Elérhetővé vált a Hófehérke és a hét törpe film, három felbontásos változatban egy BD-RIP 1440x1080, egy 960x720 mkv ill. egy 720x540 MP4 formátumban, hogy miért mp4 arról később egy másik hírben.
Ami még fontos infó, hogy két magyar sáv van a videókon, ennek két oka van az egyik, hogy az eredeti VHS kiadás és a DVD kiadás szinkronja is rákerült a videókra 2.0 ill 5.1 változatba, továbbá egy angol hang is elérhető.
Jó szórakozást!
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Sziasztok, olyan kerdesem lenne hogy a Balu kapitany mesesorozat utan esetleg varhato e a Csipet Csapat, mert sikerult 1080pbe beszereznem, de
a magyar szinkron ratetele nem igazan megy nekem. Illetve erdekelne a Kacsamesek es a Gumimacik, nagy erovel kutatom oket lehetoleg a legjobb minosegben magyar szinkronnal (is.)
Ui: Nem tudom szabad e ilyet, ha nem toroljetek, de innen elerheto a Csipet Csapat torrentrol. https://thepirate...hare_[UTR]
Disneyland85 írta:
Sziasztok, olyan kerdesem lenne hogy a Balu kapitany mesesorozat utan esetleg varhato e a Csipet Csapat, mert sikerult 1080pbe beszereznem, de
a magyar szinkron ratetele nem igazan megy nekem. Illetve erdekelne a Kacsamesek es a Gumimacik, nagy erovel kutatom oket lehetoleg a legjobb minosegben magyar szinkronnal (is.)
Ui: Nem tudom szabad e ilyet, ha nem toroljetek, de innen elerheto a Csipet Csapat torrentrol. https://thepirate...R][/quote]
Milyen jellegű 1080 az? Mind a három tervbe van sőt az egyik igazából kész is és megosztásra vár, hamarosan.
Írtam privátot
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!