Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Szamurájok kora - Harc Japánért Kakegurui ×× Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Szamurájok kora - Harc Japánért Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Kakegurui ×× Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Kakegurui ×× A szentjánosbogarak fényének erdeje Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 10
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 6862
Legújabb tag: klayoj

Látogatók ma: 10223
Online látogató: 10
Látogatók a hónapban: 253263
Összes látogatók: 52278037

Reklám

Kiemelt híreink

  Nana 40-41 & Full Metal Panic! 06-10
Anime és manga letöltésekKissé megkésve de jönnek az újabb feltöltés hírek:
Felkerült a Nana 40-41. epizódja, vagyis az eheti adag
Tölthetõ a Full Metal Panic! következõ 5 epizódja saját rippben

Mindkettõt elérhetitek az aktuális animék adatlapjáról! Jó szórakozást!

  Animax premierek az idén és jövõre
Információs hírekMint azt bizonyára már sokan hallottátok innen-onnan, az Animax beizzította az összes tartalékát, és 2009 õszére-telére számos újdonsággal fog szolgálni nekünk, anime fanoknak. Ezt viszont csak a kezdet... Ezeket ismertetném röviden, hogy biztosan senki ne maradjon le semmirõl.

 • Szeptember 20-án (vasárnap) leadták a Death Note elsõ TV speciálját, amely a "Death Note: Egy új világ istene" címet kapta. A közel 2 órás TV speciált tölthetitek innen az oldalról is, a Death Note adatlapról elérve a letöltések közül. A fájl két részre bontva került fel, a visszafejtéshez olvassátok el a GYIK-ban leírt használati utasítást: Katt ide!

 • A Bleach eheti részei tölthetõek a Bleach adatlapról elérve. A sorozat 109-ig fog lemenni, aztán szünet következik.

 • Október 19-én a hétfõi Bleachet a Soul Eater váltja, amelynek mind az 51 része le fog menni szinkronosan. Ennek leadása után jövõre az újabb Bleach adag következik amely megint több mint 52 rész lesz, elõreláthatóan ezúttal a 167. epizódig adják le, ami a 8. évad végét jelenti.

 • Október 23-án (pénteken) a Nanát váltja a Rómeó és Júlia: Az anime (Romeo x Juliet).

 • Október 31-én (szombaton) mûsorra kerül a Bleach elsõ mozifilmje természetesen a megszokott magyar szinkronhangokkal. A pontos magyar filmcím egyelõre nem ismeretes.

 • Októberre ígérték a Dragon Ball GT premierjét, de egyelõre csak annyi bizonyos, hogy a csütörtöki Conan a detektívet fogja váltani majd. A szinkronizálásnál figyelembe veszik a régi DB és DBZ-s hangokat, és akit tudnak, felkeresnek, de valószínûsíthetõ, hogy elég sok szereplõnek így is más lesz a hangja.

 • Hírfrissítés!!!
  Felkerült az Animax októberi mûsorrendje október 25-tel bezárólag! Sajnos semmi jele nincs annak, hogy a Dragon Ball GT adásra kerül, így nagy a valószínûsége, hogy az anyagok azóta se érkeztek meg és a premier tovább csúszik, tehát októberben nem lesz DBGT.

  Forrás: Animax blog

 • Novemberre tervezik a D.Gray-man-t, amelynek mind a 103 epizódját egyszerre vennék meg, amennyiben a tárgyalások sikerrel járnak. A részletek egyelõre nem ismertek.

 • Decemberben folytatódik a Naruto, a következõ 52 része fog lemenni, vagyis a 3-4. évad.

 • A Nodame Cantabile második évadja egyelõre nem kerül adásba amíg a Sony Pictures nem licenszeli, mivel addig az Animax se adhatja le. A tárgyalások állítólag már folyamatban vannak, így viszonylag jó esély van rá, hogy hamarosan ezt a sorozatot is láthassuk.

 • Jövõre két újdonságot is tervez az Animax: az egyik a Fullmetal Alchemist: Testvériség, amelynek az elsõ 4 részét már most online lehet nézni japán nyelven és magyar felirattal az Animax oldalán. Jövõre szinkronosan fogják elkezdeni.

 • A másik jövõ évi újdonság a Slayers nemrég lement két új sorozata, a Slayers Revolution és a Slayers Evolution-R. A szinkronhangok valószínûleg az régiek maradnak.

 • Az InuYasha folytatásáról egyelõre nincs hír, ahogyan arról sem, hogy a Full Metal Panic! harmadik sorozatát tervezik-e megvenni valaha is.

Az említett premier animéken kívül a következõ animék adatlapjai kerültek fel:
80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal, Appleseed-A jövõ harcosai, A tenger zúgása, Lili a virágangyal, Sandybell, Vexille, Voltron-Az univerzum védelmezõje

Lehetséges, hogy sokaknak ezek a hírek nem mondtak új információkat, de lényegesnek tartottam kiírni a mostani állást, új hírek esetén viszont újabb, hasonló híreket fogunk jelenteni.

  Mukya!! Megjött Nodame! + Elfen Lied, Monte Cristo grófja
Anime és manga letöltésekMegjött a Nodame Cantabile 16-17. epizódja, jó szórakozást hozzá mindenkinek!
Gyapoo!!

Továbbá felkerült két új letöltés, a Monte Cristo grófja (1-24 teljes!) és az Elfen Lied (1-13 teljes! + TV speciál)

  Death Note, Naruto, Chrono Crusade és Hellsing
Anime és manga letöltésekA mai nappal felkerült az oldalra három új anime is:
Chrono Crusade: 1-24 (teljes)
Death Note 1-37 (teljes)
Hellsing: 1-13 (teljes)
Naruto: 27-52 (teljes 2. évad)

A következõ napokba újabb letöltések várhatóak, köztük a Monte Cristo grófja és még sok más újdonság.

Hamarosan, ha a többi anime oldal is bele megy, megrendezésre kerítünk egy kisebb fajta vetélkedõt!
Részletek késõbb!

Szóval továbbra is érdemes lesz figyelni a fõoldalt és olvasni a friss híreket, újdonságokat!

  Bleach zenék
Kiegészítõ és rajzfilm letöltésekFelkerült az elsõ kiegészítõkhöz ígért feltöltés! A Bleach zenék alá felkerült közel 2,5 GB-nyi zene, MP3 formában, nagyon szép minõségben (320 kb/s). A zenéket albumonként lehet letölteni a Bleach adatlapon keresztül, a szokásos letöltési módon. Szinte minden létezõ Bleachhez kiadott zene album fent van, jó szórakozást hozzájuk!

A fórumban új BBcode-okat használhattok, mint a betû méretének megnövelése, vagy a betû színének megváltoztatása, valamint Spoilert is használhattok. Ezeknek a beszúrását a hozzászólás írásakor az alsó gombsorban megtaláljátok. Különösen kiemelném a Spoiler gomb használatát! Az Animés témákban használjatok Spoilert hogyha olyan történetrészt, vagy szereplõket írtok le, amelyek csak a történet késõbbi részében láthatók, hogy ezzel az adott animét meg nem látott, vagy még az említett részek elõtt járó tagoknak ne okozzatok gondot. Köszönjük elõre is!


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!