Én szeretem... láttam egy pár részét de nem az összeset! Szerintem ezt az animét vmi perverz akció film kedvelő találhatta ki xD... mindenesetre nekem naon bejön!
Nekem tetszett, az alap sorozat nem annyira (néhány mechás résznél kimondottan unatkoztam), de a Fumoffu nagyon bejött, és a TSRt is végigizgultam. Ennek az OVA-ját is láttam, kész volt xD Amit viszont nem találok, az az episode 000, ami állítólag csak néhány perces, de nagyon jó. Ha valaki tudna ebben segíteni, megköszönném
Úgy hallottam, tervbe van véve egy amerikai live action Zac Efron (HSM) főszereplésével... furcsa lesz...
Jó lenne... de egyelőre semmi hír nincs róla, hogy mi lesz. Ennél azt se tudni, hogy az RTL-nek volt-e elővetítési joga, bár ha volt is, minden bizonnyal lejárt már. Fogalmam sincs, hogy tervezik-e leadni.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Sima FMP -> TSR special -> TSR (bár a special kihagyható, csak 1-2 perces)
ezeken kívül van a Fumoffu, ami teljesen kihagyható, mert csak mellékszál, és a TSR OVA, ami szintén csak mellékszál, de ehhez kell a TSR ismerete is (többé-kevésbé).
Mithril, azt írtad, megnézted a TSR-t is. Honnan töltötted le? Tudom, hogy PM-ben kéne írni, de be van telve a postafiókod. Az enyémben van hely, szerintem ott kéne válaszolni. Válaszod előre is köszi.
Amúgy meg nem kell pü, mert gőzöm sincs, hogy honnan szedtem anno.
De szerintem ha kiderül, hogy nem lesz TSR biztosan szinkronnal, akkor majd valamikor ide is felkerül feliratosan.
Nem tudok róla, hogy ígérgetnék... sőt igazából se az RTL se az Animax nem ígérte meg, hogy lesz folytatás, csak volt róla szó, hogy lehetne, de semmi konkrétumot nem tudnak mondani. Én úgy vagyok ezzel, mint az InuYashával kb. hogy addig intézgetik, hogy végül mindenki elfelejtse, és akkor nem kell foglalkozni vele. Szóval jelen állás szerint, nemigen fognak vele foglalkozni.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Hát azt nem tudom, de vélhetően nemigen, mert a Second Raid is már 6 éves, és azóta se készült folytatás, szóval valószínűleg nem tervezik. Amúgy sincs akkora hype-ja ennek a sorozatnak, mint mondjuk a Slayersnek volt, hogy 15 év múltán is viszonylag sikeres folytatást tudnak neki csinálni.
Kikyou (InuYasha)
Nyilván az FMA-hoz hasonlóan az FMP-t is újra feldolgozzák. Mostanában egyre több régi animéből készül remake. Remélem a Kyoto Animation stúdió fogja csinálni.
Hamarosan, hamarosan, de mindketten dolgozni kezdtek a való életben is, mint állat meg hát készülünk gőzerővel a karácsonyra, ami vagy sikerül, vagy nem
Türelem, folytatva lesz minden, szép sorban, sajnos lassan....
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Izzynél lehet érdeklődni, mert rajta múlik leginkább, én ma folytatom a Blicset, múlt héten beteg voltam, élni se volt kedvem, e héttől meg melózok, jah. De az FMP nem rajtam múlik, amíg nincs meg a többi rész 5.1-es hangja, nem tudom kiadni, meg a múltkori javítása (igen, javítva lesznek).
Kikyou (InuYasha)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!