Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Pörgős csajok Pörgős csajok Pörgős csajok A sötétség képeskönyve A sötétség képeskönyve Anne a Zöld Oromból Anne a Zöld Oromból Nodame Cantabile Nodame Cantabile Nodame Cantabile

DragonHall Online TV

Kiemelt közleményeink

Incorrect integer value: '' for column 'id' at row 1
Online Statisztika
Online vendégek: 2
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 9043
Legújabb tag: tomika00

Látogatók ma: 0
Online látogató: 2
Látogatók a hónapban: 207797
Összes látogatók: 7386295

Reklám

  TOP 10 2017-es tavaszi anime ~ SZEZONAJÁNLÓ ~ Animológia
Anime elemzések
Lássuk milyen animékkel örvendeztettek meg minket a 2017-es tavaszi anime szezonban.
A TOP 10 anime mellett még megemlítek jó párat, úgyhogy érdemes megnézni a videót.
Jó szórakozást!


YouTube csatorna (KATT IDE) - Animológia

  Kínossá vált teadélután
Feliratos anime letöltésekSzegény kis Anne fiaskóinak sora ma tovább bővül. Marilla ugyanis megengedi neki, hogy a távollétében áthívja kebelbarátnőjét, Dianát uzsonnára. A várva várt kétszemélyes kis teadélután kellemesen telik mindaddig, míg újdonsült háziasszonyunk málnaszörppel nem kínálja meghívott vendégét. Hogy miként fordulhat egy ártatlannak induló vendéglátás kínosan kellemetlen tévedésbe, kiderül az "Anne uzsonnameghívásának tragikus végkifejlete" című epizódból.


  Felbolydul a zeneakadémia!
Szinkronos anime letöltésekSziasztok!

Húsvét okán előrehozott, ezúttal Romantikus Csütörtök következik! A mindig komoly Chiaki, a bohókás Nodame, és a vagány hegedűs, Mine után újabb két szereplővel ismerkedhetünk meg, akik még jobban felbolygatják a zeneakadémia eddig békés életét. Az egyikük Masumi, az üstdobos, aki szintén bele van zúgva Chiakiba és mindent megtesz, hogy megszerezze magának. Majd egy különös szerzet is érkezik, aki egy világhírű karmesternek adja ki magát. Vajon csak egy imposztor, vagy Chiakinak eljött élete lehetősége?

Jó szórakozást és sok-sok locsolást mindenkinek előre is!


  Iskolamentesség
Feliratos anime letöltésekMiután Anne elhatározta, hogy a Gilbert miatti incidens és Mr. Phillips szerint megalázó büntetése után nem óhajt iskolába járni, Marilla nem köti az ebet a karóhoz. Hagyja, hogy a sérelmek leülepedjenek nevelt leányában, s arra használja fel az alkalmat, hogy Anne-t jobban bevezesse a konyhai tevékenységek világába. Anne azonban nem volna Anne, ha az egyik rábízott feladatot nem problémásan oldaná meg, s okozna ezzel tipikusan anne-es galibát...


  A Romantikus Péntek újra támad!
Szinkronos anime letöltésekSziasztok!

A zene maga a varázslat. Megigézi és magával ragadja az embert, majd messzire tájakra röpíti a képzeletében. A világtörténelem klasszikusai, a komolyzene szerelmesei örülhetnek, hiszen ez a sorozat a zene világába kísér, miközben két zeneművészeti egyetemista, valamint barátaik és évfolyamtársaik életét követhetjük nyomon! Az egyikük Chiaki Shinichi, minden szempontból egy zseni, több hangszeren játszik gyerekkora óta, mégis az az álma, hogy végül karmester lehessen. Noda Megumi pont az ellentéte, elhanyagolja tanulmányait és saját magát is, hiába kivételes a zongorajátéka. Amikor és ahogy pedig ők ketten találkoznak, már az nem hétköznapi! Hát még, ami ezután következik!

Tartsatok hát velünk a Romantikus Péntek következő darabjában is!
© DragonHall+ v3.0b | 2009-2016
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet