Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Végtelen vonat Végtelen vonat Végtelen vonat Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai Végtelen vonat Végtelen vonat Végtelen vonat Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 9
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 6443
Legújabb tag: Eszteralma

Látogatók ma: 15028
Online látogató: 9
Látogatók a hónapban: 15028
Összes látogatók: 49493006

Reklám

Kiemelt híreink

  Kényszerû felhívás
Saját munkáinkKicsit késve de megérkezett a szokásos hírünk. De a listánk elõtt egy felhívást szeretnék tenni azon tagjaink számára, akik elõszeretettel lopják a munkáinkat:
NE tegyétek! Sokat dolgozunk csakis értetek, és ha azzal háláljátok meg ezt, hogy ellopjátok, akkor nem érdemlitek meg! A munkáinkat nem oszthatjátok meg más oldalakon engedélykérés nélkül (az engedély jogosságát minden esetben megvizsgáljuk), torrent oldalon pedig azzal sem! Innentõl kezdve azonnali örökös bann jár lopásért kivétel nélkül!
Köszönöm a figyelmet és bocsánat mindazoktól, akik kénytelenek ilyeneket olvasni a lopós tagjaink miatt...
Most pedig jöhet a lista:

2011. 08. 02. (kedd):
~ Candy Candy 40-42 (BrollySSJ4-Release)
~ Deltora Quest 33-34 (MadTyson-Release)
~ Lili, a virágangyal 23-26 (Dumet-Release) (+ felirat a 26-os részhez)
~ Varázslatos Álmok Manga 5. kötet (DBS87-Manga Fansub)
~ Zorro legendája 3-4 (Izzy-Release)

2011. 08. 04. (csütörtök):
~ Naruto 167-168 (Izzy-Release)

Jó szórakozást a részekhez és kellemes idõtöltést!

  Hozzászólások
#1barathimre86 - 2011. 08. 02 16:28:42
Csak kíváncsiságból kérdezném meg, hogy mi(ke)t lopkodnak el?

Egy-két kedves szó a kis Thief(ek)nek:
Spoiler tartalom:
#2BrollySSJ4 - 2011. 08. 02 16:56:40
Ami éppen kézre esik, ki a Bakumant, ki a Vadmacsokat, ki a legutóbbi, Bújj, bújj-t....
Kedvenc hely persze a torrent........Na meg az indavideo nevû nagyszerû hely....
#3Dumet - 2011. 08. 02 18:29:31
Igen, azért írtam már ezúttal egy ilyen hírt, mert az utóbbi idõben megszaporodtak az ilyen esetek, és kezd kicsit unalmas lenni a dolog. Unsure
#42728 - 2011. 08. 02 22:23:58
Sziasztok! Hogy tudom megnézni a Candy c. sorozatot? Youtubeon már megnéztem 14 részét,de itt akarnám folytatni, mivel sehol máshol nem találom. Köszönöm
#5BrollySSJ4 - 2011. 08. 02 22:43:37
Elsõ lépésnek jobb oldalt vagy felül az oldalon katt az Animékre/C betû/Candy Candy banner, aztán az adatlapjának az alján Epizód letöltések Smile
#6Kouta - 2011. 08. 03 12:46:35
Kicsit érdekes ez a lopás dolog. Nem vagyok nagy anime fan, viszont amiket megnéztem azokat nem innen, hanem torrentrõl szedtem le. Nem értem, mi azzal a baj, ha vki innen letölti és felteszi máshova. Persze ha átírja a címet (saját néven adja kis stb stb) azt meg lehet érteni, de ha vki felteszi máshova, azzal nem értem mi a baj. Értem azt, hogy idõt öltök bele azzal hogy rögzítitek a részeket, ráteszitek a hangot egy jobb minõségû videóre, de azt azért hogy lopás lenne az, hogy akár megkérdezés nélkül felteszik máshova, azért azt túlzásnak érzem.
#7DBS87 - 2011. 08. 03 13:17:55
Az a baj vele, hogy ha engedély nélkül felteszi máshová, akkor az olyan, mintha semmibe venné az alkotók munkáját. Persze logikus, hogy az egyenkénti megaupload-os letöltésnél egyesek jobban preferálják a torrentezést, ami gyorsabb és kényelmesebb is, dehát ha meglenne a támogatás az oldal látogatói részérõl, akkor egy DH+ torrent tracker már elindulhatott volna. Viszont akkor megint ugyanitt tartunk: pénzt azt nem adnak, de az anyagot feltöltik máshová.
#8Dumet - 2011. 08. 03 13:21:04
Hát elég rosszul érzed, de pont ez a baj a torrentes társadalommal, hogy annyira megszokta mindenki, hogy torrentrõl bármit leszedhet, hogy pont azt tartják furcsának ha valamit az ember megpróbál megvédeni. A kedvedért azért leírom, hogy mi a baj ezzel: egyszerûen csak annyi, hogy torrenten az ember nem tisztel se Istent se embert. A torrent arról szól, hogy letöltöd a cuccot és leszarod, hogy ki mennyit dolgozott vele, ráadásul még a készítõ kiléte is teljesen ismeretlen marad, ha nem õ maga töltötte fel. Mert kinek köszönöd meg a feltöltést? Annak aki megosztotta. Ezért töltik fel annyian, mert nagy arcok akarnak lenni, learatni a babért. Ebbõl köszönjük nem kérünk, és nem fogjuk a továbbiakban sem hagyni ezt! Egyszerûbb sodródni az árral, ez igaz, de mi a folyó sodrásával ellentétesen evezünk és el is jutunk a forrásig, mert így akarjuk. Amíg nincs semmilyen saját munkád, addig valószínûleg képtelen leszel ezt megérteni, úgyhogy nem mondom azt, hogy próbáld megérteni.

