Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Batman Batman Batman Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Chip és Dale - A Csipet Csapat Óz, a nagy varázsló Batman Batman Batman

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 6
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 3624
Legújabb tag: Isami

Látogatók ma: 15540
Online látogató: 6
Látogatók a hónapban: 522263
Összes látogatók: 22726800

Reklám

  Az eper és az alma
Feliratos anime letöltésekA mai két részben Ichigo egyik osztálytársának húga körül bonyolódnak a dolgok: szegény Ringóval senki sem barátkozik az új ovijában.
Ichigo elhatározza, hogy segít neki! Vajon sikerül neki? Megtudhatjátok, ha letöltitek a hatodik és a hetedik részt! :)

Jó szórakozást a részekhez!  Kapzsi kereskedõk markában
Szinkronos anime letöltések

Son Goku, Pan és Trunks, miután elindulnak felkutatni a fekete csillagos kristálygömböket, egy fura bolygón találják magukat, ahol csak a pénz számít mindenkinek. Hogy milyen kalandokba kerülnek itt, errõl szól a mai két rész, amelyeket máris letölthettek tõlünk.

Figyelem! A letöltés kísérleti jelleggel egy ideiglenes szerverrõl történik, amelyet ezzel tesztelünk! Így elõfordulhat, hogy a terheltség miatt elérhetetlenné válik a letöltés, amit azonnal cserélünk majd Megauploados letöltésre. Akik gyorsak, most megtapasztalhatják, milyen is lehet egy szerverrõl tölteni, amelynek a véglegesítése nem is lenne messze, csak annyit kellene tennetek, hogy támogatjátok az oldalt. Részletek ahogy eddig is a Fórumban!

Jó szórakozást a részekhez, jövõ héten pedig jön a folytatás!

  Elhunyt Kenderesi Tibor
Hazai híreink
Kenderesi Tibor (1920-2011)

Fájdalmunk nem ismer határokat, és könnyes szemmel kell bejelentenünk, hogy a tegnapi nap során (szeptember 25-én) elhunyt Kenderesi Tibor, Magyarország legidõsebb még élõ színmûvésze aki 92. életévében hagyott itt bennünket. Hosszú élete és pályafutása során rengeteg színházban megfordult és játszott, emellett tömérdek filmben és rajzfilmben hallhattuk jellegzetes hangját. Ki ne ismerné a kapzsi de legbelül jóságos Dagobert bácsit a Kacsamesékbõl, vagy a perverz, de bölcs harcmûvész Zseniális Teknõs hangjaként? De ott volt a Hosszúlábú apu jóságos irodalomtanárja vagy a Macskarisztokraták vénséges vén ügyvéd bácsija aki még táncra is perdült. De természetesen ez csak pár a felsorolhatatlan szerepei közül, amelyek az utolsó pillanatig gyûltek. Hatalmas életútja elkerülhetetlenül beleivódott emlékezetünkbe, így sosem feledjük azokat a pillanatokat, amikor õt láthattuk vagy hallhattuk.

Kedves, drága Tibi bácsi, nyugodjék békében!

  Elmaradhatatlan kiegészítõk
Kiegészítõ letöltésekMint tudjátok tárhely hiányában a képek és a DVD borítók szünetelnek, viszont a zenék és más egyéb kiegészítõk hada, nem!
Ezért most egy kisebb pakkban el is érkezett az ideje, hogy bõvítsük a zenei kínálatunkat és a közel jövõben ezt a jó szokást egyre gyakrabban fogjuk tenni.

Elérhetõ lett három animéhez is a komplett zene felhozatal!
-Naruto OST (Bõvülés várható!)
-Nodame Cantible OST
-Sámán király OST


Kellemes idõtöltést minálunk és jó zene hallgatást!

  Indul a Bosco léghajó!
Szinkronos anime letöltések

Az Aranyvárosok után egy újabb klasszikus került elõ a mûhelyünkbõl, ezúttal A Bosco léghajó kalandjai, amely 26 részen keresztül követi nyomon a névadó, vagyis a Bosco léghajó legénységének izgalmas kalandjait! Már rögtön az elsõ részben az események sûrûjébe kerülünk, hiszen szemtanúi lehetünk, hogyan mentik meg Boscofalva bátor lakói Pirospozsgás hercegnõ életét a gonosz Csuklyástól! De az igazi kaland csak ezután kezdõdik, amelyekbõl elsõként 10 izgalmakkal teli epizódot tekinthettek meg!

Természetesen hamarosan a folytatás is érkezik majd szintén meglepetésszerûen. Addig is jó szórakozást, és léghajózást mindenkinek!© DragonHall+ v3.0b | 2009-2020
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet