Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

A magányos farkas útja A képzelmény Itou Junji hátborzongató japán meséi Hanma Baki Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 8
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 7051
Legújabb tag: killerfishvok

Látogatók ma: 15332
Online látogató: 8
Látogatók a hónapban: 311647
Összes látogatók: 55286836

Reklám

  Zorro legendája / Naruto
Szinkronos anime letöltések
Ahol igazságtalanság van, ahol sanyargatják a népet, ott terem Zorro és igazságot tesz! Láthatjuk hősünket tenger alatt cápákkal viaskodni, a viharban a Dél-Indiai Társaság majd a parfümhamisítók ellen harcolni, végül egy nindzsával megküzdeni jóért és az igazságosságért. Sőt közben egy lány Zorro is felbukkan a színen, ami még érdekesebbé teszi a kalandot, úgyhogy érdemes velünk tartani!

A 43. résztől sajnos a minőség nem a megszokott, mert a japán kolléga enyhén elrontotta a release-eket, amit így kellett utólag javítani, hogy ne legyen annyira kásás.
Naruto ismét hozza a formáját, amikor felveszi Gai sensei alakját és megmérkőzik Leevel, persze nem önszántából. A már-már szinte kabaréba illő jelenetek garantáltan széthasogatják a rekeszizmokat! Viszont az öröm mellett üröm, hogy már szinte várható volt egy ilyen rész, mint a 193-as, ami nem tudom, hogy mért, de 6-7 db apró kivágott jelenetet is tartalmaz. Úgyhogy ha találok ehhez a részhez pár extra dolgot, akkor várható egy vágatlan feldolgozás is majd hamarosan.

Jó szórakozást mindkét animéhez!


  Hozzászólások
#1gyshinobi - 2011. 11. 03 14:37:09
Vágooott?Censored Amúgy milyen jeleneteket vágtak ki, meg az animaxosok csinálták a vágást vagy így volt eredetileg is? Ahogy számoltam max. 15 mp hiányozhatott belőle.
#2BrollySSJ4 - 2011. 11. 03 14:55:52
A forgalmazó alkotott. Vagyis a forgalmazó, de ez érthetetlen....mivel elvileg.......Japcsiból van a cucc nem úgy mint a többi animaxosnál, hogy lásd GT amcsi, meg egyéb mese esetében...
#3Dumet - 2011. 11. 03 15:35:49
Nagyon rövid pár másodperces jelenetek lettek kivágva Izzy szerint, de majd leírja pontosan, hogy mik is. Egy példát mondott nekem, az egy olyan, hogy a kamera végigpásztázza a Gai-já változott Narutót, és ennyi lett kivágva. Szóval teljesen felesleges vágások. Amúgy meg ahogy Brolly mondja, a forgalmazó csinálta ezeket, de hogy mi okból azt nem tudni. Nem ez az első alkalom...
#4gyshinobi - 2011. 11. 03 18:27:20
Akkor megnyugodtam Smile. Egyébként van amikor a japcsik cenziznek, DVD-kiadások, forgalmazói változatok nem feltétlenül felelnek meg az eredetinek. Pl. olyat olvastam, hogy az első rész elején a vérző fejű nindzsa elég horrorisztikusra sikerült arcát kisebb nagyobb mértékben átrajzolták a japók meg a jenkik. Nálunk az Animax a legkevésbé cenzis változatot adta le, de az sem teljesen az eredeti volt.

Itt egy kép: Jobb oldalt van az eredeti, középen pedig az Animaxos, ami vér nélkül ugyanaz, mint a jenki.
http://dragonhall...oto_id=257

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték

Kiemelt híreink


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!