Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

A sárkányherceg A sárkányherceg A sárkányherceg Kakegurui ×× Kakegurui ×× Kakegurui ×× A sárkányherceg A sárkányherceg A sárkányherceg Kakegurui ××

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 10
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 6696
Legújabb tag: Satykos12

Látogatók ma: 3240
Online látogató: 10
Látogatók a hónapban: 633355
Összes látogatók: 51212624

Reklám

Kiemelt híreink

  Jövõ, szabadon... Monsunók újra!
Szinkronos anime letöltésekTechnikai információk a sorozattal kapcsolatban!

Mint ismeretes, a sorozat elsõ 13 epizódját a Nickelodeon sugározta tavaly nyártól kezdve, majd ismételte párszor, míg le nem került a mûsorról. Az RTL Klub idén tavasszal-nyár elején szerezte meg a vetítési jogot és szintén sugározta a Nicken már leadott epizódokat, sõt, minden jel szerint a folytatást immár õk szerezték meg, ami minimum azt jelenti, hogy a sorozat elsõ évadjának számító elsõ 26 részt mindenképpen le fogják adni. A sugárzás a mai napon kezdõdött meg és minden hétköznap adnak új részeket.

Mivel teljesen váratlanul ért a hír, semmilyen bejelentést nem tettek korábban errõl a lépésrõl, így a birtokomban lévõ 14 epizódon kívül egyelõre nem rendelkezem több használható videónyersanyaggal. A 14. rész is csak azért volt meg, mert annak idején eddig került fel oda, ahonnan az elsõ 13 részt leszedtem. Ebbõl a fajta videóforrásból nem létezik viszont több epizód, így mindenképpen más forrás után kell néznem.

Ennek és az idõzítésbeli macerák következtében a megosztás gyakorisága bizonytalan, de jelezni fogom az újabb fejleményeket a fórumban. Az eddigi Monsunós híreket ide kattintva olvashatjátok a fórumban!

  Hozzászólások
#1610 - 2013. 08. 05 21:36:02
"a sorozat elsõ évadjának számító elsõ 26 részt mindenképpen le fogják adni."
Láttunk mi már karón varjút, ahogy mondani szokás, de kívánom, hogy így legyen és ne jöjjön közbe semmi.
Biztos bonyolultabb mûvelet a tökéletes idõzítés más forrásra, én mondjuk magánhasználatra úgy szoktam, hogy egy programmal letöltöm az RTL Mostról a kívánt videókat mkv formátumban, aztán azt megõrzöm. Bár már elõfordult az így letöltött videókkal olyan, hogy pár hét/hónap múlva használhatatlan lett, mivel a szinkronsáv megsérült (ki tudja hogy), és hol volt hang, hol nem. Ha volt is, akkor is csak pár másodpercre. Sok SpongyaBob és Tini nindzsa teknõc részem került emiatt a szemétbe (nem mintha hosszabb távon meg akartam volna õrizni, de azért elég gáz volt).
#2Dumet - 2013. 08. 05 21:53:59
14-nél tartanak... ne mondd már, hogy 26-ig nem bírják leadni... azért ez még tõled is túlzás DDD

Egyébként meg valóban voltak hibás sávok és mindet le is töltöttem, aztán egyszer csak hirtelen megjavultak... Na mindegy, nem itt kéne egyébként ezt megbeszélni.

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!