Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Furcsa amcsik Furcsa amcsik Dini, a kis dinoszaurusz Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Furcsa amcsik

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 19
Online tagok:
Csingling22

Regisztrált tagok: 4623
Legújabb tag: Dani0919

Látogatók ma: 17835
Online látogató: 20
Látogatók a hónapban: 541423
Összes látogatók: 30100529

Reklám

  A kis jövevény
Szinkronos anime letöltésekSziasztok!

A Varázslatos Álmok mai epizódjaiban megismerhetjük Bourdu egyetemi barátait. Ahogy pedig azt sejthetjük, Tigrisszem választása pont egyikükre, a csinos Coraline-ra esik, aki mellesleg, hogy még bonyolultabb legyen a helyzet, szerelmes Bourdube. A szerelmi sokszöget követõen pedig a képen is látható kiscica okoz némi felfordulást hõseink életében. Vajon ki õ és mi köze van Lunához és Artemiszhez?

Jó szórakozást a mai epizódokhoz is!


  Hozzászólások
#1tomeeekk - 2014. 01. 19 11:00:34
Na mindkét résszel kapcsolatban kíváncsi voltam valamire. 132-nél arra, hogy vajon kivágtad-e azt a jelenetet, amikor Kamilla és Bordü barátja összenéznek a lépcsõnél amikor kémkednek Bordü és a lány után. Sajnos kivágtad. Smile Pedig szerintem poénos jelenet és benne lehetett volna hagyni, mint a 92. részben is néhány hasonló jelenetet. Ezt most ne negatív kritikának fogd fel, csak a véleményem osztom meg ezzel kapcsolatban.
A 133. résszel kapcsolatban meg kíváncsi voltam, hogy meglesz-e az opening vége, amikor bemondja a címet, de örülök, hogy megvan és nem Setikével kellett pótolni. Ha jól emlékszem ezenkívül csak a 38. rész volt ilyen, hogy még a zene alatt bemondja a címet.
#23884 - 2014. 01. 19 18:29:42
Köszönöm szépen! DDD
#3Dumet - 2014. 01. 22 02:27:47
Igen kivágtam, ahogy mindent kivágok, mert ez a vágott változat. De ezt egyébként se tudtam volna benne hagyni mert túl hosszú volt a jelenet és japán hanggal kellett volna pótolni. Ha jól emlékszem japán duma is van benne, ami kizárja a lehetõségét, hogy bûvészkedjek vele. Szerintem annyira nem kár érte, így is nagyon kevés vágás van már ezekben a részekben, ennyit kibírtok.

Egyébként ezen a héten megint nem lesz új rész, mert rengeteg a dolgom, bocsi.

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték



© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!