Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Nodame Cantabile Nodame Cantabile Nodame Cantabile Maja, a méhecske Nodame Cantabile Nodame Cantabile Nodame Cantabile Maja, a méhecske A sötétség képeskönyve A sötétség képeskönyve

DragonHall Online TV

Kiemelt közleményeink

Online Statisztika
Online vendégek: 1
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 9134
Legújabb tag: rexy

Látogatók ma: 1607
Online látogató: 1
Látogatók a hónapban: 157246
Összes látogatók: 7586464

Reklám

  Apokalipszis most
Feliratos anime letöltésekSziasztok!

Következő rémtörténetünk akár a valóságban is megtörténhetne, hiszen egy igen sokat foglalkoztatott témáról, az ember ellen fellázadó gépek apokalipszisáról szól. A kérdés pedig talán már nem is az, hogy bekövetkezik-e, hanem az, hogy mikor...

Ezzel be is értük kedvenc amcsi fordítócsapatunkat, akik saját magunkra emlékeztetnek úgyhogy a folytatás a továbbiakban az ő menetrendjüktől függően várható.

Jó szórakozást!


  Új szereplők színre lépése
Feliratos anime letöltésekA múltidéző múltkori epizód után ezúttal távozik sorozatunkból egy karakter, Mr. Phillips, a piperkőc tanító, s érkezik két új, a lelkész és a felesége. Anno, Kevin Sullivan 1985-ös Anne-filmjében Mr. és Mrs. Allan a legkevésbé sem volt fontos szereplő, vagy legalábbis a film hossza nem engedte meg, hogy a forgatókönyvíró és a rendező jelentőséggel ruházza fel őket annak ellenére, hogy magát a lelkészt a később a Váratlan utazás Alec Kingjévé váló Cedric Smith alakította. Animeszériánknak ezzel szemben bőven volt ideje arra, hogy jobban kibontsa a rokonszenves lelkész és annak rendkívül kedves hitvese karakterét. Különösképpen azért, mert Mrs. Allan - természetesen a saját tudtán kívül - Anne legújabb rokonlelkévé válik, s játszik fontos szerepet a sorozat hátralévő játékidejében.


  Mozgalmas nyári szünet
Szinkronos anime letöltésekSziasztok!

Mai epizódjaink részben rendhagyóak lesznek, hiszen két speciális részt is láthattok! Eljött ugyanis a nyári szünet, és mivel Stresemann utasítására hőseinknek részt kell vennie a Nina Lutz Zenefesztivál szemináriumain, Nagano felé veszik az irányt! Ám ahelyett, hogy egyenesen oda mennének, Chiaki egyszer csak a tengerparton találja magát! Ezen a ponton a puszta túlélése is kérdésessé válik, nemhogy eljut-e időben a fesztiválra, ahol szintén újabb fennforgások várják. Ezen kívül az előző részekben Nodamének köszönhetően már megismert PuriGorota kisfilmet is külön láthatjátok.

Jó szórakozást!


  Indulás Japánba!
Hírek az anime hazájából
Indulás Japánba! De hogy? Miért? Kivel? Mikor? És különben is lesznek onnan videók? Vagy visszajövök-e egyáltalán?
Minden kérdésetekre választ kaptok ebben a videóban (remélem)
Találkozunk júniusban új videókkal. Addig is kövessétek az Animológia FB oldalát, ahol az utazásomba leshettek bele!


YouTube csatorna (KATT IDE) - Animológia

  A karmesteren múlik
Szinkronos anime letöltésekSziasztok!

Folytassuk ezt a sorozatot is most már, mert le vagyok maradva vele! Annál is inkább, mivel a kezdeti nehézségek ellenére, amelyek elsősorban Chiaki vezénylési stílusában gyökereznek, az S Orkesztra végül lassanként egyre jobban bekeményít, és már-már talán megközelíti a legjobbakat, vagyis az A Orkesztrát is! Ráadásul, ma végre arra is fény derül, hogy valójában mit is keres Stresemann Japánban!

Jó szórakozást!
© DragonHall+ v3.0b | 2009-2016
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet