Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Black Jack Black Jack Black Jack Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Black Jack Black Jack Black Jack Gusuko Budori élete

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 14
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 5337
Legújabb tag: csapka

Látogatók ma: 3048
Online látogató: 14
Látogatók a hónapban: 214880
Összes látogatók: 38107890

Reklám

  Bleach zenék
Kiegészítõ és rajzfilm letöltésekFelkerült az elsõ kiegészítõkhöz ígért feltöltés! A Bleach zenék alá felkerült közel 2,5 GB-nyi zene, MP3 formában, nagyon szép minõségben (320 kb/s). A zenéket albumonként lehet letölteni a Bleach adatlapon keresztül, a szokásos letöltési módon. Szinte minden létezõ Bleachhez kiadott zene album fent van, jó szórakozást hozzájuk!

A fórumban új BBcode-okat használhattok, mint a betû méretének megnövelése, vagy a betû színének megváltoztatása, valamint Spoilert is használhattok. Ezeknek a beszúrását a hozzászólás írásakor az alsó gombsorban megtaláljátok. Különösen kiemelném a Spoiler gomb használatát! Az Animés témákban használjatok Spoilert hogyha olyan történetrészt, vagy szereplõket írtok le, amelyek csak a történet késõbbi részében láthatók, hogy ezzel az adott animét meg nem látott, vagy még az említett részek elõtt járó tagoknak ne okozzatok gondot. Köszönjük elõre is!

  NANA 38-39
Anime és manga letöltésekFelkerült a Nana 38-39. epizódja, amelyek tegnap mentek le az Animaxen!

Holnap további letöltések várhatóak nemcsak az animék, hanem kiegészítõk terén!

A GYIK menüpontban két új fontos olvasmányt találtok, amelyeket érdemes áttanulmányozni, továbbá hamarosan új anime adatlapok kerülnek fel.

Felkerült jónéhány anime magyar kiadású dvd borítója, illetve Izzy jóvoltából egy Naruto képcsomag!

Emellett izzy jóvoltából néhány tech infó és pillanatkép elkészült, folyamatosan kerül fel a többi is, és továbbra is várjuk a segíteni szándékozókat a Segítségnyújtás topikban!

  Conan, Nana, Nodame és két újdonság
Anime és manga letöltésekÚjabb anime feltöltések kerültek az oldalra, íme:
-Conan a detektív: 014-050 (az utolsó leadásra kerülõ rész ezen a héten felkerül, az 51-es technikai okok miatt nem tudni mikor lesz kész)
-Nana: 25-37 (heti két rész fog felkerülni az utolsó résszel bezárólag)
-Nodame Cantabile: 05-15 (heti két rész fog felkerülni az utolsó résszel bezárólag)

E három anime minden héten két résszel fog bõvülni, feltöltés általában az epizódok leadása utáni nap lesz.

Két újdonság is érkezett, ezek azonban saját "gyártósorunktól":
Full Metal Panic!: 01-05 (feltöltés a sorozat végéig lesz, utána a FMP Fumoffu)
InuYasha: 001-005 (feltöltés egyelõre 36-ig, majd 104-ig lesz biztosan)

A részek eredeti magyar dvd-rõl lettek lerippelve, a méret picit nagy, de a minõség kárpótol majd mindenkit!

Hamarosan kiegészítõk (zenék, OP-ED) is várhatóak!

  Anime feltöltések és felhívás! + Frissült a projektek listája!
Anime és manga letöltésekEzúttal az aktuális anime feltöltésekrõl adok tájékoztatást mindenkinek. Mint ahogy láttátok az oldal indulásakor már voltak animék feltöltve, ezeket szedem elõször listába:
-Bleach - 001-100, 110-127 (folytatása következik...)
-Blood+ - 01-50 (teljes)
-Conan, a detektív - 01-13 (folytatása következik...)
-Fullmetal Alchemist - 01-051 (teljes)
-Méz és lóhere - 01-26 (teljes)
-Méz és lóhere II - 01-12 (teljes)
-Nana - 01-24 (folytatása következik...)
-Naruto - 01-26 (folytatása következik...)
-Nodame Cantabile - 01-03 (folytatása következik...)

