Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Kakegurui ×× A sárkányherceg A sárkányherceg A sárkányherceg Kakegurui ×× A sárkányherceg A sárkányherceg A sárkányherceg Kakegurui ×× Kivétel

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 7
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 6715
Legújabb tag: AlmaToll

Látogatók ma: 7673
Online látogató: 7
Látogatók a hónapban: 46337
Összes látogatók: 51280288

Reklám

Kiemelt híreink

  DH+ Karácsony 11. felvonás: Hupikékek karácsonykor
Szinkronos rajzfilm letöltésekA nálunk mostanra már 268. fejezetét taposó sorozat szereplõi is megünneplik idõnként a karácsonyt. Elsõ alkalommal a második évad speciális epizódjában, amely a széria két karácsonyi különkiadásának egyik darabja. Ebben a törpök két Hókuszpók által elrabolt gyermeket mentenek meg nem csupán a csúf varázsló, de még egy nála is elvetemültebb gonosztevõ karmaiból is. A nemes egyszerûséggel csak Karácsonyi különkiadás-ként aposztrofált részben a két gyermek egy pillanatra Télapónak hiszi az alapjáraton is piros ruhát és hófehér szakállat viselõ Törpapát, hiába szembetûnõ a méretbeli különbség közte és a valódi Télapó között.
Egy harmadik évados törpénet Törpicur elsõ karácsonyáról szól, s ebben a fejezetben a szeretetgyûlölõ Chlorihydra egy gonosz csókkal kiöli a szeretetet a kedves Mikulásból. A törpök arra az elhatározásra jutnak, hogy jobb híján õk hordják ki az ajándékokat a sok-sok gyereknek, amikor is a tiszta szívû Törpicur váratlanul elõhívja a Mikulásban rejlõ szeretet.
Még a megosztandó részek közé tartozik az a két hetedik szezonos fejezet, amely szintén a karácsony témakörét járja körül. Az egyik a Mikulás bûvös zsákjáról szól majd, a másik pedig Törpiri és Törpszakáll ünnepi kalandjáról, amely a sorozat második Karácsonyi különkiadás-aként zárja le a több száz részbõl álló mesefolyam ünnepi fejezeteit.
A hazai zenei albumokon is megpendítik az ünnepi húrokat a hupikék törpikék. Eleve több CD zenei anyaga épült a tél köré, olyannyira kedvelt témává vált ez az évszak, de ezek közt megbújnak karácsonyi számok is. Az egyik az 1997-es Buli a hóban! címû album Térdig hó címet viselõ száma, amely a Here we go törpös feldolgozása, a másik pedig az 1999-es kiadású Hupikék Törpkarácsony címû album, amelyen felcsendül a Szép karácsonyt! címet viselõ dal.


  Hozzászólások
#1Dumet - 2015. 12. 26 11:30:28
Ez az említett elsõ Karácsonyi Különkiadás VHS kazettája az egyike a nem túl sok relikviámnak, amit sikerült beszereznem annak idején anime vagy rajzfilm téren, habár akkor egyszerûen csak ajándékba kaptam valamelyik Karácsonyra. Így aztán elég sokszor láttam, néhol egész félelmetessé vált a sztori benne, legalábbis gyerekként annak találtam, erre emlékszem. A másik epizód ami a kazin volt a Törpleves címû rész, ami persze már nem kapcsolódott sehogy se az említett epizódhoz. Egyébként a kazetta azóta is megvan, bár így, hogy nem hiányzott nektek az említett epizód, nem sok hasznát vettem, de mind gyûjtõi szemmel, mind emlékként jól esõ érzés a polcomon tudni. Smile
#2chandler81 - 2015. 12. 26 12:10:22
Nahát, mik ki nem derülnek! Milyen sok részt adtak ki annak idején VHS-en, kezdek rájönni. Nem egy epizód szinkronját hivatalosan megjelentetett kazettákról szereztem meg, s most kiderül, hogy még ez a karácsonyi fejezet is a piacra került anno :-) Nem baj, hogy nem a te VHS-edrõl nyertük ki a magyar hangot, mert ereklyének, régi relikviának akkor is helye lehet a gyûjteményedben. Az említett 7. évados Karácsonyi különkiadás-ra például a munkahelyem központjának egyik vitrinjében leltem rá véletlenül, s ennek azért örültem, mert egyrészt hiába adta anno a Magyar Televízió kettes csatornája, az RTL-es rotációba valahogy nem került bele, másrészt nem is tudtam, hogy a Hupikék zenei albumok sikerét meglovagolva három VHS-en meg is jelentettek pár részt. Onnan tudni, hogy ez ahhoz a korszakhoz köthetõ, mert e VHS-eken a Hupikék törpikék-felirat ugyanazzal a betûtípussal íródott, mint a CD-ken, s azóta is ez a vékony, fekete keretben sárga felírás maradt meg minden törpös kiadványban. Az elátkozott remete címû rész volt a másik, amire ilyen kazettán bukkantam, s most, hogy leírtad: neked is volt hivatalosan megjelentetett epizódod, rájövök, hogy idõnként azért adtak ki egy-egy fejezetet a pár évvel ezelõtti DVD-dömping elõtt :-)

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!