Szerk: Nem lesz nálunk torrent tracker soha! Utáljuk, igénytelennek tartjuk és csak a baj lenne vele. Ebben mindenki egyetértett a csapatban.
#9Kouta - 2011. 08. 03 13:53:36
Természetesen egyszerûbb a torrent, és ez az elõnye is vmilyen szinten. Nincs várakozási idõ a letöltéseknél, egyszerre tölthetõ akár sok rész is nagyobb letöltési sebességgel. Ebbõl adódóan az animék (legyen az innen vagy máshonnan származóak) több letöltéssel rendelkeznek, mint ahányat innen leszedtek.
Ha már szóba hoztad DBS87 pénzt nem adnak de az anyagot feltöltik máshova. Azzal én tisztában vagyok, hogy egy weboldat fenntartani (még ha ingyenes is a tárhely) nem egyszerû, és ha vki azt fejleszteni is szeretné, az pénzbe kerül. Most jöhet majd az, hogy persze tipikus felfogás, mert ilyen a gondolkodásmódom, de mire is kellene pénzt adni? Erre jöhet a válasz, hogy arra, hogy legyen saját tárhely, ahonnan gyorsan lelehet húzni a részeket. De miért is adna ebbe pénzt az ember, ha ezt megteheti torrentrõl is. Mert sztem mindig is lesznek olyan emberek, akik innen leszedik, és feltöltik máshova. Sajnos ez a nagy magyar mentalitás.
Bár nem vagyok jártas a témában, ugyanez volt pár éve a Dragon Ballal is. Megvették a szinkronos részeket, és ment a vita hónapokig, hogy nem adjuk ki senkinek. És mi lett a vége? Már szinte az is beszerezhetõ mindenhonnan.
Természetesen nem kötöszködni akarok, de én úgy gondolom, hogy amit ti szeretnétek, az nagyon nehezen kivitelezhetõ. Mert mindig lesz valaki, aki letölti innen, és feltölti torrentre, videó megosztókra, egyéb helyekre.
#10DBS87 - 2011. 08. 03 14:02:14
Mondjuk nem is lenne célszerû az oldalon a torrent, mert az csak akkor jó, ha már vannak összefüggõ, kész évadok, a folyamatos feltöltésnél inkább macerásabb. Mindenesetre én a torrentet nem tartom olyan rossz dolognak abból a szempontból, hogy gyorsabban el tudja terjeszteni az adatokat, mint bármi más.

