Nem tudom melyik Rozsomákot töltöd De ha a HDTVRIP-t akkor jó hírem van mert az X-menből is már megvan mind a 12 rész, csúcs jó minőségben, mint a Rozsból is (1280x720p)
OFF: Én nem láttam még
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
OFF: A filmet ajánlom, már láttam, jobb mint az előzőek, és nagyon izgalmas, remek kikapcsolódást ad, plusz löket még hogy a hidegháború csúcspontjával hozták össze
Én még kicsit várok vele. Nem tudom, furának tartom, hogy pont egy Marvelből készül anime. De hát, az X-men Evolution is félig japán. Szóval, lehet belenézek, amint elég bátorságot gyűjtöttem hozzá. XD
Szerintem megéri, elég jó eddig, mind a karakter dizi, mind a történet, más nem megpróbálni megéri, meg hát a szinkron hangok is egész jók lettek, nekem a Rozsomák is tetszett főleg, hogy rövid kis történetek (12 rész ez is, az is) Így nincs eltetézve meg elnyújtva, hanem kis 2-3 napos, ki mennyi részt néz egy nap, történet
Mondom más nem megpróbálod Max. nem jön be pár rész után, de még várj vele pár részt szerintem
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Tölthető a kiegészítő felirat / szinkronstáb az első 2 részhez!
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Szerintem ha a X-men filmeket bírod akkor ezis ott lesz mert meg van az a hangulat mint a filmi világban legalábbis az első kettő tejesen jó persze nem olyan szemszögből kel nézni hogy most enim meg jap meg ilyenek hanem hogy teljesen bele passzol ez az enim az X-men univerzumban meg kel mondanom jobban mint a amerikai rajzfilmes társához képest de enimnek sem utolso
Már nem félek, nem fázom, és nem fáj semmim sem.
Meghaltam.
Az első 2 rész engem nem igazán fogott meg, de utána már jobb volt, a mostani részeknél kezdtem azt érezni, hogy érdekel a dolog, bár a történet kicsit elcsépelt nekem (túlságosan kiszámítható, bár ez igaz volt a Rozsomákra is meg a Vasemberre is annak ellenére, hogy mindkettő tetszett). Szóval jó lesz ez, most már kezdtem érezni azt az érzést amit kell. A szinkronhangok meg ahogy várható volt egy ilyen stábtól, tökéletesek, nincs mit hozzáfűzni.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!