Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

A sárkányherceg A sárkányherceg A sárkányherceg Szamuráj Jack Szamuráj Jack Szamuráj Jack Üzenet a jövőből - A Mézga család különös kalandjai Szamuráj Jack Szamuráj Jack Szamuráj Jack

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 5
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 5701
Legújabb tag: cica62

Látogatók ma: 4725
Online látogató: 5
Látogatók a hónapban: 152654
Összes látogatók: 42954793

Reklám

  Kárpótlás, avagy a kiegészítõ paletta folytatása
Kiegészítõ és rajzfilm letöltésekNos míg nem sikerül rendezni ezt a Megaupload-os galibát, addig is, egy kis unalom ûzõ csemegézést kínálunk nektek.
Felkerült pár kiegészítõ, jobban mondva pár kép és DVD borító. Egész pontosan a Blue Genderbõl, Ghost in the shellbõl, a Sámán királyból a Slayersbõl és a végére a Sonic X c. animékbõl.

Hamarosan ismét jelentkezünk pár kiegészítõvel, de reméljük inkább a hármunk saját munkájával örvendeztetünk meg titeket legközelebb.

Kellemes böngészést.

  Rómeó 7-8 egyelõre csak HDTV-Ripben
Anime és manga letöltésekFelkerült az oldalra a Rómeó és Júlia 7-8. részének HDTV-Rippes változata Garurumontól, a szokásos módon tölthetõ. A DVD-Rip verzió illetve a hétvégére tervezett újabb adag saját projektet sajnos technikai okok miatt egyelõre nem tudtam feltölteni a Megauploadra, amint sikerül, azonnal felkerül minden hiánytalanul.
Remélhetõen ez nem fogja befolyásolni a keddi Soul Eatert, de ha mégis, akkor sajnos az is csúszhat. Megértéseteket köszönjük.

További jó idõtöltést!

  Conan ez évi utolsó kalandja!
Anime és manga letöltésekVégre leadásra került az Animaxen a Conan, a detektív elsõ adagjának utolsó része, az 51. epizód, ami az elsõ leadáskor sajnálatos módon hibásan ment le. Így ebben az évben ez a legutolsó Conan rész, amit élvezhetünk, tölthetõ a megszokott módon. Ezen kívül Garurumon javította a 8. részben található képhibát, így az is tölthetõ, köszönet neki, és azoknak is akik jelezték felé ezt a problémát.

A Conan, a detektív sorozat folytatása sajnos az alacsony nézettség miatt 2010 folyamán biztosan nem következik, azonban jövõre leadásra kerül a Conan, a detektív elsõ mozifilm, illetve a sorozat elsõ 51 részének ismétlése is látható lesz többször is, mindezekkel nagyobb nézettséget próbálnak kreálni, hogy folytatódjon a sorozat. Aki teheti nézze a Conant az Animaxen, hiszen kár lenne egy ilyen sorozatért, ha abbahagynák csak emiatt, és így talán ha jövõre nem is, de azután láthatjuk a folytatást. Ne hagyjuk tehát, hogy a süllyesztõbe kerüljön ez a remek sorozat!

Jó fejtörést és szórakozást Conan újabb kalandjához!

  A Lélekfalók újabb kalandjai
Anime és manga letöltésekKissé megkésve, de felkerült a Soul Eater 7-8. epizódja, amelyben újabb fõszereplõket ismerhetünk meg, így a történet egyre izgalmasabbá válik.

Ezen kívül Garurumonnak köszönhetõen javításra került az 5-6. rész, amelynek igen gyenge hangminõsége miatt került sor a javításra. A hétvégi ismétlésben már megfelelõen ment le a két rész, így a szinkron is a szokásos minõségû lett.
Aki nem akarja letölteni újra az egész videót és elég a javított szinkron, az elérheti a letöltések leírásában a magyar hangsáv infói alatt található linkrõl!

Jó szórakozást a részekhez!

  Újabb adag saját projektjeink közül!
Saját munkáinkAhogyan ígértem, folytatódik saját munkáink feltöltése az oldalra. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik véleményt nyilvánítottak felénk munkáinkkal kapcsolatban, és továbbra is várjuk bárkitõl az észrevételeiteket a fórumban, vagy privát üzenetben is akár.

Ezúttal mind BrollySSJ4, mind Dumet munkái közül 4-4 epizód került ki minden eddig felkerült projektbõl:
~ Blue Gender 03-06
~ Slayers - A kis boszorkány 03-06
~ Stand Alone Complex 03-06
~ Vadmacska kommandó 03-06

Jó szórakozást a részekhez!


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!