazott. Mind megszöktek és jó barátok lettek és egy közös cél vezérli õket...
Nézzétek meg és megtudhatjátok mi ez a közös cél és hogy milyen kalandokba keverednek!
Jancsi és Juliska:
Egy földmûves család két gyermeke Jancsi és Juliska, ahol apjuk újranõsül, de az újdonsült anyuka rosszul bánik a testvérpárral, miután nem volt jó az idei termés, egyik nap kivisz õket az erõbe, hogy szerezzenek ételt és magukra hagyja õket...
Vajon mi lesz velük a nagy és sötét erdõben?
A békakirály 1-2. rész:
Egy szép nyári napon a királylány kimegy a városból a közeli tóhoz játszani, mikor is véletlen beejti a vízbe a játékát. Majd összeismerkedik egy rusnya békával, akinek a segítségét kéri és meg is állapodnak, hogy ha segít a béka akkor a lány elviszi a kastélyukba és barátok lesznek. Vajon a királylány tényleg elviszi a békát a királyi kastélyba?
Piroska és a farkas:
Piroska egy nap elmegy nagymamájához, hogy gyógyszert és élelmet vigyen beteg szerettének, édesanyja még indulása elõtt figyelmezteti õt, vigyázzon az erdõben, és ne térjen le az útról! De a gonosz farkas már lesben áll és ravasz cselszövéssel próbálja felfalni a kislányt. Sikerül a gonosz tervét megvalósítania a farkasnak?

Jó szórakozást és jó filmezést a karácsonyi készületek elõtt!


  Egy panda története
Szinkronos anime letöltések
Filmjeink sorában ezúttal ismét egy újabb igazi retrós alkotás következik...

Történetünk elején Kínában járunk, a sûrû bambuszerdõ közepén, ahol is egy szép napon megszületik Tao Tao, a kis pandabocs. A filmben voltaképpen az õ életét követhetjük nyomon. Hõsünk élete az erdõben végtelen játék és kalandozás, miközben barátokat szerezve fedezi fel az õsi völgyet. Azonban az ember végül erre a tájra is betéved, a kis pandát elfogják és elhurcolják. Tao Tao egy számára teljesen ismeretlen helyre, egy állatkertbe kerül, sok-sok ezer kilométerre régi barátaitól és hazájától. Ösztönösen haza akar jutni, de vajon lehet-e egyáltalán esélye megszöknie ebbõl a számára kegyetlen világból? Mi lesz a sorsa?

Kiderül, ha végignézitek ezt a szívszorító történetet, amely csak is a valóságot mutatja. Kellemes elmélkedést hozzá!

  Csoki karácsonyra
Manga letöltések
A DH+ manga szekciója is szeretne mindenkinek kellemes ünnepeket kívánni, egy igazi romantikus karácsonyi történettel. A "Karácsonyi Csoki" (eredeti címe Chocolate Christmas) egy régi, de kedves manga, mely a nálunk a Sailor Moon-ról ismert Naoko Takeuchi munkája.

A fõszereplõ Ryon, egy iskolás lány, aki egyedül tölti a karácsonyt - akárcsak a rádió stúdiójában kedvenc mûsorvezetõje, Csoki, akinek aznap van a születésnapja is. Ryon fogja magát, és egy tortát ajándékoz neki névtelenül, majd elhatároz két fontos dolgot. Az egyik: õ is, akárcsak Csoki a mûsorában, össze fogja hozni a párokat. A másik: a jövõ évi karácsonyt nem fogja egyedül tölteni, hanem mindenképpen valakivel - és ez a valaki Csoki.

A bájos történettel szeretnénk mindenkinek megköszönni a támogatását manga fronton, és biztosítani azt, hogy 2012-ben is számos újdonsággal jelentkezünk!

  Igazság
Szinkronos anime letöltésekAz események hirtelen felgyorsulnak, miután Sasaki Yui harmadik asszisztensérõl kiderül nem is az akinek eddig mutatta magát. Õ nem más, mint Agymester a Belsõ Kör nevezetû bûnszövetkezet vezetõje...
Ezek után a gonosz szervezet ura betör a labor féltve õrzött részébe, míg hû csatlósai feltartják az X-Ment. A heves csata után találnak egy gépezetet, ami mindeddig blokkolta a mutáns keresõ rendszert, azonnal kérdõre is vonják Yui doktornõt, hogy adjon magyarázatot, aki elmondja végre az igazságot.

Vajon mi az igazság, mit keres a doktornõ laborjában az a gépezet? Meg hát mit akarhat tõle Agymester? Milyen titkokra derül fény?

Mindent megtudtok, ha megnézitek az X-Men 9. és 10. részét, jó szórakozást hozzájuk!
© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!