Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Dini, a kis dinoszaurusz Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Furcsa amcsik Furcsa amcsik Dini, a kis dinoszaurusz Űrzavar Űrzavar Batman of the Future

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 11
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 4616
Legújabb tag: Nashua81

Látogatók ma: 6009
Online látogató: 10
Látogatók a hónapban: 444815
Összes látogatók: 30003921

Reklám

  Yu Yu Hakusho
Anime és manga letöltések
Yusuke Urameshi az iskola leglezserebb és legverekedõsebb diákja, így talán barátnõjén, Keikón kívül más nem is igazán kedveli õt, tanárai megvetik, ellenlábasai pedig állandóan az útjába kerülnek, bár minden alkalommal õk húzzák a rövidebbet. Azonban egy nap Yusuke az élete árán megmenti egy kisfiú életét. Mivel halála hirtelen jött, se a Pokol se, a Menny nem tudja befogadni a tettei miatt. Így a Túlvilág révésze, Botan, elviszi õt Koenma színe elé, aki egy feladat teljesítése fejében ad még egy lehetõséget hõsünknek, hogy visszatérhessen az életbe. Halála után Yusuke tapasztalja, hogy annak ellenére, hogy mindenki utálta õt, most nagyon sokan megsiratják, még régi ellenfeleinek legkitartóbbika, Kuwabara is, amivel végül meggyõzi hõsünket, hogy visszatérjen az életbe. Azonban Yusuke kalandjai ezután sem érnek véget, sõt, az igazi küzdelmek még csak ezután várnak hõsünkre, akit Koenma a Szellemvilág detektívjének nevez ki.

Ebben az öt részben lássuk mik is történnek hõseinkkel! Igen jól látjátok, V2 verzió tölthetõ: a rossz minõségû hangot cseréltem egy jobbá mert még mindig nálunk az igényesség és lassanként ki lesz cserélve az elsõ 50 rész.  Hozzászólások
#1Mehee01 - 2011. 12. 04 14:02:02
Üdv!
Blu-Ray videós változatot fogtok ebbõl készíteni? A hang nem passzol rá így ahogy van, ezért kellene korrigálni/vágni rajta, de szerintem megérné, mert sokkal szebb a kép.
#2Dumet - 2011. 12. 04 15:20:50
Tervbe van, de még nem tudni, hogy ki fogja csinálni, mert így is le vagyunk foglalva azokkal a projektekkel, amikbõl nincs még saját változatunk és azok elsõbbséget élveznek azokkal szemben, amikbõl már megosztottunk egy verziót. De mindenképp várható majd, ez bizonyos.
#3Mehee01 - 2011. 12. 04 16:28:57
Ok, köszi a választ. Archiválás szempontjából mindenképp várom.

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!