Igen 167 rész, végig le van szinkronizálva, csak a Retekklub soha nem adta le végig (tudja a fene miért...). Ha jól tudom a 119-ik epizódig adták le legtovább, és olyan kósza hírek is felreppentek, hogy az Animax szeretné átvenni a jogokat az RTL-től a 104. rész feletti szinkronokra is, de ezidáig nem tudni miért, de nem történt látszólag semmi. Jelenleg az Animax ad belőle minden hétvégén 2 részt, nemrég leadták 1-104-ig, aztán újrakezdték 53-tól, de nem tudni, hogy ha 104-ig elérnek, akkor mi lesz, sajnos a Conon se hangzott el semmi infó a dologról. Egyébként olyan kósza híreket is hallani, hogy az RTL elég furán áll hozzá ezeknek a sorozatoknak az átvételénél, pl. a Slayerst se akarta engedni először, hogy az Animax megvegye a folytatását, vagy ugyanez a helyzet az FMP folytatásával. Arra hivatkoznak állítólag, hogy mivel ők kezdték el, ezekre nekik van joguk, de valójában a kisujjukat sem mozdítják az ügyben mert kb. leszarják az animéket. Hogy miért jó ez nekik azt nem tudom, de mindenesetre ezzel csak nehezítik az Animax dolgát...
Egy kis hír az InuYasha:The Final Acthoz
A televíziós csatorna, Animax bejelentette, hogy október 10.-én lesz Ázsiában a premiere a 26-epizódos Inuyasha:The Final Act - nak. - egy héttel az október 3.-ai Japán premiert követően.
Az Inuyasha: The Final Act ott folytatódik, ahol az első anime sorozat véget ért, és Takahashi Rumiko eredeti mangájának végső 21 összeállított kötetéből van átdolgozva a történet. (Takahashi 2008 júniusában fejezte be a mangát a Shogakukan Heti Shonen Sunday magazinjában.) Az eredeti stábtagok és szereposztás tér vissza az új anime átdolgozásban. A zenei előadók a Do as Infinity és az AAA lesznek. Az opening a "Kimi ga Inai Mirai", az ending a "With You". Az észak-amerikai terjesztő cég a Víz Media a nemzetközi Comic-Con-on júliusban jelentette be, hogy megszerezte a jogokat az Inuyasha: The Final Act-hoz.
Zgyerka írta:
Köszönöm.
Hát engem érdekel a folytatás.
Mindenesetre azért az jó lenne ha az animax végre az első szériát leadná végig, és nem csak ismételne.
Az RTL Klubtól függ, ahogyan néhány hsz-el feljebb írtam. Ha hajlandóak végre eladni a jogokat az Animaxnek, akkor lesz folytatás.
Aha értem.
De ez akkora kitolás.
Az rtl úgy se vetítheti.
Ezt nem értem mi a fenét ízél az rtl, amikor az animékkel szinte már nem is foglalkozik.
Szemét rtl.
De csak a szinkronok kelenek az ertl-töl az nimax feliratosan letudná adni? Vagy nem?
Mekkora kitolás lenne ha ujjra leszinkelnék és az animax bemutatna jó nagy 10mteres faloszát enné a genyot hogy amikor szépen kértük akkor nem adták ide de ha rosszul tudom akkor bocs de jól hangzana nem de
Már nem félek, nem fázom, és nem fáj semmim sem.
Meghaltam.
Az Animaxnek nincs joga erre az animére. Gondolom az RTL úgy vette meg, hogy más nehogy elhalássza előle ugye. Jelenleg az Animaxnek csak 1-104 epizódokra van vetítési joga, amit az RTL-től vett meg. A 104. epizód feletti részekre csak az RTL-nek van joga, de valamilyen okból kifolyólag csak a 119. epizódig adták le, aztán abbahagyták. Az egyetlen mód, ha az Animax meg tudná venni az RTL-től ezeket a részeket, de jelenleg nem tudni semmi közelebbi infót erről. Sajnos a Conon se hangzott el erről semmilyen infó.
Lenne egy olyan észrevételem az Inuyasha-val kapcsolatban hogy a videó (Dumet) képe csíkosodik amikor a kép mozgásban van, míg egy másik verziónál ez a hiba nem jelentkezik. Valaki tudja hogy ez miért lehetséges?
Ez amiatt van mert amikor ezeket a részeket rippeltem, még nem tudtam, hogy hogyan lehet kiküszöbölni ezt a problémát. De azóta (mint láthattatok már pár más rippet tőlem) ez a probléma megoldódott, éppen ezért az Inuyasha és az FMP újra fel fog kerülni, immár hibátlan változatban.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Dumet írta:
Ez amiatt van mert amikor ezeket a részeket rippeltem, még nem tudtam, hogy hogyan lehet kiküszöbölni ezt a problémát. De azóta (mint láthattatok már pár más rippet tőlem) ez a probléma megoldódott, éppen ezért az Inuyasha és az FMP újra fel fog kerülni, immár hibátlan változatban.
Értem. Amúgy ne érts félre, nagyon jó az Inuyasha, különösen a felbontása tetszett hogy adtál egy nagy pofont a 640 X 480-nak. Gondoltam hogy végre valami aminek nagyobb felbontása van. A méretével sincs gond.
Ha jól tudom a mangát már befejezték egy ideje (asszem lassan egy éve, de lehet hogy rosszul tudom, a lényeg, hogy már egy jó ideje), és ezért is készült belőle most ez az új anime sorozat, ami feldolgozza a maradék köteteket.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Azt viszont valmi kérdéses, hogy ugye a történet szerint a Kagome az ókori Japánba kerül, amikor beleesik a kútba, és ott ugye szellemvilág is van, és a szellemek együtt élnek az emberekkel. De hogy-hogy a Kagome világában, miért nincsenek szellemek, ezek szerint kifognak halni? Majad a végen ki fog derülni.
Inuyasha: The Final Act címen indították útjára a befejező részeket. Sajnos csak 26 részes összesen, és ebből már 22-t leadtak Japánban, szóval nemsoká tényleg vége.
Kíváncsi leszek a végére.
Bizony, csak 26 részes. Végülis az egész csak azért van, hogy normálisan lezárják az animét, így szerintem érthető, hogy nem terveztek neki több évadot. Így viszont elég akció dús a történet, mert nincs nagyon idő a töltetél részekre. Én eddig a 18. részig láttam, és ha jól emlékszem, akkor talán 1 filler rész volt eddig. Pedig én szeretem őket, mert általában kis aranyos, és vicces részek azok, de hát...
Na mindegy, megvárom míg leadják végig, aztán nekiülök megnézni a maradék részeket.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!