Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Dini, a kis dinoszaurusz Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Furcsa amcsik Furcsa amcsik Dini, a kis dinoszaurusz Űrzavar Űrzavar Batman of the Future

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 6
Online tagok:
BrollySSJ4

Regisztrált tagok: 4616
Legújabb tag: Nashua81

Látogatók ma: 6625
Online látogató: 7
Látogatók a hónapban: 445431
Összes látogatók: 30004537

Reklám

  Gyökeres változások!
Szerver hírek
-- SMS Támogatás változások! (katt ide!) --

Az elõzõ havi támogatás, melybõl az oldal anyagi hátterét próbáljuk fenntartani: 10 226 Ft volt.
Ami ugye pár ezer forint híján több mint a fele...Viszont mint írtuk múltkor, nem vicceltünk, hogy bezár az oldal, ha nem lesz mibõl finanszírozni!

Éppen ezért, bevezetésre kerül pár új szabály:

-Amennyiben egy adott tárgyhónap 15. napjáig nem érkezik meg a szükséges összeg fele, kikapcsolásra kerülnek a letöltések, míg nem lesz meg az adott hónap teljes összege.
-Amennyiben mégse jönne össze egy adott tárgyhónap 15. napjáig és az adott hónap utolsó napjáig a kívánt összeg, akkor a csapat felvállalja a szükséges összeg kipótlását. De ezt mindösszesen egyszer, amennyiben újra ilyen módon tudunk terembérletet fizetni, felbontjuk a szerzõdést és megszüntetjük az oldalt.
-A támogatás mérõnk e hónap kezdetével lenullázódott! A késõbbiekben amennyiben több összeg gyûlik össze a havinál, úgy az hozzáadódik a következõ hónaphoz, ahogy eddig. A mérõ alatti "x hónapra elég" felirat és a mérõ állásának segítségével követni tudjátok, majd, hogy mennyi szükséges még az adott hónapra.
-Továbbá minden, mai naptól frissen érkezõ regisztrálónknak, a teljes körû regisztráció feltétele, hogy egy emelt díjas SMS-t küldjön, de addig nem tud letölteni semmit se, erre két nap áll a rendelkezésére!

Magunk közt szólva egyébként kis csapatunk tagjai már az alternatív jövõbeli tér-idõ kontinuumról fantáziálnak, következtében a jelen helyzet kilátástalanságának rémképétõl megrettenve.

  Hozzászólások
#1Dumet - 2012. 07. 02 03:28:41
FIGYELEM!

Az új szabályoknak megfelelõen a GY.I.K. is frissült, és kibõvült rengeteg minden dologgal. Jelenleg 10 db. GYIK oldal és 2 db. extra cikk érhetõ el a GYIK menüpontunk alól, kérjük, hogy mindenki sasolja, fussa át, nézze meg azt a részt, ami számára nem tiszta!

Olvasni nem szeretõ tagjaink számára az elsõ GYIK menüpont hanganyagként is felkerült, online lejátszható! DDD

Amennyiben valaki nem ismeri a GYIK aktuális szabályait, az továbbra sem mentesíti az illetõt a felelõsség és egyben a kiszabott szankció végrehajtása alól!


További szép éjjelt-napot! DDD
#21323 - 2012. 07. 02 07:54:14
Durva összeg gyült össze,mióta megy a letöltés basznak támogatni az oldalt.Mindenki az hitte nélküle is össze fog jönni a kellõ összeg.Rossz hírem van emberek ez a valóság a templomban kell hinni.1 sms-el majdnem a tizedét álltam az összegyült összegnek.
#3blackseven - 2012. 07. 02 17:26:33
Megdöbbentem ezen az alacsony támogatási hajlandóságon. Ha én tudok kevéske pénzt küldeni levélben,és még sms-sel is próbálom segíteni az oldalt, akkor nem értem, mások miért nem képesek rendszeresen küldeni legalább 2-3 üzenetet havonta. Több, mint 4500 regisztrált tag van és alig segítik a munkátokat. Szomorú.
#4Dumet - 2012. 07. 02 18:03:59
Bocsi mindenkitõl, a hírbe volt egy kis ellentmondás, korrigáltam is!

Tehát a Támogatás mérõ csak most nullázódott le, és többet nem fog, kivéve ha valami miatt ez szükséges, de akkor szólni fogunk újfent. Ami pedig a lényeges, hogy túlfizetés esetén, vagyis ha több jönne össze egy hónapban mint a kért (micsoda álom, jó lenne ha megvalósulna DDD) akkor az hozzáadódik a következõ hónaphoz ahogy eddig!


