Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Hupikék törpikék Anne Shirley útja Zöld Oromig Anne Shirley útja Zöld Oromig Bleach Bleach Pöttöm pörgős csajok Pöttöm pörgős csajok Pöttöm pörgős csajok Hupikék törpikék Anne Shirley útja Zöld Oromig

Támogatás

Kiemelt közleményeink

Online Statisztika
Online vendégek: 2
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 8063
Legújabb tag: angyal108

Látogatók ma: 235
Online látogató: 2
Látogatók a hónapban: 125780
Összes látogatók: 5847593

Szavazás
Játszol a Pokémon GO-val?

Szavazáshoz be kell jelentkezni

Műsorajánló

Reklám

Kiemelt híreink

  Girls und Panzer: Az utolsó fejezet
Hírek az anime hazájából


Hosszú utat tettünk meg. 2012 őszén bombaként robbant be a köztudatba a Girls und Panzer (Lányok és tankok) fogalma, és azóta is robbanásszerűen növekvő rajongótáborral büszkélkedhet, nem csak az anime-rajongók körében! A sorozat azóta franchise formát öltve kiegészült különböző anime OVA-sorozatokkal, manga-sorozatokkal, drama cd-kkel, legutóbb egy egész estés mozifilmmel és más egyéb, különféle hivatalos és rajongói médiatermékekkel is, ahogy például egy összefogás keretében a World of Tanks játékosai is viszontláthatták kedvenc karaktereinket az animéből... Másszóval, a lehetőségek tárháza végtelen, és még sok minden előttünk áll... avagy már nem igazán, mivel itt az utolsó fejezet:

Lányok és tankok: Az utolsó fejezet

  HUPIKÉK TÖRPIKÉK - VÉGE A 9. ÉVADNAK!
Feliratos anime letöltésekMai négyes adagunkkal a sorozatnak tulajdonképpen a végére is értünk, meg nem is.

A végére értünk, hiszen az utolsó időutazós epizódokat osztjuk most meg veletek, ugyanakkor mégsem, mivel a hupikék törpikék egy nagyon kis ideig még velünk lesznek.

Hogy mi e bizonytalanság oka, az jövő héten ugyanekkor kiderül, addig viszont még megnézhetjük, milyen módon NEM ZÁRUL LE a szemünk láttára a törpök térben és időben való 39 részes utazása. Ahogy ugyanis már taglaltuk, a nyolcadik szezon végeztével az NBC koncepcióváltásra bírta rá a kifulladóban lévő sorozat alkotóit, s ez az új koncepció az Aprajafalvából kiemelt nagyjából 17 törp időutaztatása volt. A téma azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, mivel a nézők afféle cápaugrásnak, az eredeti mese jellegétől abszolút eltérő évadnak tartották ezt az időkristályokkal bíbelődős küldetést, s mindez a nézettség további csökkenésében is megmutatkozott. Az NBC lezárás nélkül volt hát kénytelen törölni műsoráról a kilenc televíziós évadon keresztül sugárzott szériát, amellyel kapcsolatban mi, nézők csak sejhetjük és bízhatunk benne, hogy Törpapáéknak sikerült végül szerencsésen összeilleszteniük az időkristályokat, s annyi vesződség után végre hazajuthattak. Ha az eddigi mozifilmek nem is képezik a törpkánon részét, arra azért jók, hogy úgy gondoljuk: ez tényleg így is történt.

Mindenesetre a törpök jövő héttől kezdve még visszatérnek egy nagyon kis idő erejéig, hogy néhány, a sorozat eredeti jellegével rendelkező, abszolút klasszikus epizódok révén törpösebb búcsút vehessenek az oldaltól, mint ahogy ezzel a lezáratlan lezárással tették volna...


  Az új Anne Shirley-filmsorozatról
Feliratos anime letöltésekMiközben animénk soron következő fejezetében Anne megszökik az árvaházból, ahol rosszabbul érzi magát, mint eddig bárhol, újabb hír jelent meg a közelgő Anne Shirley-tévéfilmsorozatról.

A hír arról szól, hogy jelen állás szerint a Netflix beszállt a kanadai CBC sorozatába, amely - mint tudjuk - az Anne of Green Gables vadonatúj változata lesz. A streamszolgáltató természetesen a nemzetközi premier jogait kapta meg, így több, mint valószínű, hogy nálunk is a Netflixen lesz majd látható először a sorozat. A tervek szerint a 8 részből álló reboot első két epizódját Niki Caro fogja rendezni, s ahogy már említettük, a széria története többnyire hűen követi majd Lucy Maud Montgomery regényeit, miközben újabb momentumokkal is bőven ki fog egészülni.

Ennek a szériának viszont semmi köze sincs a hazai HBO-n nemrég bemutatott másfél órás Anne Shirley-filmhez, amelyet egy még 2013-ban 13 részre berendelt, valami oknál fogva aztán mégis törölt Anne of Green Gables-sorozat helyett készítettek el afféle Holiday Specialként. A magyarul az Anne otthonra talál címet viselő filmmel kapcsolatos vélemények egyike, hogy a készítőknek igyekezniük kellett, ha a Kevin Sullivan által rendezett és a Megan Follows főszereplésével készült 1985-ös "eredetinél" nem akartak sokkal gyengébbet csinálni. Mindenesetre a készülő filmsorozatnak is fel kell készülnie a "Nagy Előd"-del való kezdeti összehasonlításra, hiszen miként Japánban a World Masterpiece Theater égisze alatt készült Anne Shirley-sorozatoknál hűebb animációs Anne-adaptáció még nem készült, úgy Sullivan cégénél sem készítettek nagyobb Avonlea-alapvetésnek számító filmeket/szériákat, mint amilyen az Anne a Zöld Oromból és a Váratlan utazás.


  Szélfútta cseresznyevirágok
Szinkronos anime letöltésekSziasztok!

Folytatódik a Bountok ámokfutása a Lelkek Világában, akik immár sokkal komolyabban veszik az ellenséget. Barátaink ugyan a nyomukban loholnak, ám a kezdeti szervezetlenséget kihasználva, Kariya fellázítja a Peremvidék lakóit, hogy elérje célját. Ennek érdekében pedig egy igazán érdekes küzdelem veszi kezdetét, ahol még a cseresznyevirágokat is megtépázza az elsöprő szélvész...

Jó szórakozást!


  Pöttöm pörgős csajok
Feliratos anime letöltések

Pörgő, botló, menő bigék. Másokért. Magukért. Még ha sorsuk az is, hogy tömegek kövessék.


Sziasztok!

Egy utolsó hajrára még visszatérnek a lányok! A sorozat BD-kiadásához mellékeltek egy rövid special-sorozatot, ami 12, egyenként 1-1,5 perces részekből áll, 2-es csomagokban, tehát két részt raktak egybe, innen az egyes oldalakon fellelhető 6-os számozás. A speciálok rövid kis szösszenetek, jelenetparódiák, -kiegészítések a sorozat mellé, és ahogy már taglaltam, két részenként érdemes hozzá csatolni, például az 1-2. részt a sorozat 2. részének megtekintése után, és így tovább.

Jó szórakozást a Pöttöm pörgős csajok: Pörgő, botló kalandok (Rolling☆Girls: Chibi☆Rolling☆Girls Korokoro Gekijou) kis pakkjához!


Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland

© DragonHall+ v3.0b | 2009-2016
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet