Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Bleach Bleach Aludj el szépen, Pikotarou! Aludj el szépen, Pikotarou! Aludj el szépen, Pikotarou! Pikotarou Pikotarou Pikotarou Bleach Bleach

DragonHall Online TV

Kiemelt közleményeink

Online Statisztika
Online vendégek: 4
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 9602
Legújabb tag: mastercore1337

Látogatók ma: 2354
Online látogató: 4
Látogatók a hónapban: 155881
Összes látogatók: 8787868

Mûsorajánló

Reklám

Kiemelt híreink

  Visszanézhető DragonHall TV!
DH+ hírek
Sziasztok!

Mint azt láthattátok, a DragonHall TV műsorában saját szinkronos sorozatunk, a WataMote mellett, más közismert szinkronos animéket is szerettünk volna visszahozni, a tőlünk megszokott igényességgel. Ez többé-kevésbé sikerült is, és köszönjük mindazoknak, akik megtisztelve figyelmükkel, hétről-hétre követtek minket ezidáig.

Az utóbbi időben számos ígérgetés történt a részünkről, amelyeket csak kisebb részben tudtunk teljesíteni, egész egyszerűen a jelenlegi kapacitásunk okán. Így nem egészen a magunktól elvárt eredményeket kaptuk az adásaink során. Ezen a jelen helyzetünkben már nem tudunk önerőből javítani, annál is inkább, mivel emellett párhuzamosan több más munkafolyamat is tart, köztük egy újabb szinkronos projekt is!

Ezért úgy döntöttünk, hogy ugyan ezúttal remélhetően csak rövidebb időre, de ismét szünetre megyünk, ami viszont nem jelenti azt, hogy bárminek is vége lenne! Szokásos TV-s oldalunkon ugyanis mától él a WataMote eddig sugárzott epizódjainak visszanézhetősége, így aki lemaradt vagy újra meg szeretné nézni őket, mától kezdve bármikor megteheti!

Jó szórakozást hozzá és ne menjetek messzire, sőt, osszátok meg mindenkivel a hírt! Hamarosan pedig újra találkozunk, csak a DragonHall+ műsorán!

  Síron túli kötődés
Szinkronos anime letöltésekSziasztok!

Egy szeretett családtag elvesztését nem könnyű feldolgozni, és sokszor végletes érzelmek közé taszíthatja az embert. Hangulatos töltelék történeteink következő epizódjai épp erről szólnak. Előbb Yumichika, Hanatarou és Rin segédkeznek egy cukrász szellemének megvalósítani beteljesítetlen álmát, amely azonban kicsit sem lesz egyszerű. Majd pedig Konnak kell bebizonyítania egy magányos kislánynak, hogy nem érdemes rágódni a múlton, hisz a jövő új kezdetet jelenthet mindenkinek.

Jó szórakozást!


  Torlódás várható
Feliratos anime letöltésekSziasztok!

Folytassuk is előbbi Pikotarónk újabb meséit, ezúttal már a megfelelő sorrendben! A mai alkalommal Az égig érő paszuly (vagy másik címén Jancsi és a varázsbab) klasszikusának egyik kevésbé részletezett jelenetét ismerhetjük meg egészen más oldalról, egy igen meglepő fordulattal a végén. A fárasztó humor természetesen ismét garantált.

Jó csodálkozást hozzá!


  Japán Viccek és Vlog - Sacitól
Hírek az anime hazájából
Nevessünk együtt egy kicsit kedvenc barátaink segítségével, vagyis pár igen csak fárasztó japánokról szóló viccen és néhány ekte (érthetetlen) japán viccen!


YouTube csatorna (KATT IDE) - Animológia


Egy kis Japán Vlog! Sacitól!


YouTube csatorna (KATT IDE) - Animológia

  DH+ Mikulás - Ez itt egy... ne már, ez most komoly?
Zenei klip letöltésekSziasztok!

Bekövetkezett az, amitől mindvégig tartottam, amikor elhatároztam, hogy belevágok a Pikotarou-s anime fordításába. Korábban ugyanis már a legtöbb mémmé vált távol-keleti klipet lefordítottam nektek, így csak idő kérdése volt, hogy a teljesség igényét kiszolgálandó, kezem ügyébe ne kerüljön az, amitől a leginkább ódzkottam. Akinek még mindig nem esett le, a PPAP (Pen-Pineapple-Apple-Pen) című "gyöngyszemről" van szó, amit most "teljes valójában" láthattok Mikulás csomagunk gyanánt, így ezzel túl is esünk a kötelezőn, hogy a nem is olyan sokára érkező karácsonyi kínálatunkban már a komolyabb dolgokra térhessünk.

Mazochisták előnyben, jó túlélést kívánok!Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland

© DragonHall+ v3.0b | 2009-2017
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet