Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Vaiana Vaiana Vaiana Paprika Paprika Paprika Miraculous – Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous – Katicabogár és Fekete Macska kalandja Miraculous – Katicabogár és Fekete Macska kalandja Tsubasa kapitány - Kezdőrúgás

DragonHall Online TV

Kiemelt közleményeink

Online Statisztika
Online vendégek: 12
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 2833
Legújabb tag: Lazarus22

Látogatók ma: 5603
Online látogató: 12
Látogatók a hónapban: 234494
Összes látogatók: 16439354

Reklám

  Első X-es szülinapi hét #6 - Tíz évvel ezelőtt volt...
Sziasztok!

Pontosan tíz éve, 2009. szeptember 12-én létrejött egy weboldal, ami egy furcsa célt tűzött ki maga elé. A mennyiséggel szemben a minőséget szem előtt tartva, a lehető legjobb minőségben kezdte el megosztani a magyar szinkronos animéket, amelyet később többek között feliratos animék, zenei klipek és rajzfilmek is követtek, de ugyanezen elv mentén. Tíz év elteltével és több mint 300 projekttel a háta mögött ez a csapat pedig továbbra is ezért a célért dolgozik.

Sok minden történt ez alatt, voltak örömteli pillanatok és legalább ugyanannyi szomorú is, sikerek és bukások váltották egymást, a világ pedig egészen megváltozott időközben. Vajon a mai világban van még létjogosultsága egy ilyen csapatnak? Mennyire lehet, vagy éppen érdemes lépést tartani a trendekkel? Mindenkinek meglehet ezekről a maga elképzelése, ahogyan nekünk is, de egy dologban talán mindenki egyetért. Abban, hogy mindig kell legyen egy újabb cél. Nem feltétlenül a szöges ellentéte az előzőnek, és nem is ahelyett, ami volt, de mégis valami még fontosabb, ami egy következő szintre vezet.

Ez nálunk az első saját szinkronunk és az online tévénk elkészítését jelentette, amely már közel öt éve megfogalmazódott bennünk, azonban csak most kezdünk felnőni a feladathoz igazán. Ez az év sok szempontból különleges. Persze csak ezután fog kiderülni, hogy mennyire lehetséges, amit elterveztünk, de a siker azonban, ahogyan eddig, igazából rajtatok múlik ezután is. Így hát számítunk rátok a jövőben is, akármit is hozzon!

Köszönjük, hogy velünk vagytok, tartsátok meg ezt a jó szokásotokat ezután is!

  Első X-es szülinapi hét #5 - A legendás ököl
Szinkronos anime letöltésekSziasztok!

A folytatásban, hosszú idő után, bár korántsem utoljára egy újabb Megamaxos sorozatot hoztam el nektek, a spanyol-koreai kooprodukcióban készült Iron Kid személyében. A távoli jövőben járunk, ahol Marty, egy használt robot-alkatrészekkel kereskedő fiú, egy ősi acél öklöt talál. A különös eszköz azonban hirtelen életre kel és rácsatlakozik a kezére, ő pedig nem is sejti, hogy a legendás harcos, EON fegyvere ismeretlen harci erővel ruházza fel és egy évszázados harc kellős közepébe veti...

A kaland itt veszi kezdetét, jó szórakozást!


  Első X-es szülinapi hét #4 - Állati nagy balhé
Szinkronos rajzfilm letöltések
Következő és egyben utolsó előtti Walt Disney filmünk következik,
mert után igazából már csak a nagyon friss darabok vannak, melyek majd jönnek egyszer.

Ez a film egy állati nagy balhéba visz minket, mint a címe is mutatja, lesz itt minden fajta állat, róka, bivaly, nyúl és még kitudja mi,
de egyet biztosra vehetünk, nem mindennapi élményben lesz részünk, ha Zootropolisba látogatunk!
Kellemes kalandozást!


  Első X-es szülinapi hét #3 - A harcosok városa
Szinkronos anime letöltésekSziasztok!

Kezdjük is egy hiánypótló művel a méltán híres Studio 4°C berkeiből, ami kötelező darab a klasszikus anime filmek szerelmeseinek! Kincsesvárosban bármi megtörténhet, a fantáziának a gravitáció sem szabhat határt. Két szemfüles utcagyerek, Black és White őrködik a varázslatos város felett, melynek nyugalmát hol a helyi yakuza, hol a földönkívüli fejvadászok bolygatják meg. Az ellenség mindent bevet annak érdekében, hogy átvegye az uralmat a metropolisz fölött. A város napjai meg vannak számlálva, hacsak Black és White nem tesz valamit...

Jó szórakozást!


  Első X-es szülinapi hét #2 - Agymanók
Szinkronos rajzfilm letöltések
Ez is elérkezett, immáron X évesek leszünk napokon belül, kerek és szép kor egy weboldalnak!
Ennek örömére minden évben megtartjuk a "szülinapi hetünk" elnevezésű hagyományt melyen sok-sok újdonságot hozunk nektek.

Elsőnek egy Walt Disney filmet, ami jelen esetben egy közös készítésű darab a Pixar Stúdióval, és nem is olyan régen ment a mozikban, Agymanók címmel és igen jó fogadtatást kapott.
Meg hát nem titok, hogy a közeli jövőben a Pixar rajzfilmek is terítékre kerülnek nálunk, így hát legyen ez a film egyben előfutár is.

Jó szórakozást hozzá, aztán ne menjetek sehová, hamarosan újabb újdonságokkal jelentkezünk!
© DragonHall+ v3.0b | 2009-2019
Póvered báj PHP-Fusion


Dizájned báj Dumet