Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Itou Junji hátborzongató japán meséi

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 37
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 7002
Legújabb tag: Szabi24

Látogatók ma: 6717
Online látogató: 37
Látogatók a hónapban: 907035
Összes látogatók: 54545740

Reklám

  Kényszerű felhívás
Saját munkáinkKicsit késve de megérkezett a szokásos hírünk. De a listánk előtt egy felhívást szeretnék tenni azon tagjaink számára, akik előszeretettel lopják a munkáinkat:
NE tegyétek! Sokat dolgozunk csakis értetek, és ha azzal háláljátok meg ezt, hogy ellopjátok, akkor nem érdemlitek meg! A munkáinkat nem oszthatjátok meg más oldalakon engedélykérés nélkül (az engedély jogosságát minden esetben megvizsgáljuk), torrent oldalon pedig azzal sem! Innentől kezdve azonnali örökös bann jár lopásért kivétel nélkül!
Köszönöm a figyelmet és bocsánat mindazoktól, akik kénytelenek ilyeneket olvasni a lopós tagjaink miatt...
Most pedig jöhet a lista:

2011. 08. 02. (kedd):
~ Candy Candy 40-42 (BrollySSJ4-Release)
~ Deltora Quest 33-34 (MadTyson-Release)
~ Lili, a virágangyal 23-26 (Dumet-Release) (+ felirat a 26-os részhez)
~ Varázslatos Álmok Manga 5. kötet (DBS87-Manga Fansub)
~ Zorro legendája 3-4 (Izzy-Release)

2011. 08. 04. (csütörtök):
~ Naruto 167-168 (Izzy-Release)

Jó szórakozást a részekhez és kellemes időtöltést!

  Hozzászólások
#1barathimre86 - 2011. 08. 02 16:28:42
Csak kíváncsiságból kérdezném meg, hogy mi(ke)t lopkodnak el?

Egy-két kedves szó a kis Thief(ek)nek:
Spoiler tartalom:
#2BrollySSJ4 - 2011. 08. 02 16:56:40
Ami éppen kézre esik, ki a Bakumant, ki a Vadmacsokat, ki a legutóbbi, Bújj, bújj-t....
Kedvenc hely persze a torrent........Na meg az indavideo nevű nagyszerű hely....
#3Dumet - 2011. 08. 02 18:29:31
Igen, azért írtam már ezúttal egy ilyen hírt, mert az utóbbi időben megszaporodtak az ilyen esetek, és kezd kicsit unalmas lenni a dolog. Unsure
#42728 - 2011. 08. 02 22:23:58
Sziasztok! Hogy tudom megnézni a Candy c. sorozatot? Youtubeon már megnéztem 14 részét,de itt akarnám folytatni, mivel sehol máshol nem találom. Köszönöm
#5BrollySSJ4 - 2011. 08. 02 22:43:37
Első lépésnek jobb oldalt vagy felül az oldalon katt az Animékre/C betű/Candy Candy banner, aztán az adatlapjának az alján Epizód letöltések Smile
#6Kouta - 2011. 08. 03 12:46:35
Kicsit érdekes ez a lopás dolog. Nem vagyok nagy anime fan, viszont amiket megnéztem azokat nem innen, hanem torrentről szedtem le. Nem értem, mi azzal a baj, ha vki innen letölti és felteszi máshova. Persze ha átírja a címet (saját néven adja kis stb stb) azt meg lehet érteni, de ha vki felteszi máshova, azzal nem értem mi a baj. Értem azt, hogy időt öltök bele azzal hogy rögzítitek a részeket, ráteszitek a hangot egy jobb minőségű videóre, de azt azért hogy lopás lenne az, hogy akár megkérdezés nélkül felteszik máshova, azért azt túlzásnak érzem.
#7DBS87 - 2011. 08. 03 13:17:55
Az a baj vele, hogy ha engedély nélkül felteszi máshová, akkor az olyan, mintha semmibe venné az alkotók munkáját. Persze logikus, hogy az egyenkénti megaupload-os letöltésnél egyesek jobban preferálják a torrentezést, ami gyorsabb és kényelmesebb is, dehát ha meglenne a támogatás az oldal látogatói részéről, akkor egy DH+ torrent tracker már elindulhatott volna. Viszont akkor megint ugyanitt tartunk: pénzt azt nem adnak, de az anyagot feltöltik máshová.
#8Dumet - 2011. 08. 03 13:21:04
Hát elég rosszul érzed, de pont ez a baj a torrentes társadalommal, hogy annyira megszokta mindenki, hogy torrentről bármit leszedhet, hogy pont azt tartják furcsának ha valamit az ember megpróbál megvédeni. A kedvedért azért leírom, hogy mi a baj ezzel: egyszerűen csak annyi, hogy torrenten az ember nem tisztel se Istent se embert. A torrent arról szól, hogy letöltöd a cuccot és leszarod, hogy ki mennyit dolgozott vele, ráadásul még a készítő kiléte is teljesen ismeretlen marad, ha nem ő maga töltötte fel. Mert kinek köszönöd meg a feltöltést? Annak aki megosztotta. Ezért töltik fel annyian, mert nagy arcok akarnak lenni, learatni a babért. Ebből köszönjük nem kérünk, és nem fogjuk a továbbiakban sem hagyni ezt! Egyszerűbb sodródni az árral, ez igaz, de mi a folyó sodrásával ellentétesen evezünk és el is jutunk a forrásig, mert így akarjuk. Amíg nincs semmilyen saját munkád, addig valószínűleg képtelen leszel ezt megérteni, úgyhogy nem mondom azt, hogy próbáld megérteni.

Szerk: Nem lesz nálunk torrent tracker soha! Utáljuk, igénytelennek tartjuk és csak a baj lenne vele. Ebben mindenki egyetértett a csapatban.
#9Kouta - 2011. 08. 03 13:53:36
Természetesen egyszerűbb a torrent, és ez az előnye is vmilyen szinten. Nincs várakozási idő a letöltéseknél, egyszerre tölthető akár sok rész is nagyobb letöltési sebességgel. Ebből adódóan az animék (legyen az innen vagy máshonnan származóak) több letöltéssel rendelkeznek, mint ahányat innen leszedtek.
Ha már szóba hoztad DBS87 pénzt nem adnak de az anyagot feltöltik máshova. Azzal én tisztában vagyok, hogy egy weboldat fenntartani (még ha ingyenes is a tárhely) nem egyszerű, és ha vki azt fejleszteni is szeretné, az pénzbe kerül. Most jöhet majd az, hogy persze tipikus felfogás, mert ilyen a gondolkodásmódom, de mire is kellene pénzt adni? Erre jöhet a válasz, hogy arra, hogy legyen saját tárhely, ahonnan gyorsan lelehet húzni a részeket. De miért is adna ebbe pénzt az ember, ha ezt megteheti torrentről is. Mert sztem mindig is lesznek olyan emberek, akik innen leszedik, és feltöltik máshova. Sajnos ez a nagy magyar mentalitás.
Bár nem vagyok jártas a témában, ugyanez volt pár éve a Dragon Ballal is. Megvették a szinkronos részeket, és ment a vita hónapokig, hogy nem adjuk ki senkinek. És mi lett a vége? Már szinte az is beszerezhető mindenhonnan.
Természetesen nem kötöszködni akarok, de én úgy gondolom, hogy amit ti szeretnétek, az nagyon nehezen kivitelezhető. Mert mindig lesz valaki, aki letölti innen, és feltölti torrentre, videó megosztókra, egyéb helyekre.
#10DBS87 - 2011. 08. 03 14:02:14
Mondjuk nem is lenne célszerű az oldalon a torrent, mert az csak akkor jó, ha már vannak összefüggő, kész évadok, a folyamatos feltöltésnél inkább macerásabb. Mindenesetre én a torrentet nem tartom olyan rossz dolognak abból a szempontból, hogy gyorsabban el tudja terjeszteni az adatokat, mint bármi más.

Az persze természetesen igaz, hogy az internetes vérpistikék trollkodásainak elég szép tárháza lett ez is, mint annyi minden manapság. A lopkodás is erre vezethető vissza.
#11Dumet - 2011. 08. 03 16:03:59
Azért ne keverd a szezont a fazonnal... A DBZ szinknél mi, a gyűjtés szervezői döntöttünk úgy hogy megosztjuk épp azt elkerülve, hogy mások szivárogtassák ki (ami nem egyszer előfordult). Nem mellékes az sem, hogy végül a vágott szinkronok zöme nem került ki a netre azóta se, mert csak egy szűk réteg jutott hozzá, akik pluszba fizettek érte. Szóval igenis megoldható, bár abban igazad van, hogy nehéz. De pont ezért lépünk fel minden ilyen eset ellen, mert már mondtam, mi nem kívánunk az árral sodródni mint a többség. Ezt fogadd el, akár tetszik akár nem. Előbb utóbb lesz majd annyi ember, aki fontosnak tartja az itteni értékeket, mindennek eljön az ideje. A torrentezők véleményét pedig ismerem, magam szoktam torrentezni, mégse váltam olyanná mint a többség, és érdekes módon a csapatunk tagjai is hasonlóan gondolják, illetve még tudnék mondani jó néhány hűséges tagunkat. Akárhogy is nézem, ez már elég ok ahhoz, hogy higgyünk benne.
#12barathimre86 - 2011. 08. 03 20:12:09
Személyes tapasztalataim szerint a torrentezés az egy olyan dolog, hogy te vagy értük, és nem ők vannak érted. Itt az arány baromságokra gondolok, amikor legyen minimum 1-es arányod, de természetesen elvárt az hogy ennél magasabb is. Nem egy ismerősöm torrentezik és 6-s vagy ennél is nagyobb aránnyal rendelkezik. Itt kérdeztem meg Tőle, hogy szerinte most ki van kiért? Õ érte van a torrentezés, vagy Õ van a torrentezésért? Az hogy leszed valamennyi adatot, mondjuk 10 GB-t 6-8 óra alatt és kb. kilencszer ennyi időbe telik visszatölteni, így lesz egyes aránya! Ez azért durva. Én speciel 1 hónap alatt ezeket szedtem le innen:

Tessék kapaszkodni, hosszú lesz!!!

Spoiler tartalom:

Remélem nem maradt ki semmi Smile

Amúgy ha az oldalon a készítők azt kérik, hogy ne töltsétek fel máshova, akkor nem értem hogy miért nem lehet eme aprócska kérést teljesíteni. Kurva egyszerűen megfogalmazva az a lényeg hogy ezek az emberek ingyen csinálják Nekünk - nem kell visszatölteni stb. - csupán azt szeretnék ha az oldal minél népszerűbb lenne. Erre verik, és akkor most mi van? Itt még a köszönöm szócskát sem kell odabiggyeszteni, egyszerűen letöltöd/ letöltitek sokan és megvan a készítő orgazmusa. Az viszont kiábrándítja őket, hogyha azt az egyszerű kérést sem tudod/tudjátok teljesíteni, amit kérnek cserébe.Aki hülye és értetlen, azért egy szó gépelése is sok, sőt az élet egyik legfeleslegesebb dolga az hogy az ember időt szán a menthetetlen hülyére/hülyékre. Részemről ennyi, aki megértette az megértette, aki meg nem az ezek után sem fogja. Sokat ez miatt nem koptatnám a billentyűzetet Smile
#13izzy - 2011. 08. 04 02:17:07
Most értem haza gyorsan összeraktam a Naruto, jó szórakozást reggel foglalkozok, vele majd meló előtt most alszok, egyet kicsit kivagyok egy kis hegymászástól
Spoiler tartalom:


Spoiler tartalom:
#14DBS87 - 2011. 08. 04 12:14:29
A legbosszantóbb az egészben szerintem az, hogy a letöltés előtt mindig feljön a figyelmeztetés, hogy ne lopj, de úgy látszik, van, akik csak reflexből rákattintanak.

Na mindegy, megyek vissza csinosítgatni a Sailor Moon manga 6. kötetét. Kitűnő beetetés lesz az anime 3. évada előtt, noha a kettő története erősen eltér Smile
#15Freestyler677 - 2011. 08. 05 10:05:38
Augusztus hétvégéin ezek a müsorok várhatók az animaxon :

6-7. Death Note Liveaction 1-2
13-14. Death Note Relight 1-2
20-21. Bleach Movie 1-2
27. Égenjárók
#16BrollySSJ4 - 2011. 08. 05 10:07:18
A hétvégi letöltések áttevődnek hétfő-keddre, így pl. Zorro 5-6-7, Deltora Quest 35-36, Vampire Knight befejező részei (12-13) !!!
#17Dumet - 2011. 08. 06 04:49:45
Vampire Knight Guilty befejező részei kész vannak, mai nap folyamán repülnek fel (ahogy a mobil netsebesség megengedi)!
#18BrollySSJ4 - 2011. 08. 06 11:28:00
Deltora Quest dettó...megnézzük sikerül e Smile
#19BrollySSJ4 - 2011. 08. 06 21:36:02
Mégsem ma lesz elérhető a Deltora és a Vampire Knight!! Internet hiány miatt DDD mármint nincs elég sávszélünk, kedden megosztás!

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték

Kiemelt híreink


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!