Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Rick és Morty Rick és Morty Rick és Morty Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Rick és Morty

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Online Statisztika
Online vendégek: 6
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 4476
Legújabb tag: retek222

Látogatók ma: 9951
Online látogató: 6
Látogatók a hónapban: 539387
Összes látogatók: 28946144

Reklám

  DH+ Karácsony 11. felvonás: Hupikékek karácsonykor
Szinkronos rajzfilm letöltésekA nálunk mostanra már 268. fejezetét taposó sorozat szereplõi is megünneplik idõnként a karácsonyt. Elsõ alkalommal a második évad speciális epizódjában, amely a széria két karácsonyi különkiadásának egyik darabja. Ebben a törpök két Hókuszpók által elrabolt gyermeket mentenek meg nem csupán a csúf varázsló, de még egy nála is elvetemültebb gonosztevõ karmaiból is. A nemes egyszerûséggel csak Karácsonyi különkiadás-ként aposztrofált részben a két gyermek egy pillanatra Télapónak hiszi az alapjáraton is piros ruhát és hófehér szakállat viselõ Törpapát, hiába szembetûnõ a méretbeli különbség közte és a valódi Télapó között.
Egy harmadik évados törpénet Törpicur elsõ karácsonyáról szól, s ebben a fejezetben a szeretetgyûlölõ Chlorihydra egy gonosz csókkal kiöli a szeretetet a kedves Mikulásból. A törpök arra az elhatározásra jutnak, hogy jobb híján õk hordják ki az ajándékokat a sok-sok gyereknek, amikor is a tiszta szívû Törpicur váratlanul elõhívja a Mikulásban rejlõ szeretet.
Még a megosztandó részek közé tartozik az a két hetedik szezonos fejezet, amely szintén a karácsony témakörét járja körül. Az egyik a Mikulás bûvös zsákjáról szól majd, a másik pedig Törpiri és Törpszakáll ünnepi kalandjáról, amely a sorozat második Karácsonyi különkiadás-aként zárja le a több száz részbõl álló mesefolyam ünnepi fejezeteit.
A hazai zenei albumokon is megpendítik az ünnepi húrokat a hupikék törpikék. Eleve több CD zenei anyaga épült a tél köré, olyannyira kedvelt témává vált ez az évszak, de ezek közt megbújnak karácsonyi számok is. Az egyik az 1997-es Buli a hóban! címû album Térdig hó címet viselõ száma, amely a Here we go törpös feldolgozása, a másik pedig az 1999-es kiadású Hupikék Törpkarácsony címû album, amelyen felcsendül a Szép karácsonyt! címet viselõ dal.


  Hozzászólások
#1Dumet - 2015. 12. 26 11:30:28
Ez az említett elsõ Karácsonyi Különkiadás VHS kazettája az egyike a nem túl sok relikviámnak, amit sikerült beszereznem annak idején anime vagy rajzfilm téren, habár akkor egyszerûen csak ajándékba kaptam valamelyik Karácsonyra. Így aztán elég sokszor láttam, néhol egész félelmetessé vált a sztori benne, legalábbis gyerekként annak találtam, erre emlékszem. A másik epizód ami a kazin volt a Törpleves címû rész, ami persze már nem kapcsolódott sehogy se az említett epizódhoz. Egyébként a kazetta azóta is megvan, bár így, hogy nem hiányzott nektek az említett epizód, nem sok hasznát vettem, de mind gyûjtõi szemmel, mind emlékként jól esõ érzés a polcomon tudni. Smile
#2chandler81 - 2015. 12. 26 12:10:22
Nahát, mik ki nem derülnek! Milyen sok részt adtak ki annak idején VHS-en, kezdek rájönni. Nem egy epizód szinkronját hivatalosan megjelentetett kazettákról szereztem meg, s most kiderül, hogy még ez a karácsonyi fejezet is a piacra került anno :-) Nem baj, hogy nem a te VHS-edrõl nyertük ki a magyar hangot, mert ereklyének, régi relikviának akkor is helye lehet a gyûjteményedben. Az említett 7. évados Karácsonyi különkiadás-ra például a munkahelyem központjának egyik vitrinjében leltem rá véletlenül, s ennek azért örültem, mert egyrészt hiába adta anno a Magyar Televízió kettes csatornája, az RTL-es rotációba valahogy nem került bele, másrészt nem is tudtam, hogy a Hupikék zenei albumok sikerét meglovagolva három VHS-en meg is jelentettek pár részt. Onnan tudni, hogy ez ahhoz a korszakhoz köthetõ, mert e VHS-eken a Hupikék törpikék-felirat ugyanazzal a betûtípussal íródott, mint a CD-ken, s azóta is ez a vékony, fekete keretben sárga felírás maradt meg minden törpös kiadványban. Az elátkozott remete címû rész volt a másik, amire ilyen kazettán bukkantam, s most, hogy leírtad: neked is volt hivatalosan megjelentetett epizódod, rájövök, hogy idõnként azért adtak ki egy-egy fejezetet a pár évvel ezelõtti DVD-dömping elõtt :-)

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!