Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Arcane - League of Legends Arcane - League of Legends Arcane - League of Legends Rick és Morty Rick és Morty Rick és Morty Dini, a kis dinoszaurusz

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 12
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 5164
Legújabb tag: Taranisz

Látogatók ma: 18897
Online látogató: 12
Látogatók a hónapban: 390427
Összes látogatók: 36136329

Reklám

  Jön a szellem fiú!! Yu Yu Hakusho
Saját munkáinkVégezetül szeretnénk nektek még egy saját munkával elõrukkolni, a harmadik számú admin, egyben releaser társunktól: Izzytõl.
Egy igazán érdekes, és egyben izgalmas kis mesével lep meg titeket, melynek a története sem hétköznapi...De ezt hamar meglátjátok ti is.
Kezdõdjön hát a Yu Yu Hakusho - A szellem fiú kalandjai, az elsõ felvonásban négy epizód lesz látható, már tölthetitek is az adatlapján keresztül.

A folytatásban is érdemes lesz figyelni a híreket, hiszen a saját munkáink közzé tétele folytatódikk, a jövõ héten is! Addig is kellemes szórakozást az eddigi munkáinkhoz, továbbá véleményeket várunk mind a hárman!

  Mentsük meg a Földet! Blue Gender
Saját munkáinkSikerült nekem is befejeznem egy saját projektet, amit most szeretnék veletek megosztani, remélem elnyeri a tetszéseteket. Egy remek, nem minden napi kis történettel bíró sorozatról van szó, egy amolyan sci-fi animérõl! Részletekbe jobban nem mennék bele, a többi legyen meglepetés... Érdemes belenézni!

Ez az anime a Blue Gender címet viseli, melynek az elsõ két epizódja vált elérhetõvé. További részek kerülnek fel az oldalra, heti négy rész, így mint most, kettesével.
A hosszabb, animék esetében meg heti nyolc részre gondoltam, két négyes csomagban, ez értendõ az 52 részes és annál nagyobb általam készített munkákra.

Kaptam pár levelet a napokban, egy saját projektemmel kapcsolatban, ami a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - A második állás c. sorozatot érinti. A sorozat elkészült, viszont amíg nem került fel az elsõ sorozat, addig a második se kerül feltöltésre! Megértéseteket köszönöm.

Más fontos hírek: Elérhetõ lett a DB Kai 29-es epizódjának a felirata! Továbbá a Soul Eater következõ két része pár nap múlva, jobbik esetben holnap tölthetõ.

Jó szórakozást, visszajelzéseket, jókat, rosszakat várok!

  Várva várt saját releasek és néhány meglepi!
Saját munkáinkVégre elértem odáig, hogy saját munkáim egy-egy darabját is megoszthatom veletek, nagyon remélem, hogy minden érdeklõdõ tetszését elnyerem majd velük.

Kikerült tehát a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex elsõ két része, a Vadmacska kommandó elsõ két része, valamint a Slayers - A kis boszorkány elsõ két része.

Meglepiként feltöltöttem az elsõ, eredeti DVD-rõl általam rippelt filmet, az Appleseed - A jövõ harcosai címû CGI technológiával készült alkotást, szintén az adatlapján keresztül tölthetõ.

Az elkövetkezendõkben a most felkerült sorozatok további részei kerülnek majd feltöltésre vsz. hetente 4-5 epizóddal, illetve Brollytól is várható egy saját release jövõ héten.

Jó szórakozást az animékhez, feltétlenül várom visszajelzéseiteket a fórumban, hogy mennyire tetszett, vagy mit kellene javítani még!

  Rómeó, Dragon Ball, Sailor Moon
Anime és manga letöltésekMegérkezett a Rómeó és Júlia újabb két epizódja. A sorozatot és az elõzõ két részt érintve módosulás történt! Az elsõ két rész cserélve lett DVDRIP-re. Eddig HDTVRIP volt tölthetõ.
A mostani két rész is DVDRIP verzióban tölthetõ. A jövõben lehetséges, hogy mindkét változatban fognak felkerülni a részek, de ez még nem biztos.

A Dragon Ball sorozat is elérhetõvé vált, a második pakk 68-153ig.
Továbbá felkerült három film a Sailor Moon c animébõl. Ezen felül ugyan csak ehhez a sorozathoz, elérhetõ lett a Galéria, ami sok képet és DVD borítót tartalmaz.

Lássuk vázlatosan a mai frisst:

- Rómeó és Júlia 3-4.
- Dragon Ball 68-153.
- Sailor Moon három kis filmje.
- Sailor Moon DVD borítók, képek.

Hamarosan Bleach hírek is várhatóak a mozifilmmel kapcsolatban. Addig is jó szórakozást a mostani frissítésünkhöz.

  Sárkányok egymás között
Anime és manga letöltésekMegérkezett a nemrégiben ígért Dragon Ball c. sorozat pár epizódja, meg persze a hozzá tartozó filmek is. Elsõ körben csak a sima Dragon Ball sorozat részei lesznek elérhetõek, két amolyan "csomagban", a mai nappal a sorozat elsõ 67 epizódja tölthetõ. (1-67-ig)
Pár nap múlva pedig jön a folytatás: 68-153-ig. Mind a három sorozat, Dragon Ball, Dragon Ball Z, és a Dragon Ball GT is, magyar szinkronnal lesznek elérhetõek! Viszont a Zed sorozat 1-137ig részei késni fognak, szóval 138-291ig lehet majd tölteni...Errõl késõbb részletesen! A GT sorozat pedig akkor lesz elérhetõ amikor az Animax elkezdi sugározni a tévében.

Nem utolsó sorban még egy kis "sárkány frissülés".
A Dragon Ball Z sorozat kiadásának 20. évfordulója (1989-2009) alkalmából készült el, teljesen Toriyama Akira mangája alapján, fillerek nélkül, felújítva HD minõségben, új intróval és outróval a sorozat, mely nevet is váltott: Dragon Ball Kai néven ismert. Ezen sorozat összes eddigi részei is felkerültek az oldalra meg a feliratok is, melyet a Naruto-Kun.hu team készített el.

Ezzel a sorozattal és a frissítésével kapcsolatban szeretnénk pár információval szolgálni: Minden héten egy rész fog felkerülni! Az adott rész csak akkor lesz elérhetõ, ha megérkezik hozzá a felirat is! Kivételes eset a mostani a 29-es részt illetõen, ez ügyben külön írunk, hogy felkerült a felirat a rész mellé!

Most lássuk a mai frissünket vázlatosan:

-Dragon Ball 1-67 (1-12ig feliratos!)
-Dragon Ball összes filmje és TV speciálja.(feliratos)
-Dragon Ball Kai 1-29+feliratok.(29es felirat a napokba várható, írunk hírt róla!)

Hamarosan újabb Sárkány Labdás hírek várhatóak! Addig is kellemes szórakozást a mostaniakhoz, és jó böngészést.


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!