Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Full Metal Panic!

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 7
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 4026
Legújabb tag: Joichiro

Látogatók ma: 14107
Online látogató: 7
Látogatók a hónapban: 14107
Összes látogatók: 25620655

Reklám

  Kalandok az új földrészen
Szinkronos anime letöltésekMiután Kolumbusz és a Pinzón fivérek összegyûjtötték a szükséges létszámú legénységet végre útnak indulhattak, hogy felfedezzék az ismeretlent. Megérkeztek Gomerá szigetére ahol feltöltötték ellátmányaikat és megjavították a Pinta kormány lapátját, majd 1492 szeptember 6. neki vágnak az ismeretlen óceánnak.
Rengeteg a lázadás és a kétség is egyre növekszik a legénység tagjai között, hogy valaha oda érnek az Inidákra, mígnem egy éjjelen a Pinta ágyú lövést ad le, mellyel jelzi: földet látnak! Végül 1492 Október 12. partot érnek és kezdetét veszi az új föld feltérképezése...

Vajon tényleg elérték az aranyban dúskáló Indákat? Milyen kalandok várnak rájuk az új földrészen?

Mindent megtudhattok, ha megnézitek hõseink újabb felfedezõ kalandjait, és jövõhéten a befejezõ részeket!
Jó szórakozást a részekhez.


  Karácsonyi démonirtás
Szinkronos anime letöltésekÍme még egy sorozat amit a mai nappal DragonHallos köntösbe öltöztethetünk, mivel eddig nem volt a saját munkáink sorában!
Ez nem más mint a Chrono Crusade címû sorozat.

Ezúton is köszönet a szinnkronokért Garurumonnak!

1928., New York. A világégést követõen szerte a világban egyre több és több a démoni erõvel rendelkezõ lények száma, ennek megfékezésére az egyház létrehozott egy különleges rendet, melyet Magadléna rendnek kereszteltek.
Rosette Christopher és Chrono a társaság leghasznosabb és legelismertebb párosa, de a sikerek mögött szörnyû titkok lapulnak! Valójában Rosette négy éve elrabolt kisöccsét Joshuát keresi, akit egy titokzatos démon Aion rabolt el, akivel Chrono is szeretne leszámolni, hiszen régen õ fosztotta meg hatalmától...
Így hõseink között létre jön egy szövetség, ami a lány életébe kerülhet!
Váratlanul feltûnik Aion és a történések gyökeresen megváltoznak...

Nézzétek meg ti is ennek a fantasztikus sorozatnak az elsõ nyolc epizódját! Jó szórakozást hozzá.


  Karácsonyi ajándék csomag
Szinkronos anime letöltések

Szeretnék én is kellemes karácsonyi ünnepeket kívánni mindenkinek!
Ezek az én ajándékaim, nektek:

Vadhattyúk:
A daliás özvegy király feleségül veszi a rút boszorkány csodaszép lányát. Azonban az új királyné, hogy megszabaduljon tõlük, hattyúvá változtatja a királyfiakat, csupán a királylány, Százszorszép tud elmenekülni. Õ lehet az egyetlen aki meg tudja törni a gonosz királyné átkát, ám ennek hatalmas ára van. Vajon sikerül megtörni az átkot és mi lehet ennek az ára?

Tom Sawyer kalandjai:
Tom Sawyer kalandjai 1840 körül kezdõdnek Szent Petersburgban, a Mississippi folyó melletti városban. Tom 12 év körüli árva gyerek, aki a nagynénjénél él, Polli néninél és a féltestvérével, Siddel. Velük él még Jim, a szolgálójuk is. Lásuk miféle kalamajkába keveredik Tom a barátaival ebben a 4 részben

Jó szórakozást!


  A Holdharcosok visszatérnek!
Szinkronos anime letöltések
Hosszú várakozás után végre itt van hazánk legnépszerûbb mahou shoujo animéjének, a Varázslatos Álmoknak (Sailor Moonnak) a folytatása, fogadjátok szeretettel Karácsony alkalmából! A sorozat minden héten új részekkel jön tõlünk, jövõ héttõl heti 4 epizóddal!

Miután a Holdharcosok legyõzték a jövõbõl érkezõ ellenséget és rendbe tették Kamilla világának békéjét, visszatértek a normális megszokott életükbe. Azonban mint minden, a béke se tart örökké, hiszen hamar új ellenség tûnik fel. Az újabb gonoszok ezúttal tiszta emberi szíveket próbálnak megkaparintani, hogy rejtélyes céljaikra használják fel õket. Ám ez még nem minden, hiszen felbukkan két új tündér is, akik szintén a tiszta szíveket keresik és a bennük rejlõ rejtélyes talizmánokat! Kik lehetnek õk, és mi lehet a valódi céljuk? És vajon sikerül az ellenség terveit hõseinknek megakadályozni? Tartsatok velünk és megtudhatjátok!

  Beyblade START !
Szinkronos anime letöltések
A Beyblade egy új sportág ami nagy népszerûségnek örvend világszerte. Bajnokságokat rendeznek hogy a játékosok összemérhessék erejüket. A fõszereplõ Tyson, aki a Bladezúzók nevû csapat tagja. Ennek a csapatnak a történetét kísérhetjük szemmel, rengeteg izgalom, humor társul a történet mellé.
Az elsõ két részben látható lesz a Bladecápák két tagja és Tyson közötti harc, Tyson Beyblade-je eltörik így Szaki és számítógépe Dizzy segítségévél próbálják meg helyrehozni.

Hetente 2 rész fog érkezni, jó szórakozást a mai részekhez.© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!