Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Batman - Új kalandjai Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Full Metal Panic!

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 8
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 4027
Legújabb tag: Tala2440

Látogatók ma: 2175
Online látogató: 8
Látogatók a hónapban: 43433
Összes látogatók: 25649981

Reklám

  Baj van!
Szinkronos anime letöltések
Beby csapdába csalta Son Gokuékat a Pital bolygón, azonban õk még idõben felfedték a fondorlatot és végül õt ejtették csapdába. Bebynek ugyan sikerült Trunks testét a birtokába vennie, de mivel nem tudta uralni az erejét, menekülésre kényszerült és hõseink végleg szem elõl vesztették. Azonban ez csak a kezdet volt! Miközben barátaink ismét a kristálygömbök után indulnak, a Földön a békés életet furcsa jelenségek zavarják meg, amikor több ember is eszét veszti a belvárosban. Mi okozhatja ezt, és vajon otthon maradt barátaink meg tudják állítani? Kiderül a Dragon Ball GT következõ részébõl, jó szórakozást hozzá!

Sajnos a 25. rész és egyben a hírünk címe találó, ugyanis egy újabb kijátszási hiba miatt az Animax egymás után kétszer is leadta ezt a részt, így a 26. rész kimaradt. Ha a csütörtöki ismétlésben minden rendben megy, péntek hajnalban jön a kimaradt epizód.

  Egyfejezetesek
Feliratos anime letöltésekSziasztok!

Bár a szokottnál kicsit késõbb, de ismét itt van a Bakuman, ezúttal a 36. résszel!
A mai részünkben tovább halad Takagiék új mangájának ügye. Eijinek nagyon tetszik az egyfejezetes, amit el kell bírálnia, Takahama pedig újra kiakadt Miurára... Vajon Miura tényleg rossz szerkesztõ lenne?

Jó szórakozást!


  Újra sütik!
Feliratos anime letöltésekSziasztok!

Egy viszonylag hosszú szünet után (sajnos sok volt a dolgom, de inkább nem untatlak benneteket a részletekkel), újra itt van a Yumeiro Patissiere! Remélem, sokatoknak hiányzott ez az édes kis anime. A már megszokott MKV videók mellett a részeket már AVI formátumban is tölthetitek, külön mellékelt felirattal.

De mi is történik a két új részben? A 14. részben végre elindul a Sütemény Nagydíj, az elsõ forduló rögtön nagy nehézségeket tartogat Ichigo számára, ugyanis egyedül kell megküzdenie a feladatokkal, nem bújhat a hercegek mögé. A 15. részben pedig Hanabusa Satsukiról tudhatunk meg egy kicsit többet.

Jó szórakozást a részekhez!


  Animekarácsony: Beszámoló
Hazai animés rendezvényekImmár véget ért hivatalosan is az idei Animekarácsony Con ami ismét hatalmas réteget mozgatott meg és ismét gondoskodott a jó hangulatról, a karácsonyi ünnepek elõtti baráti összejövetelekrõl és persze a kihagyhatatlan manga, dvd, figurák, fan cuccok vásárlásáról.
Mint általában most is 10 órai kapu nyitással vette kezdetét a rendezvény és egészen este 20 óráig várta és fogadta az érdeklõdõket.

Több választékkal is kedveskedtek a rendezõk, úgy mint AMV verseny, szabad vetítés, rajzverseny, Cosplayverseny, Karaoke és persze az elmaradhatatlan anime vetítés mely ez évben mi más lett volna mint a Dragon Ball GT másfél órában...

Animaxos beszélgetésre és további bejelentésekre nem került sor, legjobb tudomásom szerint!

A tovább gombra kattintva további észrevételek és beszámolók tehetõek, meg persze a fórumban is!

  A flotta útra kel
Szinkronos anime letöltések1492. január 2. Spanyolország: Gyõzött! Elérkezett az idõ hõsünk tervének megvalósításához, ám de...
Mikor a király és a királynõ kérdõre vonja mit kíván, ha sikerrel jár és felfedezi az új kereskedelmi utat döbbenet ül mindenki arcára, nemesi rangot, vagyont és elismerést kér...
Természetesen ennek hallatán a gyõztes ország elutasítást mond, de...Megtudják, hogy Kolumbusz Franciaországba akar menni, hogy VIII. Károlynak feltárja tervét, viszont ezzel elesnek a gazdasági terméstõl, vagyontól és dicsõségtõl....

Mit tesz a királyi pár? Vajon Kolumbusz bele megy mindebbe?

Kivételesen egy régebbi adásnak köszönhetõen (mert nem elõször sugározzák) sikerült felvennem pár részt a sorozat végébõl, így e héten már szombaton elérhetõek a részek, jó szórakozást hozzájuk!
© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!