Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Szamuráj Jack Szamuráj Jack Szamuráj Jack Mézga Aladár különös kalandjai Szamuráj Jack Szamuráj Jack Szamuráj Jack Mézga Aladár különös kalandjai Szamuráj Jack Szamuráj Jack

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 5
Online tagok:
Mark1992

Regisztrált tagok: 5794
Legújabb tag: Lali098

Látogatók ma: 4002
Online látogató: 6
Látogatók a hónapban: 397005
Összes látogatók: 43754482

Reklám

1% felajánlás

  A félhold hazugságai
Szinkronos rajzfilm letöltések
Egy újabb sárkányherceg epizód következik!

A félhold hazugságaira fény derül és ráadásul az epizód végén egy igen szomorú fordulat következik be, ugyanis..
Jó szórakozást!

  Egy hosszú út kezdete
Szinkronos rajzfilm letöltésekSziasztok!

Másik sorozatunkat is folytatjuk, méghozzá a távoli jövőben ragadt szamuráj harcosét, akit mindenki csak Jacknek hív. Habár hosszú útjának elején tart még csupán, hősünknek máris esélye nyílhat a hazajutásra! Ám ehhez előbb meg kell szabadítania a rabságba taszított Woolikat, segítenie kell egy csapat űrhajóson, majd átszelve a sivatagot rá kell lelnie egy titokzatos ékkőre. Egyik kaland sem lesz zökkenőmentes!

Harcra fel, jó szórakozást!


  Vidéki kiruccanás
Szinkronos rajzfilm letöltésekSziasztok!

Ahogy az lenni szokott, folytassuk hát az újévben ezúttal is nemrég megkezdett sorozatainkat! A Mézga család mai epizódjaiban a szürke hétköznapokat egy kis vidéki látogatás szakítja meg, ám előbb az a fránya időjárás romlik el, utóbb pedig a kocsi nem indul be. Milyen ismerős problémák, nem igaz? Persze MZ/X-nek mindkettőre van megoldása, csak épp felelősséggel is kéne használni őket!

Lássuk mennyire sikerül vagy nem sikerül, jó szórakozást hozzá!


  E-takarékos Szilveszter: A művész műkincsrabló
Szinkronos rajzfilm letöltésekSziasztok!

Jöhet még egy kis ráadás? Az év utolsó napjának ürügyén az utóbbi évek egyik legérdekesebb hazai alkotását hoztam nektek, amit valószínűleg csak jó pár év múlva fognak értékelni igazán. Ha Picasso rajzfilmet készített volna, ilyen lett volna, ez nem is kétséges, aki azonban ismeri Milorad Krstić kortárs művészetét, az nem fog meglepődni, ugyanis az ő érdeme az egész. A film noir művészfilmek eme világában zajlik ez az akciódús thriller, amelyben a címszereplő Ruben Brandt puszta gyűjtőszenvedélyből lopat el különféle festményeket, nyomában egy magánnyomozóval az ismeretlen végkifejlet felé.

Fusson hát ki ezzel a műremekkel az év, és ezúton reméljük, kívánunk mindenkinek egy boldogabb új évet!


  E-takarékos Karácsony - 7. ársapka: Szamuráj Jack
Szinkronos rajzfilm letöltésekSziasztok!

Idei karácsonyi hetünk utolsó felvonásaként végül jöjjön egy újabb rajzfilmtörténeti korszak! A Cartoon Network olyan tévécsatornaként robbant be hozzánk a 90-es évek derekán, ami minden szempontból különleges volt. Addig sosem látott, formabontó rajzfilmeket hozott el, amelyek mostanra már szintén klasszikussá váltak. Ezek egyike volt a Dexter laboratóriumát is jegyző Genndy Tartakovsky főművének számító Szamuráj Jack, ami egy sötét tónusú, korát megelőző, szokatlan történetet hozott el. Lássuk, hogyan is veszi fel a harcot Jack a sötétség alakváltoztató nagymesterével, a gonosz Akuval, méghozzá az utóbbi által a távoli jövőbe száműzve!

Harcra fel, jó szórakozást!© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!