Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Hupikék törpikék Anne Shirley útja Zöld Oromig Anne Shirley útja Zöld Oromig Bleach Bleach Pöttöm pörgős csajok Pöttöm pörgős csajok Pöttöm pörgős csajok Hupikék törpikék Anne Shirley útja Zöld Oromig

Támogatás

Kiemelt közleményeink

Online Statisztika
Online vendégek: 6
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 8055
Legújabb tag: shiro88

Látogatók ma: 1539
Online látogató: 6
Látogatók a hónapban: 118051
Összes látogatók: 5839864

Szavazás
Játszol a Pokémon GO-val?

Szavazáshoz be kell jelentkezni

Műsorajánló

Reklám

Kiemelt híreink

  HUPIKÉK TÖRPIKÉK - VÉGE A 9. ÉVADNAK!
Feliratos anime letöltésekMai négyes adagunkkal a sorozatnak tulajdonképpen a végére is értünk, meg nem is.

A végére értünk, hiszen az utolsó időutazós epizódokat osztjuk most meg veletek, ugyanakkor mégsem, mivel a hupikék törpikék egy nagyon kis ideig még velünk lesznek.

Hogy mi e bizonytalanság oka, az jövő héten ugyanekkor kiderül, addig viszont még megnézhetjük, milyen módon NEM ZÁRUL LE a szemünk láttára a törpök térben és időben való 39 részes utazása. Ahogy ugyanis már taglaltuk, a nyolcadik szezon végeztével az NBC koncepcióváltásra bírta rá a kifulladóban lévő sorozat alkotóit, s ez az új koncepció az Aprajafalvából kiemelt nagyjából 17 törp időutaztatása volt. A téma azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, mivel a nézők afféle cápaugrásnak, az eredeti mese jellegétől abszolút eltérő évadnak tartották ezt az időkristályokkal bíbelődős küldetést, s mindez a nézettség további csökkenésében is megmutatkozott. Az NBC lezárás nélkül volt hát kénytelen törölni műsoráról a kilenc televíziós évadon keresztül sugárzott szériát, amellyel kapcsolatban mi, nézők csak sejhetjük és bízhatunk benne, hogy Törpapáéknak sikerült végül szerencsésen összeilleszteniük az időkristályokat, s annyi vesződség után végre hazajuthattak. Ha az eddigi mozifilmek nem is képezik a törpkánon részét, arra azért jók, hogy úgy gondoljuk: ez tényleg így is történt.

Mindenesetre a törpök jövő héttől kezdve még visszatérnek egy nagyon kis idő erejéig, hogy néhány, a sorozat eredeti jellegével rendelkező, abszolút klasszikus epizódok révén törpösebb búcsút vehessenek az oldaltól, mint ahogy ezzel a lezáratlan lezárással tették volna...


  Az új Anne Shirley-filmsorozatról
Feliratos anime letöltésekMiközben animénk soron következő fejezetében Anne megszökik az árvaházból, ahol rosszabbul érzi magát, mint eddig bárhol, újabb hír jelent meg a közelgő Anne Shirley-tévéfilmsorozatról.

A hír arról szól, hogy jelen állás szerint a Netflix beszállt a kanadai CBC sorozatába, amely - mint tudjuk - az Anne of Green Gables vadonatúj változata lesz. A streamszolgáltató természetesen a nemzetközi premier jogait kapta meg, így több, mint valószínű, hogy nálunk is a Netflixen lesz majd látható először a sorozat. A tervek szerint a 8 részből álló reboot első két epizódját Niki Caro fogja rendezni, s ahogy már említettük, a széria története többnyire hűen követi majd Lucy Maud Montgomery regényeit, miközben újabb momentumokkal is bőven ki fog egészülni.

Ennek a szériának viszont semmi köze sincs a hazai HBO-n nemrég bemutatott másfél órás Anne Shirley-filmhez, amelyet egy még 2013-ban 13 részre berendelt, valami oknál fogva aztán mégis törölt Anne of Green Gables-sorozat helyett készítettek el afféle Holiday Specialként. A magyarul az Anne otthonra talál címet viselő filmmel kapcsolatos vélemények egyike, hogy a készítőknek igyekezniük kellett, ha a Kevin Sullivan által rendezett és a Megan Follows főszereplésével készült 1985-ös "eredetinél" nem akartak sokkal gyengébbet csinálni. Mindenesetre a készülő filmsorozatnak is fel kell készülnie a "Nagy Előd"-del való kezdeti összehasonlításra, hiszen miként Japánban a World Masterpiece Theater égisze alatt készült Anne Shirley-sorozatoknál hűebb animációs Anne-adaptáció még nem készült, úgy Sullivan cégénél sem készítettek nagyobb Avonlea-alapvetésnek számító filmeket/szériákat, mint amilyen az Anne a Zöld Oromból és a Váratlan utazás.


  Szélfútta cseresznyevirágok
Szinkronos anime letöltésekSziasztok!

Folytatódik a Bountok ámokfutása a Lelkek Világában, akik immár sokkal komolyabban veszik az ellenséget. Barátaink ugyan a nyomukban loholnak, ám a kezdeti szervezetlenséget kihasználva, Kariya fellázítja a Peremvidék lakóit, hogy elérje célját. Ennek érdekében pedig egy igazán érdekes küzdelem veszi kezdetét, ahol még a cseresznyevirágokat is megtépázza az elsöprő szélvész...

