Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Okko szállója Okko szállója Okko szállója A baseball tüzérség A baseball tüzérség A baseball tüzérség Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Okko szállója

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 11
Online tagok:
gyshinobi

Regisztrált tagok: 5244
Legújabb tag: tr18

Látogatók ma: 20425
Online látogató: 12
Látogatók a hónapban: 632513
Összes látogatók: 36976002

Reklám

  Várva várt saját releasek és néhány meglepi!
Saját munkáinkVégre elértem odáig, hogy saját munkáim egy-egy darabját is megoszthatom veletek, nagyon remélem, hogy minden érdeklõdõ tetszését elnyerem majd velük.

Kikerült tehát a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex elsõ két része, a Vadmacska kommandó elsõ két része, valamint a Slayers - A kis boszorkány elsõ két része.

Meglepiként feltöltöttem az elsõ, eredeti DVD-rõl általam rippelt filmet, az Appleseed - A jövõ harcosai címû CGI technológiával készült alkotást, szintén az adatlapján keresztül tölthetõ.

Az elkövetkezendõkben a most felkerült sorozatok további részei kerülnek majd feltöltésre vsz. hetente 4-5 epizóddal, illetve Brollytól is várható egy saját release jövõ héten.

Jó szórakozást az animékhez, feltétlenül várom visszajelzéseiteket a fórumban, hogy mennyire tetszett, vagy mit kellene javítani még!

  Rómeó, Dragon Ball, Sailor Moon
Anime és manga letöltésekMegérkezett a Rómeó és Júlia újabb két epizódja. A sorozatot és az elõzõ két részt érintve módosulás történt! Az elsõ két rész cserélve lett DVDRIP-re. Eddig HDTVRIP volt tölthetõ.
A mostani két rész is DVDRIP verzióban tölthetõ. A jövõben lehetséges, hogy mindkét változatban fognak felkerülni a részek, de ez még nem biztos.

A Dragon Ball sorozat is elérhetõvé vált, a második pakk 68-153ig.
Továbbá felkerült három film a Sailor Moon c animébõl. Ezen felül ugyan csak ehhez a sorozathoz, elérhetõ lett a Galéria, ami sok képet és DVD borítót tartalmaz.

Lássuk vázlatosan a mai frisst:

- Rómeó és Júlia 3-4.
- Dragon Ball 68-153.
- Sailor Moon három kis filmje.
- Sailor Moon DVD borítók, képek.

Hamarosan Bleach hírek is várhatóak a mozifilmmel kapcsolatban. Addig is jó szórakozást a mostani frissítésünkhöz.

  Sárkányok egymás között
Anime és manga letöltésekMegérkezett a nemrégiben ígért Dragon Ball c. sorozat pár epizódja, meg persze a hozzá tartozó filmek is. Elsõ körben csak a sima Dragon Ball sorozat részei lesznek elérhetõek, két amolyan "csomagban", a mai nappal a sorozat elsõ 67 epizódja tölthetõ. (1-67-ig)
Pár nap múlva pedig jön a folytatás: 68-153-ig. Mind a három sorozat, Dragon Ball, Dragon Ball Z, és a Dragon Ball GT is, magyar szinkronnal lesznek elérhetõek! Viszont a Zed sorozat 1-137ig részei késni fognak, szóval 138-291ig lehet majd tölteni...Errõl késõbb részletesen! A GT sorozat pedig akkor lesz elérhetõ amikor az Animax elkezdi sugározni a tévében.

Nem utolsó sorban még egy kis "sárkány frissülés".
A Dragon Ball Z sorozat kiadásának 20. évfordulója (1989-2009) alkalmából készült el, teljesen Toriyama Akira mangája alapján, fillerek nélkül, felújítva HD minõségben, új intróval és outróval a sorozat, mely nevet is váltott: Dragon Ball Kai néven ismert. Ezen sorozat összes eddigi részei is felkerültek az oldalra meg a feliratok is, melyet a Naruto-Kun.hu team készített el.

Ezzel a sorozattal és a frissítésével kapcsolatban szeretnénk pár információval szolgálni: Minden héten egy rész fog felkerülni! Az adott rész csak akkor lesz elérhetõ, ha megérkezik hozzá a felirat is! Kivételes eset a mostani a 29-es részt illetõen, ez ügyben külön írunk, hogy felkerült a felirat a rész mellé!

Most lássuk a mai frissünket vázlatosan:

-Dragon Ball 1-67 (1-12ig feliratos!)
-Dragon Ball összes filmje és TV speciálja.(feliratos)
-Dragon Ball Kai 1-29+feliratok.(29es felirat a napokba várható, írunk hírt róla!)

Hamarosan újabb Sárkány Labdás hírek várhatóak! Addig is kellemes szórakozást a mostaniakhoz, és jó böngészést.

  Soul Eater 03-04!
Anime és manga letöltésekFelkerült a Soul Eater tegnapi, 3-4. epizódja amelyeket a megszokott helyrõl tölthettek.

A napokban érkeznek az elõzõ hírben ígért Dragon Ballos feltöltések nagy része, illetve lesz egy kis fejlesztés az Animék menüpont alatt, hogy könnyebben megtaláljátok amit kerestek, és almenük között is gördülékenyebb legyen a haladás. Errõl majd ha kész lesz, akkor írok hírt.

Jó szórakozást, és jó lélek falást!

  Dragon Ball feltöltések a DH+on is hamarosan!
DH+ hírekElõször is a régi DragonHall oldalt látogatók számára egy hír következik:
Az oldalon nincs vírus, és elérhetõ a következõ alternatív címen: http://dumet.ath.cx/
Ez az alternatív cím a jövõben is élni fog, de természetesen mindent megteszünk a régi cím újbóli használhatóságának eléréséért. Köszönjük megértéseteket.

Most pedig jöhetnek a feltöltések a DH+ra:
Egy régi tartozást teljesítve került fel a tegnapi nap folyamán a Fullmetal Alchemist: Shamballa hódítója c. mozifilm (3 darabban feltöltve), amelyet a film adatlapján keresztül érhettek el a szokásos módon.

Továbbá felkerült, mint letöltés a Sailor Moon c. sorozat összes Openingje és Endingje. Ilyen és ehhez hasonló kiegészítõk a közel jövõben várhatóak, még más sorozathoz is, hamarosan.

Dragon Ball fanok figyelem!
A közeljövõben feltöltésre fog kerülni a régi DragonHall Website oldalon található letöltések nagy része, vagyis a Dragon Ball és Dragon Ball Z epizódok, illetve a hozzájuk tartozó kiegészítõk (zenék, OP-ED-ek, képek stb.), de nem minden (pl. bakik, infók).
A Dragon Ball GT sorozat majd az Animaxes leadás kezdetével magyar szinkronnal fog felkerülni, amint lesz belõle release.

További jó szórakozást az oldalon, hamarosan újabb hírekkel jelentkezünk!


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!