Az persze természetesen igaz, hogy az internetes vérpistikék trollkodásainak elég szép tárháza lett ez is, mint annyi minden manapság. A lopkodás is erre vezethetõ vissza.
#11Dumet - 2011. 08. 03 16:03:59
Azért ne keverd a szezont a fazonnal... A DBZ szinknél mi, a gyûjtés szervezõi döntöttünk úgy hogy megosztjuk épp azt elkerülve, hogy mások szivárogtassák ki (ami nem egyszer elõfordult). Nem mellékes az sem, hogy végül a vágott szinkronok zöme nem került ki a netre azóta se, mert csak egy szûk réteg jutott hozzá, akik pluszba fizettek érte. Szóval igenis megoldható, bár abban igazad van, hogy nehéz. De pont ezért lépünk fel minden ilyen eset ellen, mert már mondtam, mi nem kívánunk az árral sodródni mint a többség. Ezt fogadd el, akár tetszik akár nem. Elõbb utóbb lesz majd annyi ember, aki fontosnak tartja az itteni értékeket, mindennek eljön az ideje. A torrentezõk véleményét pedig ismerem, magam szoktam torrentezni, mégse váltam olyanná mint a többség, és érdekes módon a csapatunk tagjai is hasonlóan gondolják, illetve még tudnék mondani jó néhány hûséges tagunkat. Akárhogy is nézem, ez már elég ok ahhoz, hogy higgyünk benne.
#12barathimre86 - 2011. 08. 03 20:12:09
Személyes tapasztalataim szerint a torrentezés az egy olyan dolog, hogy te vagy értük, és nem õk vannak érted. Itt az arány baromságokra gondolok, amikor legyen minimum 1-es arányod, de természetesen elvárt az hogy ennél magasabb is. Nem egy ismerõsöm torrentezik és 6-s vagy ennél is nagyobb aránnyal rendelkezik. Itt kérdeztem meg Tõle, hogy szerinte most ki van kiért? Õ érte van a torrentezés, vagy Õ van a torrentezésért? Az hogy leszed valamennyi adatot, mondjuk 10 GB-t 6-8 óra alatt és kb. kilencszer ennyi idõbe telik visszatölteni, így lesz egyes aránya! Ez azért durva. Én speciel 1 hónap alatt ezeket szedtem le innen:

Tessék kapaszkodni, hosszú lesz!!!

Spoiler tartalom:

Remélem nem maradt ki semmi Smile

Amúgy ha az oldalon a készítõk azt kérik, hogy ne töltsétek fel máshova, akkor nem értem hogy miért nem lehet eme aprócska kérést teljesíteni. Kurva egyszerûen megfogalmazva az a lényeg hogy ezek az emberek ingyen csinálják Nekünk - nem kell visszatölteni stb. - csupán azt szeretnék ha az oldal minél népszerûbb lenne. Erre verik, és akkor most mi van? Itt még a köszönöm szócskát sem kell odabiggyeszteni, egyszerûen letöltöd/ letöltitek sokan és megvan a készítõ orgazmusa. Az viszont kiábrándítja õket, hogyha azt az egyszerû kérést sem tudod/tudjátok teljesíteni, amit kérnek cserébe.Aki hülye és értetlen, azért egy szó gépelése is sok, sõt az élet egyik legfeleslegesebb dolga az hogy az ember idõt szán a menthetetlen hülyére/hülyékre. Részemrõl ennyi, aki megértette az megértette, aki meg nem az ezek után sem fogja. Sokat ez miatt nem koptatnám a billentyûzetet Smile
#13izzy - 2011. 08. 04 02:17:07
Most értem haza gyorsan összeraktam a Naruto, jó szórakozást reggel foglalkozok, vele majd meló elõtt most alszok, egyet kicsit kivagyok egy kis hegymászástól
Spoiler tartalom:


Spoiler tartalom:
#14DBS87 - 2011. 08. 04 12:14:29
A legbosszantóbb az egészben szerintem az, hogy a letöltés elõtt mindig feljön a figyelmeztetés, hogy ne lopj, de úgy látszik, van, akik csak reflexbõl rákattintanak.

Na mindegy, megyek vissza csinosítgatni a Sailor Moon manga 6. kötetét. Kitûnõ beetetés lesz az anime 3. évada elõtt, noha a kettõ története erõsen eltér Smile
#15Freestyler677 - 2011. 08. 05 10:05:38
Augusztus hétvégéin ezek a müsorok várhatók az animaxon :

6-7. Death Note Liveaction 1-2
13-14. Death Note Relight 1-2
20-21. Bleach Movie 1-2
27. Égenjárók
#16BrollySSJ4 - 2011. 08. 05 10:07:18
A hétvégi letöltések áttevõdnek hétfõ-keddre, így pl. Zorro 5-6-7, Deltora Quest 35-36, Vampire Knight befejezõ részei (12-13) !!!
#17Dumet - 2011. 08. 06 04:49:45
Vampire Knight Guilty befejezõ részei kész vannak, mai nap folyamán repülnek fel (ahogy a mobil netsebesség megengedi)!
#18BrollySSJ4 - 2011. 08. 06 11:28:00
Deltora Quest dettó...megnézzük sikerül e Smile
#19BrollySSJ4 - 2011. 08. 06 21:36:02
Mégsem ma lesz elérhetõ a Deltora és a Vampire Knight!! Internet hiány miatt DDD mármint nincs elég sávszélünk, kedden megosztás!

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!