Létezik szinkron, csak van egy kis hiányom 27-37. Meg régebben videóforrást se találtam, ami említésre méltó lenne.
Szóval, amint megtudom szerezni a szinkront főleg, meglesz osztva a második évad is.
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
A legjobb tudomásom szerint nem történt azóta változás, mert ha mégis, arról egész biztosan hírt adtunk volna.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
A helyzet jelenleg változatlan, fogok írni, ha van változás. Videót már találtam, egész jó de... nem az igazi és a szinkronokból még mindig van 8-10 hiányom ez a nagyobb gondom.
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Az elmúlt másfél-két hétben nem volt időm, se kedvem ezzel foglalkozni, mert ünnepek, családi programok voltak, nem tudom feltűnt e?
Ma meg szilveszter napján a barátaimmal töltöm az időm... nem egy releassel
De egyébként, tudsz segíteni is a második évad készítésében azzal, hogy felkutatod a szinkronokat 28-38ig vagy meddig van a hiányom és akkor hamarabb elkészül a sorozat
BUÉK!
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!