Jó szórakozást!


  Pöttöm pörgős csajok
Feliratos anime letöltések

Pörgő, botló, menő bigék. Másokért. Magukért. Még ha sorsuk az is, hogy tömegek kövessék.


Sziasztok!

Egy utolsó hajrára még visszatérnek a lányok! A sorozat BD-kiadásához mellékeltek egy rövid special-sorozatot, ami 12, egyenként 1-1,5 perces részekből áll, 2-es csomagokban, tehát két részt raktak egybe, innen az egyes oldalakon fellelhető 6-os számozás. A speciálok rövid kis szösszenetek, jelenetparódiák, -kiegészítések a sorozat mellé, és ahogy már taglaltam, két részenként érdemes hozzá csatolni, például az 1-2. részt a sorozat 2. részének megtekintése után, és így tovább.

Jó szórakozást a Pöttöm pörgős csajok: Pörgő, botló kalandok (Rolling☆Girls: Chibi☆Rolling☆Girls Korokoro Gekijou) kis pakkjához!

  HUPIKÉK LOGIKÁTLANSÁGOK
Feliratos anime letöltésekA hosszú ideig műsoron lévő sorozatok esetében - legyen az akár animáció, akár élőszereplős széria - elő-előfordulnak következetlenségnek számító baklövések. Ezek általában nem szemet szúróak, csak érdekességképp érdemes említést tenni róluk, ahogy azt most a végéhez közeledő Hupikék törpikékkel meg is tesszük.

A legfontosabb "logikátlanságok" a törpök különféle generációihoz köthetők. Először is Törpapa személyéhez, akinek - mint azt a hatodik évad óta tudjuk - még Törpszakáll volt a Törpapája. A sok száz év után visszatérő aggastyán törp nevelte őt még törpifjonc korában, s az ezzel kapcsolatos meg nem válaszolt kérdés, hogy mindössze egy szem törpöt nevelt és oktatott hosszú időn keresztül? Törpapának nem voltak társai? S miután felnőtt, Törpszakáll magára hagyta az akkor még kietlen Aprajafalvában?

A következő nagy kérdőjel Nagyitörphöz köthető, akire a nyolcadik szezonnyitóban bukkan kedvese, Törpszakáll. Nem egyértelmű, mikor vesztette őt el, de mivel Aprajafalvában újnak számít, feltételezhető, hogy csak a vándorútja során találkozott vele. Akkor pedig felmerül a kérdés, hogy Nagyitörp honnan származik? Amikor Törpszakáll bemutatja őt a törpöknek, Törpapa a többiekkel együtt ledöbben, s ez is azt támasztja alá, hogy az idős törphölgy sohasem élt a törpök falujában. De akkor mégis hol élt?

Előfordulhat, hogy másutt is élnek törpök?

Ez a kérdés vetődhetett fel bennünk a Törpicur megérkezését bemutató rész láttán is, mivel a rész felénél megtudjuk, hogy a Kék Hold fényében érkező gólya adminisztrációs okból kifolyólag véletlenül rossz helyre szállította le a kis törpólyást. Hol volt a jó hely, ahová eredetileg vinnie kellett volna, s ahová az epizód boldog befejezése szerint mégsem kellett elszállítania?

S ha már Kék Hold, a fiatal felnőtt korában Aprajafalvában egyedül éldegélő Törpapa egyszer csak gólyák tömkelegét fogadhatta, akik közel száz kis törpifjoncot zúdítottak a nyakába? Merthogy Okoskától kezdve Törperősön át Riportörpig Aprajafalva lakóinak 99%-a közel egyidős, s ebből kifolyólag nagyjából egy időben kellett érkezniük. Vagy gyakran volt azidőtájt kék a hold az égen, s gyors egymásutánban érkeztek a kis törpicsekek, hogy Törpapa aztán egymaga nevelje fel valamennyit saját erejéből?

Másfajta logikátlanság bizonyos mellékszereplők meg nem magyarázott felszívódása. A legérthetetlenebb karakterkiírás Kertitörp dzsinnjének, Gurdinak a szó nélküli eltüntetése, aki három epizódban boldogította csak a gazdálkodó törpöt, hogy aztán soha szóba se kerüljön. Omni apó hiába fogadott be magához egy tolvaj kisfiút, hogy aztán elkezdje nevelni, Dénesnek a felbukkanása óta se híre, se hamva. Az olyan időszakos nagy barátok, mint a süket Lakónia, Woody vagy a tündérfüzi tündérek, egy idő után észrevétlenül koptak ki a történetből, ahogy a sorozat szerintem legnagyobb melléfogásának számító mocsári ragyák is. A sokáig egyedül éldegélő szellemi fogyatékos Melákon megeshetett a készítők szíve, amikor megalkották mellé a nagy orrú Melát. Olyan szép párt alkottak, akik még az unokaöccsük nevelésébe is besegítettek, hogy érthetetlen, miért tűnt el egy idő után Melák oldalbordája, hogy a kőlevesért rajongó óriás férfi ismét egyedül grasszáljon a törpök erdejében.

Ezek a sorozat minőségén és klasszikus mivoltán mit sem változtató apróságok azt mutatják csak nekünk, hogy miként egy végtelennek tűnő sorozat, úgy a Hupikék törpikék sem TÖRPÉLETES.Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland

© DragonHall+ v3.0b | 2009-2016
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet