Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Okko szállója Okko szállója Okko szállója A baseball tüzérség A baseball tüzérség A baseball tüzérség Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Okko szállója

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 10
Online tagok:
Matsu

Regisztrált tagok: 5244
Legújabb tag: tr18

Látogatók ma: 12874
Online látogató: 11
Látogatók a hónapban: 624962
Összes látogatók: 36968451

Reklám

  Tavaszi nagytakarítás
DH+ hírekOgino ChihiroSziasztok!

A nagyjából február táján született döntésnek megfelelõen a mai nappal az oldal történetében elõször nagyobb volumenû tagtörlést hajtottunk végre, amely a 2013. január 1-je óta be nem lépett regisztrált tagjainkat érinti.

A mai nappal tehát, 2014. május 1-jén a 2013. január 1-je óta inaktív, az oldalra be nem lépett regisztrált felhasználókat töröltük az adatbázisból! Továbbá törlésre került minden olyan felhasználó, aki máig a regisztrációt követõen egy alkalommal se lépett be a regisztrált felhasználónevével és jelszavával!

9466 regisztrált tagunk volt máig, amely a mai nappal 3909-re csökkent. Ez a közel 6000-es különbség jól mutatja, hogy hány felesleges regisztrált account is volt az adatbázisban, amely indokolatlanul növelte az adatbázis által foglalt tárhelyet.

A törölt felhasználók egyikének se tiltottuk az IP címét, így aki ismételten az oldal felhasználója szeretne lenni, az egy újbóli regisztrációval ezt megteheti. A jövõben gyakrabban fogunk hasonló akciót végrehajtani, így aki nem látogatja az oldalt aktívan (értsd: legalább egy évig inaktív), az számíthat rá, hogy töröljük.

  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!