Újonnan felkerült epizódok:
-Bleach - 101-102 (109-ig minden héten két új rész fog érkezni)
-Nodame Cantabile - 04 (a leadott részek feltöltése után minden héten két új rész fog érkezni)

Hamarosan felkerülnek:
-Conan, a detektív (a leadott részek feltöltése után minden héten két új rész fog érkezni)
-Nana (a leadott részek feltöltése után minden héten két új rész fog érkezni)
-és még más animék is...

A letöltéseknél a tech infó egyenlõre hiányzik szinte mindenhol! Emiatt elnézéseteket kérjük, de nincs rá elég idõnk erre is. Amennyiben valaki a tech infók pótlásában és pillanatképek készítésében szívesen segédkezne, kérem jelentkezzen a "Segítségnyújtás" fórumtémában! Részletek az elsõ ottani hozzászólásban!

Úgy néz ki, hogy mostantól 1-2 naponta lesznek hírek a felkerülõ animékrõl és másokról is. Lehetséges az is, hogy csak egy vagy két epizód miatt kerül ki hír, ez igen gyakori lesz az elkövetkezendõkben, szóval érdemes a fõoldalt nézegetni folyamatosan, mert aki nem teszi, az hamar lemaradhat az eseményekrõl!

  Megnyílt a DragonHall+!
DH+ hírek

Köszöntünk mindenkit, az újonnan megnyílt DragonHall+-on!Sokáig tartott, de végül ez is elérkezett, hogy végre megnyithassuk ezt a régóta tervezett oldalt! Sok munka volt vele, és lesz is még, mivel mint látható, nagyon sok minden hiányzik még róla, ezeket ahogy idõnk engedi, folyamatosan készítjük, és a meglévõ dolgokat fejlesztjük.

Ami az oldalt és célját illeti, az elsõdlegesen két dolog; kínálat, és baráti közösség. Kínálat alatt a letöltések, információk, és persze minden ami egy adott animét érinthet pl. intrók, outrók, képek, zenék azok, amiket értünk. Ezek mind folyamatosan bõvülni fognak. Ellenben felhívnánk a figyelmet, hogy az oldalnak nem az az elsõdleges célja, hogy csak letöltések legyenek, és hogy amolyan kizárólagos letöltõ oldallá váljunk, mint más anime oldalak!

Nagyon fontos szempont, hogy egy baráti, jó légkörû társaságot alkossunk, tehát aki idejön az jól érezze magát és ne csak tölteni járjon ide! Így készen vár mindenkit a DragonHall+ Fórum, amelyen ezt az elõbb említett társaságot szeretnénk megteremteni. Elöljáróban csak annyit, hogy lehet bátran témákat létrehozni a fórumban a megfelelõ helyeken, ez mindenkinek teljesen tiszta lesz. Valamint kéretik betartani a GYIK-ban és a fórum szabályzatban leírtakat! A fórummal kapcsolatos esetleges kérdésekben BrollySSJ4 az illetékes.

Az elõbbiekben elmondottak mellett kiemelnénk, hogy nemcsak anime oldal, hanem Release Csapat is vagyunk, tehát idõvel egyre több és több saját munkát fogunk kiadni a kezünk közül, amit nyomon követhettek majd a "Projektek" menüben és a fórumban. Az ezekkel kapcsolatos kérdésekben elsõsorban Dumet az illetékes.

Nagyon fontosnak tartjuk a megfelelõ informáltságot, így gyakran lesz hírezés, mindenféle animés és fõként ehhez hasonló dolgokkal kapcsolatban, így érdemes lesz figyelni a fõoldalt mindenkinek, ahol sok mindent megtudhattok nemcsak az oldallal kapcsolatban hanem mással kapcsolatban is! Az oldal felépítése egyébként is információ alapú, ezt hamar észre fogjátok venni, ezzel is az elõbb említett céljaink egyikét próbáljuk megvalósítani.

Az oldalon elérhetõ és nem elérhetõ funkciókról szóló hír eléréséhez kattints a "Tovább" linkre a hír alján!

Reméljük jól fogjátok érezni magatokat, fedezzétek fel az oldalt és legyetek ti is a DH+ állandó látogatói!


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!