Figyelem!
Ha 2013. május 14 és 2015. szeptember 12 között már regisztráltál, kérlek regisztrálj újra!


Ha régebb óta tag vagy, de mégsem tudsz belépni, jelezd nekünk e-mailben vagy Facebookon!

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


Még nem regisztráltál? Ne késlekedj, katt az alant lévő gombra!

Itou Junji hátborzongató japán meséi Hanma Baki Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj Bastard!! - Heavy Metal, Dark Fantasy Itou Junji hátborzongató japán meséi A kék szemű szamuráj

DragonHall TV - Online adás minden nap este 20:00-tól!

Támogatás
Támogass minket!

Online Statisztika
Online vendégek: 10
Online tagok:
BrollySSJ4

Regisztrált tagok: 7049
Legújabb tag: Ferenc88

Látogatók ma: 15404
Online látogató: 11
Látogatók a hónapban: 283728
Összes látogatók: 55258917

Reklám

  Tavi rejtély
Szinkronos anime letöltések
Mai első epizódunkban a városi tóban tudjuk meg milyen szörny él, tényleg olyan rémisztő a szörny?
Második részünkben pedig kiderül milyen a gonoszság szelleme, aki még a gonoszakat is megrémiszti!


Tartsatok velünk ismét!

  Hozzászólások
#1gyshinobi - 2015. 01. 21 19:11:37
A kategóriának nem "Szinkronos rajzfilm letöltéseknek" kellene lenni? Ez inkább egy amerikai rajzfilmsorozatnak tűnik, semmint animének. Ugyanazok készítették, mint a Bolygó kapitányát Smile.
#2Dumet - 2015. 01. 21 21:01:50
Ne vitázzunk megint erről tök feleslegesen, úgysem fogunk egyetérteni. Kooprodukciós anime, nézd meg az adatlapot.
#3gyshinobi - 2015. 01. 21 23:26:01
Nem akarok vitázni, csak zavar, hogy mindent animének vesztek. Leírom a tényeket, de nem kötekedésként, hanem a hibajelzés indoklásaként.
Egy amerikai-francia és egy amerikai cég készítette, amerikai piacra, jórészt amerikai stábbal (az, hogy több japán animátort is felkértek, az az akkori kor szokásának tudható be). Komolyabb japán névként egyedül Terada Kazuo neve tűnik fel, de ő más amerikai rajzfilmeken is dolgozott, pl. az Igazi szellemirtókon is (most akkor az is anime DDD). A katakanás címet meg nem tudom honnan vettétek, Japánban talán sosem mutatták be (nem találtam rá nyomot), eredeti címként való feltüntetése pedig egyenesen hiba.
Egyébként, ami sem a MAL-on, sem pedig az ANN-en nem szerepel az általában nem anime. Ilyen a Van Helsing, a Szivárványocska meg a G.I. Joe is pl. Téma lezárva Smile.

Amúgy örülök, hogy ilyen sorozatokat is elhoztok, csak a megfelelő kategorizálással vannak gondok.
#4Dumet - 2015. 01. 22 02:38:27
Nem attól lesz egy anime, hogy fent van-e a MAL-on vagy az ANN-on. Nekem meg ez a fajta gondolkodásmód érthetetlen és a továbbiakban sem igen fog izgatni minket. A kooprodukciós anime azt jelenti, hogy japán készítők és nem japán készítők egyaránt részt vesznek a mű megalkotásában. Csak azért, mert a japánok kevésbé vettek részt egy műben, vagy be se mutatták az adott művet Japánban, attól még az ugyanúgy kooprodukciós anime. Pl. A hercegnő és a kobold egy magyar rajzfilm, mert a rendezés magyar, de részt vettek benne amerikaiak és japánok is, ezért kooprodukciós anime.

Hogy ez mennyire befogadható számodra, az a továbbiakban sem befolyásol minket a kategorizálásban, egyszerűen azért, mert máshogy gondolkodunk. Ezt már leírtam egyszer neked, most leírtam másodszor is, harmadszor már nem fogom. Nem akarlak megsérteni vagy bármi, de ezt hadd döntsük már el mi. Egyébként én már annak sem látom értelmét, miért kell egyáltalán kategorizálni. Az egyetlen ok, amiért ezt tesszük, hogy jobban el lehessen igazodni a művek között. Ezt viszont épp ezért a saját elgondolásunk szerint fogjuk tenni, ahogy egyébként minden mást is, de ezt szerintem pont neked nem kell megmagyaráznom. Smile
#5gyshinobi - 2015. 01. 22 11:36:45
Attól még nem lesz valami anime, hogy egy amerikai stúdió japán animátorokat kér fel egy rajzfilmjéhez. Ez általános gyakorlat volt a 80-as, 90-es években, mivel a japánok olcsóbban dolgoztak, mint az amerikaiak. Ahhoz, hogy valamit koprodukciós animének lehessen nevezni egy kicsit több kell. A hercegnő és a koboldhoz pl. az NHK a nevét adta, részesei voltak a gyártásnak, ezért tekinthető koprodukciós animének. Itt nem áll fenn ilyen helyzet. De tegyük fel, ha mondjuk a Pannónia Filmstúdió japán rajzolókat kért volna fel a Mesék Mátyás királyhoz, akkor az most anime lenne? DDD Ugye, hogy nem. De ott van pl. a 2014-es Godzilla. Hiába szerepel benne Wanatabe Ken meg egy rakás japán statiszta, az bizony egy amerikai film. Egyébként vitás esetekben, ha nem tudom eldönteni, hogy egy mű anime-e vagy sem, akkor én nem a saját fejem után megyek, hanem megnézem, hogy elfogadható források hogyan minősítenek és bizony az Aranyfürtről mindenhol nyugati/amerikai animációként írnak, ellentétben a valóban koprodukciós animékkel. Erről ennyit. Smile
#6Dumet - 2015. 01. 22 11:55:37
Máshogy gondolkodunk. Nem tudsz meggyőzni, már mondtam. Részemről nem folytatom ezt tovább. Van jobb dolgom. Smile
#7izzy - 2015. 01. 22 12:02:50
micsoda?
#8gyshinobi - 2015. 01. 22 13:21:17
Nem is meggyőzni akartalak, mert az lehetetlen DDD, csak közöltem a száraz tényeket.

Izzy, te élsz még? DDD Mit nem értesz? DDD
#9Dumet - 2015. 01. 26 16:42:00
Tények az agyad... Lesd meg a haverjaidat, ők is animeként kezelik, velük is beszéld meg akkor DDD
http://animeaddic...43.50267.1

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték

Kiemelt híreink


© DragonHall+ v3.0b | 2009-2023
Póvered báj PHP-Fusion


Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!