Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Macskák királysága Macskák királysága Macskák királysága Aludj el szépen, Pikotarou! Aludj el szépen, Pikotarou! Aludj el szépen, Pikotarou! Bleach Bleach Chihiro Szellemországban Chihiro Szellemországban

DragonHall Online TV

Kiemelt közleményeink

Online Statisztika
Online vendégek: 5
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 9545
Legújabb tag: Katyesz

Látogatók ma: 5358
Online látogató: 5
Látogatók a hónapban: 138397
Összes látogatók: 8541682

Mûsorajánló

Reklám

Kiemelt híreink

  Visszanézhető DragonHall TV!
DH+ hírek
Sziasztok!

Mint azt láthattátok, a DragonHall TV műsorában saját szinkronos sorozatunk, a WataMote mellett, más közismert szinkronos animéket is szerettünk volna visszahozni, a tőlünk megszokott igényességgel. Ez többé-kevésbé sikerült is, és köszönjük mindazoknak, akik megtisztelve figyelmükkel, hétről-hétre követtek minket ezidáig.

Az utóbbi időben számos ígérgetés történt a részünkről, amelyeket csak kisebb részben tudtunk teljesíteni, egész egyszerűen a jelenlegi kapacitásunk okán. Így nem egészen a magunktól elvárt eredményeket kaptuk az adásaink során. Ezen a jelen helyzetünkben már nem tudunk önerőből javítani, annál is inkább, mivel emellett párhuzamosan több más munkafolyamat is tart, köztük egy újabb szinkronos projekt is!

Ezért úgy döntöttünk, hogy ugyan ezúttal remélhetően csak rövidebb időre, de ismét szünetre megyünk, ami viszont nem jelenti azt, hogy bárminek is vége lenne! Szokásos TV-s oldalunkon ugyanis mától él a WataMote eddig sugárzott epizódjainak visszanézhetősége, így aki lemaradt vagy újra meg szeretné nézni őket, mától kezdve bármikor megteheti!

Jó szórakozást hozzá és ne menjetek messzire, sőt, osszátok meg mindenkivel a hírt! Hamarosan pedig újra találkozunk, csak a DragonHall+ műsorán!

  Macskák királysága - Dupla magyar szinkron
Szinkronos anime letöltések
Jött a hétvége, jött vele a következő mű, mostani filmünkben ellátogatunk a Macskák Királyságába, hogy kiderüljön, hogyan is élnek ott kedvenc szőrös négylábú barátaink!
Ráadásul ismét a DIGI Kft-nek köszönhetően ezt a történetet is két fajta magyar szinkronnal élvezhetitek!
Kellemes időtöltést!


  Ez itt egy tücsök, ez meg egy hangya
Feliratos anime letöltésekSziasztok!

Mint azt egy régebbi hírben olvashattátok, kissé megbonyolították ezt a Pikotarós mesénket, aminek végül mi is áldozatául estünk. Mint utólag kiderült, egy három részes premier előtti websorozat előzte meg a további kilenc epizódnyi tévésorozatot, aminek az első részét oda is adtuk nektek, viszont a második részt már a tévés szériából kölcsönöztük és tettük közkincsé. Most visszamenőleg is javítottam a számozást, fájlneveket, és pótoljuk is mihamarabb ezt a kellemetlen hibát a tévésorozat valódi első részével! Ez nem más, mint a tücsök és a hangya klasszikus meséjének fergeteges újraértelmezése, ami így egész morbidan lett vicces. A legközelebbiekben pedig a websorozat két epizódját is bepótoljuk majd, hogy sorrendileg is korrektek legyünk, bár a részek szerencsére teljesen függetlenek egymástól. Aki nem értené, miről van szó, azt meg tudom érteni, úgyhogy várom szeretettel a komment szekcióban!

Jó szórakozást!


  Felkészülés
Szinkronos anime letöltésekSziasztok!

Hogy uralni tudja a benne lakozó lidércet, Ichigo a Vaizardok segítségével megvívta belső harcát és végül sikerült átvennie az irányítást a lelke felett. Az igazi felkészülés azonban csak ezután következik, hiszen még meg kell tanulnia használnia az új erejét! Eközben a többiek is megkezdik a felkészülést a télen esedékes küzdelmekre. Mialatt Ishida az apja segítségével próbálja visszanyerni erejét, Orihime is új dolgokat tud meg az erejének természetéről, amikor ellátogat a Vaizardokhoz. Ám ugyanakkor szembe kell néznie a saját korlátaival is...

Jó szórakozást!


  Chihiro Szellemországban
Szinkronos anime letöltések
Jártatok már Szellemországban? Egyáltalán tudjátok, milyen félelmetes és egyben érdekes lények élnek ott?
Gondolom nem, de ezt most megtudhatjátok, mert soron következő Ghibli filmünk hősnője, Chihiro kalandjai Szellemországban játszódnak!
Jó szórakozást eme rémisztő, de egyben aranyos filmhez!Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland

© DragonHall+ v3.0b | 2009-2017
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet