Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Dini, a kis dinoszaurusz Batman of the Future Batman of the Future Batman of the Future Furcsa amcsik Furcsa amcsik Dini, a kis dinoszaurusz Űrzavar Űrzavar Batman of the Future

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 12
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 4616
Legújabb tag: Nashua81

Látogatók ma: 6166
Online látogató: 12
Látogatók a hónapban: 444972
Összes látogatók: 30004078

Reklám

  2015 Tavaszi MondoCon beszámoló
Hazai anime premierek és bejelentésekSziasztok!

Ahogy azt megszokhattátok már, soron következõ animés conos beszámolónk következik, hiszen múlt hétvégén megrendezésre került a 2015-ös Tavaszi MondoCon, amelyen kis csapatunk is képviseltette magát. Természetesen beszámolónk továbbra is szigorúan szubjektív véleményt tartalmazhat.

A tavaly kitalált kétnapos conjegynek "hála" idén is érdemes volt mindkét napra kilátogatni, habár a rendezõk ezúttal a vasárnapi napra idõzítették szinte az összes érdekesebb programot, vélhetõen azzal a nem igazán titkolt céllal, hogy a második napra több látogatót odacsábíthassanak, megtörve ezzel az eddigi tapasztalatokat. A húzás alapvetõen nem lett volna rossz, azonban ennek a mellékhatásaként sok érdekes program került egy idõpontba és látszólag a látogatók száma sem volt annyival nagyobb, hogy azt mondhassuk, megérte volna. Persze nem tudhatom a pontos számokat.

Mindenesetre társaságunk szokásos összetétele legújabb csapattagunk, Junika személyével bõvült az idén, ami nagy örömünkre szolgált. A szombati napunkat nagyrészt a vásárolgatás tette ki, illetve benéztünk egy számunkra újnak tûnõ programra, a Retrós AMV vetítésre, ám egy darab retrós animét sem láttunk ott. A korábbi vásárcsarnok felújítása miatt még mindig a Fogadócsarnok szolgált ennek a helyszínéül, ami sajnos elég szûkös volt továbbra is, viszont a vásár kínálatával én személy szerint alkalomról alkalomra egyre elégedettebb vagyok, szerintem ebben azért van némi haladás. Szombat este volt még egy koncert is, amelyet az Adams nevû zenekar tartott, és ezúttal a lányoknak kedvezett, hiszen egy japán fiú duóról van szó. Mi ezt összetételünkbõl adódóan érthetõ okok miatt nem vártuk meg, de azt mondták, hogy nagy siker volt. Mondjuk Harukához képest nem tudom mennyire.

Mint írtam, inkább vasárnap voltak programok, többek között a Magyar AMV Rettenet 7. része és a Nemzetközi AMV verseny is. Az elõbbire ismét sikerült egy videóval bejutnom, azonban a tapasztalatom ugyanaz, ami már tavaly is. Úgy vélem, a MAR "mélyrepülése" tovább folyik, nem tartom fairnek, hogy elmondásuk szerint ugyan elég sok jó videót küldenek be hozzájuk, mégis az adás felét a fõszervezõ videói teszik ki gyakorlatilag, ezzel pedig egy csomó videó indokolatlanul kimarad. Az AMV verseny színvonalával nem volt gondom, bár a zsûrizés továbbra is igen érdekes néha. Egyébként a vasárnapi nap legérdekesebb programja talán az az elõadás volt, amit Ujj Mészáros Károly rendezõvel, a Liza, a rókatündér c. magyar film alkotójával tartottak, habár sajnos pont egy idõben volt a Cosplay Performance-el, így nem voltak rajta túl sokan. Én ezt elég sajnálatosnak tartom személy szerint, a szervezés számlájára írom, ahogy pl. a szokásos késéseket, csúszásokat, amelyek mondjuk engem speciel annyira nem zavarnak, mert türelmes vagyok, de ez persze egyéni dolog.

Szerintem annyit továbbra is megér a jegy ára, amit cserébe kapunk, gondolok itt arra, hogy látszik a szervezõkön, hogy a maximumot próbálják kihozni abból a kevésbõl, amibõl gazdálkodniuk kell. Ezért én továbbra is tisztelem õket. A probléma továbbra sem az õ hozzáállásukban keresendõ szerintem, de ezt elmondhatnám minden ilyen rendezvény után valószínûleg.

Összességében mi jól éreztük magunkat, amit az alábbi videóban ti is láthattok!


  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték© DragonHall+ v3.0b | 2009-2021
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!