Üdv!
Néhány napja a netet böngészgettem hátha találok valami jó animét és ekkor megláttam a MONSTER című animét beleolvastam a a történetbe és nagyon megragadt de sajnos további kutatás után kénytelen voltam rájönni hogy nincs hozzá végleges magyar felirat és látom hogy a DRAGONHALL+ csapata elkezdte a forditást de felfüggesztették arról szeretnék érdeklődni hogy be fogják-e fejezni?
A választ előre is köszönöm!!!
Üdv!
Igen a fordítás valóban elkezdődött és már egész sok rész le is lett fordítva, de a fordítónk (Yasushi-kun) jelenleg időhiánnyal küszködik, úgyhogy nem tud haladni vele egy ideig, ezért tettük felfüggesztettbe. Nálunk minden elkezdett projekt befejezésre kerül, így ez is majd folytatva lesz, amint lesz elég ideje a kedves munkatársunknak. Addig is türelmedet kérjük, mi is nagyon szeretnénk kiadni ezt az animét, szóval semmi pánik, rajta vagyunk, csak idő kérdése.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Az egyik legjobb anime, amit valaha láttam. Nagyon jó, kiváló! Zseniálisan brilliáns történetvezetés - a mangához is volt szerencsém -, egyedi karakterek, és a grafika is illik a sztorihoz. Szóval, egy rossz szavam nem lehet rá. És külön öröm, hogy az animében és mangában található szövegek a könyvekben, az utcatáblánok német nyelvűek.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!