És igen... sajnos ez a helyzet, muszáj volt lépni, igazából ebben a hónapban már ténylegesen is látni fogja mindenki, hogy mit is jelent ez a saját szerver dolog. De nem is írnék most többet, az elõttem szólók tökéletesen vázolták a helyzetet, tessék inni a szavaikat, mert nagyon igazak!

Szerk: A GYIK-ba pedig további GYIK cikkekhez készültek el a hanganyagok Izzy mester csodálatos alkotásai olvasni nem szeretõ tagjaink számára. DDD
#5gyshinobi - 2012. 07. 02 21:54:26
Hú ez durva, jól lement a számláló, remélem sokan felébrednek ettõl. Mindjárt gondoskodok egy kis feltornászásról DDD.

OFF:
Egy kis "öröm" (csak a DH+ szempontjából DDD) az ürömben, hogy a nagy konkurens, a
Spoiler tartalom:
úgy tûnik bedobta a törölközõt.
#6daikonblaze - 2012. 07. 04 19:44:17
Tényleg szép összeg ahhoz képest hogy hány ezer regisztrált tag van.
A paypal-omon van egy kevés összeg, ha csapatból van valakinek paypal-ja elküldöm neki.
#7BrollySSJ4 - 2012. 07. 05 09:03:20
Nekem van paypal-om, szóval megbeszéljük Smile PM megy mindjárt.
#8angel - 2012. 07. 14 21:39:31
Órákkal ezelõtt két SMS-t is küldtem, de nem változott az összeg! Cry
#9BrollySSJ4 - 2012. 07. 14 22:26:56
Igen, mert Brolly aki változtatja az összeget nem robot Smile Napjába egyszer szokott rangot osztani, meg frissíteni beérkezõ támogatás összeget.
#10Dumet - 2012. 07. 14 22:37:53
Értsd: A támogatás mérõ nem automata rendszer, manuálisan kezeljük mi naponta egy alkalommal. Vagyis a támogatás összege csak akkor íródik jóvá a mérõn, ha Brolly naponta egyszer frissíti.
#11angel - 2012. 07. 15 07:42:54
Köszönöm az infót! Smile Már azt hittem, valamit rosszul csináltam! Smile
#12BrollySSJ4 - 2012. 07. 16 10:28:17
A támogatásmérõ kibõvült, mert meghaladtuk a kívánt minimum összeget (20 000.-) viszont ez nem jelenti azt, hogy nem tartunk e hónapra igényt további támogatásokra! Ugyanis nem csak terembérletet fizetünk, mint írtuk is, hanem idõvel a tárhelyünk is elfogy (HDD) és egyéb váratlan gondok, javítani valók is közbe jöhetnek, így nyugodtan küldhet mindenki továbbra is támogatást, természetesen saját belátása szerinti összeget.
#13Dumet - 2012. 07. 16 15:29:21
Pontosítanék:

Mivel túlhaladtuk az erre a hónapra szükséges összeget, az ezen túl érkezõ összeg a következõ hónapra megy. Ennek megfelelõen lett a Támogatás mérõ átalakítva. Kérjük, hogy továbbra is támogassatok minket, hiszen minél több összeg gyûlik össze, annál kevesebb a valószínûsége, hogy valamelyik hónapot nem tudnánk kifizetni, vagyis a letöltések is biztonságban tudhatóak. Smile

Köszönjük eddigi támogatásotokat és várjuk a továbbiakat is. Smile
#14Dumet - 2012. 07. 18 11:00:11
SMS Támogatás változások!

Változás állt be az SMS támogatások rendszerében! Noha a tarifák változatlanok maradtak, az egyes SMS-ek elküldésébõl származó összeg részesedése az eddigi 54% helyett a gyakorlatban sajnos csupán 40%! Vagyis például egy 400 Ft + ÁFA SMS esetén az általunk kivehetõ összeg csupán 160 Ft (természetesen az összes többi tarifánál ugyanígy értendõ a százalék érték). A korrektség jegyében ez a rendszer visszamenõleg nem, csupán a mai naptól (2012. 06. 18.) számítva érvényes!

Éppen ezért megkérünk mindenkit, hogy ha megtehetitek, és azt szeretnétek, hogy az általatok támogatásra szánt összeg teljes egészében hozzánk érkezzen, ne a szolgáltató zsebébe, akkor válasszátok inkább az alternatív támogatási módszereinket, mint: Banki átutalás (személyes, online), postai átutalás, postai levél küldés. Pár napon belül pedig Paypalon is fogadunk majd átutalásokat, melynek információit a Támogatás fórumtopikban találhatjátok majd.

További szép napot!

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!