Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

A pálya ördögei Dragon Ball Super Dragon Ball Super Dragon Ball Super Mackótestvér Mackótestvér Mackótestvér Az Avatár - Aang legendája Az Avatár - Aang legendája Az Avatár - Aang legendája

DragonHall Online TV

Kiemelt közleményeink

Online Statisztika
Online vendégek: 1
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 2709
Legújabb tag: Gndalf55

Látogatók ma: 7498
Online látogató: 1
Látogatók a hónapban: 235485
Összes látogatók: 14699690

Reklám

  A világ, amiben halunk
Zenei klip letöltésekSziasztok!

Sokféle klipet láthattunk az utóbbi időben, de még egy Charisma.com-féle társadalomkritika azért maradt a végére. A téma ezúttal is nagyon aktuális, hiszen olyan világban élünk, ahol az életünk minden területét konkrét elvárások szabályozzák. Ezekkel szembemenve meg azonnal kirekesztettekké válhatunk, mivel az emberek többsége zombi módjára észre sem veszi, vagy azonnal letagadja, hogy ez lenne a valóság. Ideje hát felébredni végre és Charismát hallgatni!

Köszönöm az eddigi kitartó figyelmet! Ha szeretnétek még hasonló klipeket vagy klipsorozatot látni nálunk a jövőben, jelezzétek itt, vagy ott vagy amott!


  A legerősebbek összecsapása
Szinkronos anime letöltésekSziasztok!

Alig harminchat harcos maradt csak az Erő Nagytornájának ringjében, ahonnan mostanra már két univerzum is végleg eltörlésre került. A 7-es Univerzumból Krilin után Tenshin Han is kiesett, Zseniális Teknős pedig túlszárnyallva korlátait, épp élet-halál harcot vív újabb ellenfelével. Eközben Dermesztő is akcióba lendül, habár szándékai egészen kiismerhetetlennek tűnnek. Mindazonáltal Son Goku is végre szembekerülhet azzal az ellenféllel, akire eddig várt, ám a 11-es univerzumbéli Jiren ereje talán még annál is nagyobb, mint amiről hősünk eddig csak álmodhatott! Vajon képes lesz csupán megközelíteni is ezt a szintet?

Elképesztő izgalmak következnek a mai részekben, jó szórakozást hozzájuk!


  A négyek csatája
Szinkronos anime letöltések
Újabb tornát szerveztünk és főhőseink újabb kihívás elé nézhetnek, de immáron kicsit nagyobb a tét!
Kezdődjön hát a négyek csatája, meg még pár meglepetés!
Tartsatok ismét velünk!


  Az élet sava és borsa
Szinkronos anime letöltésekSziasztok!

Miután visszaverték a Tűz népének támadását, Aang és barátai végre letelepedhetnek Ba Sing Se városában, hogy Appa nyomára leljenek. Ám a várost valamiféle titokzatosság lengi be, ami folyton-folyvást megpróbálja eltéríteni őket a céljuktól. Miközben mindenki átéli a saját kalandját, visszarepülünk az időben, hogy megismerjük Appa viszontagságokkal teli útját is, amelyben azóta volt része, hogy elszakadt barátainktól. Vajon sikerül végül hazatalálnia szegénynek?

Jó szórakozást!


  Tegyünk a szerelemért
Zenei klip letöltésekSziasztok!

Mai klipünkkel búcsút intünk egy csodás énekesnőnek és egy elképesztő karriernek, Amuro Namiének, aki 25 év után átadta helyét az őt követő tehetségeknek. Miről másról is szólna ez alkalomból elhozott klipünk, mint a leggyakrabban feldolgozott témáról, vagyis a szerelemről? Viszont akkor miben másabb mégis, mint a többi? Nos, talán semmiben, talán mindenben. Ám annyi bizonyos, hogy korántsem utoljára halljuk...

Jó szórakozást hozzá!
© DragonHall+ v3.0b | 2009-2019
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet