Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Dini, a kis dinoszaurusz Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Furcsa amcsik Furcsa amcsik Dini, a kis dinoszaurusz Űrzavar Űrzavar Batman of the Future

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 8
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 4616
Legújabb tag: Nashua81

Látogatók ma: 6427
Online látogató: 8
Látogatók a hónapban: 445233
Összes látogatók: 30004339

Reklám

  Küzdünk és remélünk...
Támogatás hírekMa eljött az év utolsó hónapjának elsõ napja. Mivel már viszonylag régen írtunk a szerverrel kapcsolatban hírt, vagy összegzés-félét, így talán idõszerûvé vált pár sor erejéig errõl szót ejteni.

Tudjátok, hogy nehéz idõszakot hagytunk magunk mögött, mire ténylegesen elindult a szervergépünk, és nem titok az sem, hogy azóta is hónapról hónapra él az oldal ilyen téren.
Talán el sem tudjátok képzelni, hogy mi mennyire hálásak vagyunk mindenkinek, aki bármilyen módon, akár egy jó ötlettel, akár anyagi támogatással, tudta/tudja támogatni az oldalt. Nem tudjuk elégszer leírni ezt, sem azt, hogy "köszönjük".
Éppen ezért a háttérben próbáltunk mi is még több terhet a vállunkra venni, és igyekeztünk nem minden "aprósággal" hozzátok fordulni. Így történt az, hogy megszüntettük a fizetõs regelést, hogy a csapat azóta már vett közösen még egy HDD-t, és az, hogy minden hónapban a csapat két-három tagja pótolja a támogatási összeget, mert a kezdeti lelkesedés sajnos úgy tûnik, alábbhagyott, és nem szokott most már összegyûlni a szükséges összeg.
Igaz, régebben azt ígértük, hogy a letöltések kikapcsolásra kerülnek, ha nem jön össze a havi minimum összeg, de az igazság az, hogy ha ez egyszer megtörténik, az nem azért lesz, mert "gonoszkodni" akarunk, hanem azért, mert a szolgáltató fel fogja mondani a szerzõdést, amiért nem érkezett be hozzájuk a havi díj...
Eredetileg ezt nem szerettük volna így elétek tárni, mert szerintünk teljesen természetes, hogy a csapat is részt vesz anyagilag is az oldal fenntartásában, viszont, sajnos egyre nõ az az összeg, ami minden hónap végén hiányzik, és a mi tartalékaink is fogytán vannak. Úgy gondoltuk, hogy a kezdeti idõszakban pár ezer forint erejéig a havi minimum kiegészítése nem olyan nagy tragédia, mert azt hittük, idõvel erre egyre kevésbé lesz szükség, ahogy bõvül az oldal tartalma, és a látogatottsági köre.
Tehát vártuk a változást, és az elmúlt pár hónapban valóban elkezdett fújdogálni a változás szele, csak éppen ez a szél jelenleg a negatív irányba taszít minket...

Most ez a hír részben azért is született, hogy tájékoztassunk benneteket a jelenlegi állapotokról, illetve azért, mert nem igazán tudjuk, hogy mit tehetnénk még annak érdekében, hogy végre a pozitív irányba történjen változás. Tehát az ötletekre továbbra is nyitottak vagyunk.

A szolgáltatónak minden hónap elsõ harmadában vagyunk kötelesek teljesíteni, így reménykedünk, hogy a jelenleg hiányzó összeg mértéke addig még csökkenni fog.
De, talán leginkább abban reménykedünk, hogy sikerül elnyerni a bizalmatokat, és egyre többen segítetek majd anyagi támogatással az oldalnak, mert mi szeretnénk, ha nagyon-nagyon sokáig boldogíthatnánk még egymást, viszont ehhez tényleg szükségünk van rátok... :)

Szóval, szeretnénk azokat megkérni, akiknek erre lehetõségük van, küldjenek egy kis ünnepi meglepit a Mikulás vagy a Jézuska közbenjárásával az oldalnak, hogy nyugodtan és boldogan indulhassunk együtt az új évnek. :)

  Hozzászólások
#1Lightwarrior - 2012. 12. 01 18:15:41
Ez igazán szépen megírt hír, fõleg a válságosabb témáját tekintve - gratulálok érte.

Nekem megmondom õszintén van kisebb bûntudatom, mivel még korábban az õszre ígértem egy kisebb összeget. De mindig halogattam, hogy majd, majd... majd ha látom, hogy több hiányzik az elérendõ összegbõl. Aztán egyre sürgõsebben a nyakamra jött (és még most is ott van) a szakdolgozat leadásának a határideje, így elterveztem, ha azt végre sikerül leadnom, akkor majd utána megyek el a postára. (Mert amúgy most napokban a házból nem mozdultam ki...) De a sok halogatás általában nem vezet jóra...

A fentebb írt elfoglaltság miatt a fórumokra sem néztem be, pedig korábban szívesen tettem azt.

Én nem látok bele a befolyt összegek statisztikáiba, de ha Te/Ti igen, akkor véleményem szerint érdemes lehet utánajárni, hogy melyik esetben folyt be több összeg az új tagoktól: akkor, amikor még fizetõs volt a regisztráció, vagy akkor, amikor már nem. Elõbbi esetnél az összeg az új tagok regisztrációs díjainak összegeibõl + az õ általuk küldött pénzekbõl állna, utóbbinál értelemszerûen csak az általuk küldött összegekbõl. Ha jelentõs a többlet a fizetõs regisztráció irányába, akkor érdemes lehet elgondolkozni a visszaálláson. Persze sejtem, hogy alapvetõen szeretnétek, ha az oldal ingyenes lenne, és csak "adományokra" épülne - ami nagyon tisztelendõ is.

Kisebb novella lesz ebbõl a végén.Smile Bár a szakdogánál menne ilyen könnyen a magamtól való írás...

A lényeg, hogy a megjelenõ hírek, az oldal arculata, és tagjai nekem továbbra is nagyon szimpatikusak. Szívbõl kívánom, hogy újra kezdjenek el a régi szelek járni!Smile A magam részérõl ehhez a klimatikus változáshoz egy kisebb összeggel járulnék hozzá a hónap közepén (csatolván egy apró meglepetést), hogy legyen mit tenni a fa alá.Smile
#2blackseven - 2012. 12. 01 23:02:16
Eddig is rendszeresen küldtem levélben egy kis pénzt (ha a posta kézbesítette), és decemberben is támogatni fogom az oldalt. Smile Szerintem is megfontolandó, hogy visszaállítsátok-e esetleg az sms-támogatásos rendszert, hátha így több pénz folyna be a kasszába. A fiatalabb tagok talán könnyebben tudnának sms-sel támogatni, mint banki átutalással vagy csekk befizetéssel.
#3Dumet - 2012. 12. 01 23:54:55
Valóban jött be bizonyos összeggel több az SMS regelõs idõszakban, azonban az egésznek volt egy elég nagy hátulütõje, ami egyértelmûen ennek a következménye. Ez pedig az, hogy igen jelentõsen lecsökkent az oldalra érkezõk és ezzel a látogatottság száma. Vagyis azzal, hogy ugyan kikényszerítjük az SMS küldést, úgy azzal együtt jelentõsen kevesebben regisztrálnak az oldalra és ezzel megcsappan az esélye annak, hogy további látogatók érkezzenek, úgyhogy sajnos ez se volt megoldás, ezért is, illetve az említett ingyenesség iránti igényünk miatt is szüntettük meg végül a dolgot, ami csupán kísérleti jelleggel mûködött. Az igazi megoldás az lenne, ha mindenki így gondolkodna, ahogy ti is, akkor az égegyadta világon semmi gond nem lenne.
#4Niki - 2012. 12. 02 21:58:32
Köszönöm, bár lehet nem túl szerencsés, hogy ilyen hosszúra nyúlt az irományom, de sajna rövidebben nem ment. Remélem, páran azért átrágják magukat rajta. Smile
Köszönjük a jókívánságokat, és mindkettõtöknek elõre is hálásak vagyunk a segítségért. Smile

Az SMS-reg... Annyi jó oldala persze volt, hogy az általa beérkezõ összeg is több volt a semminél, illetve az így kialakult regisztrációs menet miatt egyfajta "szûrõ" is volt a tagok között, de egyébként elég sok negatív velejárója volt ennek a rendszernek.
Egyrészrõl, amit Dumet is leírt, másrészrõl az SMS-ek által befolyt pénz nem hozzánk jön, hanem a szolgáltatóhoz, és csak egy bizonyos összeg felett kérhetünk utalást tõlük. Tehát, ha nem gyûlik össze egy hónap alatt az SMS-ekbõl annyi pénz, amekkorát ki lehet kérni, akkor az az összeg kiesik, amikor a szerverterem számláját megkapjuk. (Persze a "sok kicsi sokra megy" alapon mi ezeknek is örülünk, mert szép lassan ez is gyûlik, és amikor kiutalják, akkor mindig jól jön ez a kis plusz, ezért is él még az SMS-támogatásos rendszer. Smile)
Szóval jó dolog, hogy SMS-ekkel is lehet az oldalt támogatni, de gyakorlatilag az úgy érkezõ pénz egyfajta bónusz csak, mert örök kérdõjel mikor tudunk hozzáférni. Az SMS-reges idõszakban pedig nem nõtt nagymértékben a támogatási összeg azon része, amelyeket SMS formájában kap az oldal. Tehát a mérleg inkább a negatív irányba billent. Ez alatt pedig értem én a látogatottság csökkenését, a regisztrált tagok elmaradását, és azt a tudatot, hogy mi bizony egy "fizetõs oldal "vagyunk bizonyos szempontból. És ez a tudat elég zavaró, nyomasztó volt, mert alapjáraton semmi ilyen szándék nem lenne a csapatban, csak kipróbáltuk ezt is, mint "szükséges rossz", hátha jobb lesz, hátha ez lesz a mentõöv, ami kiránt minket a mély vízbõl, de mivel szinte ugyanúgy fuldokoltunk, így most megpróbálunk nélküle boldogulni egyelõre. Smile
#5Kangaerimasu - 2012. 12. 09 07:30:58
Én csak most tudtam utalni a szokásos 2.000 Ft-ot, de remélem, legkésõbb jövõhét kedden meg fogjátok kapni!

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!