Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Anne a Zöld Oromból Anne a Zöld Oromból Rómeó és Júlia Rómeó és Júlia Sherlock Holmes, a mesterkopó Sherlock Holmes, a mesterkopó Hupikék törpikék A dinoszauruszok királya A dinoszauruszok királya Rómeó és Júlia

DragonHall Online TV

Kiemelt közleményeink

Online Statisztika
Online vendégek: 3
Online tagok:
asgard15

Regisztrált tagok: 8813
Legújabb tag: kicsidevi

Látogatók ma: 626
Online látogató: 4
Látogatók a hónapban: 135840
Összes látogatók: 6794180

Reklám

  Külön utakon
Szinkronos anime letöltések
"Egyetlen, halovány reménysugár.
A kínt el kell viselni, hiszen ilyen a világ.
Színlelésnek a múltban nincs helye, és a jövőben sincs már.
És mindenek felett önmagunkban bízni muszáj."

"Ez a szerelem valóban reménytelen?"


  Anne - Folyt.köv.
Feliratos anime letöltésekFolytatjuk a Nippon Animation stúdió 50 részes shojo műfajú anime sorozatát, amelynek története - mint tudjuk - nem pusztán a kanadai Lucy Maud Montgomery tollából származik, hanem amely hűen követi is a nemzetközileg elismert regényben történeteket. A széria szinte az egész világot bejárta, csak valami érthetetlen okból kifolyólag hazánkba nem jutott el soha az elkészülte óta eltelt közel negyven esztendő alatt. Ezt pótolandó tűztük "műsorunkra" néhány héttel ezelőtt, megelőzve a harminc évvel később gyártott, az Anne Shirley útja Zöld Oromig címet viselő előzménysorozattal.

Árvaházban felnövekedett gyermekekről számtalan anime készült már, s bár a két Anne-széria is ezt a vonalat erősíti, valójában sok szempontból lehengerlő darabról van szó. Annak ellenére számít különleges alkotásnak az Anne a Zöld Oromból című történetfolyam, hogy maga a története végtelenül egyszerű, mondhatni földhözragadt, miközben a 2009-es eredetsorozat messze több drámával és fordulattal operált. Mind a mai napig különleges, mert a legigényesebb fejlődésregények közé sorolhatjuk, minekutána Takahata Isao rendező és társai a lehető legnagyobb hűséggel próbálták követni az eredeti változatot. A végeredmény magától értetődően zseniális: szemmel és lélekkel látható módon válik a cserfes és szétszórt Anne-ből egy érett és ambíciókkal teli felnőtt, aki útja során alaposan megismeri az őt körülvevő világot annak jó és rossz oldalával együtt. A kemény és sok helyen durva tapasztalatokkal teli előélete után Anne iskolás éveit, Avonlea-ban szerzett élményeit, barátságait és drámai pillanatait kísérhetjük nyomon. Soron következő epizódunkban épp vasárnapi iskolai debütálásának pillanataihoz lehet szerencsénk, amelyek kínosságuk ellenére megmosolyogtatóak lesznek.


  Animológia - Szülinap és videóáradat!
Anime elemzések
Az Animológia csatorna most ünnepli szülinapját, ezért igen sok videóval készült nekünk, Saci!
Kérdezz felelek videó és egy Death Note érdekességeket tartalmazó videó!
Jó szórakozást!


YouTube csatorna (KATT IDE) - Animológia

  Valentin napi nyomozás!
Szinkronos anime letöltések
Valentin napon is legyen valami izgalom, ne csak szerelmeskedés, így hát tartsatok ismét hős nyomozópárosunkkal!
Jó szórakozást!


  Sikeres volt a DHTV tesztadás, de...
DH+ hírekSziasztok!

Lezajlott a DragonHall TV tegnapi tesztadása, köszönjük mindenkinek, aki nézett minket. Alapvetően jól vizsgázott az új rendszer, a hibák mind uralhatóak voltak és könnyen javíthatók. Azonban a maximum nézettség alig ütötte meg az 50-et, ami azt jelenti, hogy akár a 100-as net is elbírta volna. Ez elég aggasztó. Jövő héten újra megpróbáljuk, ám addigra már szükségünk lenne a mostani nézettség legalább duplájára, hogy tesztelhető legyen a terhelés is. Ideje tehát komolyan összefogni, jobb ha már most hozzákezdtek, hiszen stabil rendszer nélkül nem tudjuk folytatni a WataMotét sem! Innentől csak rajtatok áll, terjedjen a hír! :)
© DragonHall+ v3.0b | 2009-2016
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet