Nem oda Buda, hanem ide és nem ide-oda, csak ide, vagyis nem oda, mert az ide az nem oda. Szóval add ide!
Kész mese bannerje és adatlapja, lehet sasolni.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Gondolkodj fiam... mi sem vagyunk éjjel-nappali ügyeletes óvónők meg óvóbácsik akik ott ülnek alvatlanul a tévé előtt és lesik, hogy mi mikor hogyan megy le... Lehet, hogy te ilyen vagy, de akkor csak sajnálni tudlak. Nekünk is van munkánk, tanulunk, stb. előfordulhat, hogy valamiért nem tudjuk felvenni az adott részt. De előfordulhat rajtunk kívül álló ok is, ha pl. a tévé kihagyva azt a részt a következőt adja, vagy megcseréli, vagy műsorváltozás van, netán később kezdik, hamarabb kezdik. Szóval gondolkodj már mert unom, hogy csak a hülyeséget kell folyton hallgatni és reagálnom rá.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Igen lesz fojtatás csak durván 37.edik résznél a meló helyemen bekavart és folyamatos 16 óráznom kelet meg a fent maradt időmben az oldalnak pár finomságot szerveztem majd látni fogjátok XD de addig legyen titok de a nyers felvételek itt csöcsöknek a gépemen énis alig várom már hogy el kezdjem he hogy ha jövő héten nem kavarbe a főnököm még meg nem jön közbe pár betervezetlen dolog akkor jövő héten kész lesz max 2 hét
ja egyébként lehorzsoltam a térdemet ha lesz elég erőm meg keresni a foto gépemet akkor majd lefényképezem és benyomom az OFF ba hogy lásatok hogy énis emberből vagyok komolyan akóra a seb mint egy jókora nyelvdarab
Már nem félek, nem fázom, és nem fáj semmim sem.
Meghaltam.
Szóval lesz...Csak Izzy is ember, szokott wc-re járni meg aludni, meg melózni, meg....Van más premier és fontos meséje, meg családja meg...Szóval nem ér rá és nincs 100 keze, de idővel lesz
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!