Elstartolt a sorozat két epizódja, hetente várható 4, aztán mikor hogy.
65 epizód a sorozat, vagy is van ahol 95 mert van pár 12 perc körüli rész, nos ezek egybe vannak nálunk, ilyen videóforrás volt, meg szerintem én is egybe tettem volna őket.
Jó szórakozást!
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Nekem az a gondom, hogy amikor le akarom tölteni a második részt, ott is az első részt tölti le. Pedig a második részre nyomok rá. Lehet, hogy kétszer van feltöltve az első epizód (A kezdet kezdete)?
Nincs kétszer feltöltve, nekem különbözik és a linkelésben sem látok gondot. Persze lehet, hogy Brolly már javította időközben, csak nem szólt.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
ShibuyaKeiko írta:
Nekem az a gondom, hogy amikor le akarom tölteni a második részt, ott is az első részt tölti le. Pedig a második részre nyomok rá. Lehet, hogy kétszer van feltöltve az első epizód (A kezdet kezdete)?
Ha az első napon töltötted le, akkor újra le kellene mert az első pár órában véletlen az első rész volt megduplázva
Azóta javítottam.
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!