Gondoltam én is csinálok egy játékot!
Folytasd a fikciót a lényeg, hogy egy két mondat ós történetet kel fojtatni folytatólagosan.
Remélem, nem kerül egyből a süllyesztőbe XD na, kezdem is.
Naruto hirtelen kirohan a tanteremből konohamaruval. Sarutobi tanár úr feleszmél, hogy két tanítványa most távozik az óra közepén! Mielőtt a nevüket tudná, kiáltani a két tanulónak hatalmas nagy robajjal felrobbannak a könyvei.
Már nem félek, nem fázom, és nem fáj semmim sem.
Meghaltam.
OFF: Még nem igazán mozgok otthonosan a Naruto-ban, de azért megpróbálkozom a folytatással... xD
Ahogy a füst eloszlik, Sasuke fintorgó arrcal bámul ki az ablakon, azon gondolkodva, hogy vajon már megint mit művel az a szerencsétlen Naruto.
Sakura a padon könyököl, Õ már meg sem lepődik Naruto csínytevésén.
Aztán Sakura rápillant Sasukéra és teljesen elolvad mikor felé fordul és megint azon kezdett el töprengeni milyen lenne a közös életük ha összeházasodnának amíg ezen gondolkodott Naruto és Konohamaru már rég messze jár és Sarutobi sensei a nyomukba ered és miután a tanár elhagyta a termet mindenki elkezd beszélgetni.Sakura hosszú percekig nézte Sasukét mikor is Ino odalépett Sasukéhoz na ekkor ment fel a pumpa Sakurában.
Sakura úgy dönt hogy nem hagyja, hogy bárki is elvegye Tőle Sasukét, ezért végre elhatározza, hogy a tettek mezejére lép. Dühösen felkel, odamegy Ino-hoz és kihívja egy párbajra. Azt mondja Neki, hogy legyen a jobb nindzsalányé Sasuke, elvégre úgy gondolja hogy Sasuke nem tűrne meg maga mellett egy gyenge lányt, mivel ő egy kivételes nindzsa. Ez azonal megtetszik Ino-nak, mert szent meggyőződése hogy könnyedén le tudja győzni Sakura-t.
A teremben mindenki várja a nagy harcot.Hinata elgondolkozik, mit is szeret Ino és Sakura Sasukében. Sakura Sasuke padja előtt áll. Ino le akarja fejelni, de Sakura elugrik és igy Ino Sasukét fejeli le. Orvost hívnak és együtt kísérik a kórházba Sasukét.
Sasuke arra ébred a kómából (LOL, gyenge srác ez a Sasuke), hogy Ino és Sakura a kórházi ágya fölött veszekednek. Már-már tettlegessé fajulna a dolog, amikor Ino észreveszi, hogy Sasuke felébredt, és átvált édibédi kislányba - amit persze Sakura furcsáll, és bedühödve leordítja Ino fejét, majd észreveszi, hogy Sasuke felébredt, és hoppá...
Hirtelen egy Menos feje repült amit Ichigo az előbb vágott le.Ezek után Ichigo mikor bement bocsánatot kérni az előbbiért meglátta Sakurát és azt mondta neki hogy...
Úristen Mi ez a rózsaszín haj, erre Sakura ránéz Ichigora és így reagál: mi ez a narancssárga haj, és ekkor hirtelen Kisame beugrik az ablakon: Ichigo; nem most kell csajozni, csak azért mert vége az első körnek, itt vannak a lidércek, most jöhet a második menet!! Sasuke megkérdezi: Hogy áll a vetélkedés jelenlegi állása?
(Ez nem folytatás csak a többieknek megjegyezném hogy két mondatos folytatások lehetnek.Először én is eltosztam de aztán kijavítottam két mondatosra úgyhogy Nazzor kicsit kösd össze vesszőkkel "és" stb...és utána folytatjuk)
Luxornok írta:
(Ez nem folytatás csak a többieknek megjegyezném hogy két mondatos folytatások lehetnek.Először én is eltosztam de aztán kijavítottam két mondatosra úgyhogy Nazzor kicsit kösd össze vesszőkkel "és" stb...és utána folytatjuk)
Szerintem meg ne szúrjuk hátba a magyar helyesírást. Amennyiben egy mondat megkívánja azt hogy lezárják, akkor az legyen lezárva, nem pedig vesszőt és társait használni teljesen feleslegesen.
"Idézet Nazorrtól"
Úristen Mi ez a rózsaszín haj, erre Sakura ránéz Ichigora és így reagál: mi ez a narancssárga haj
Ebben az esetben az írás minőségét eléggé negatív irányba sodorja a mondatok értelmetlen alakítgatása. Innen igenis hiányzik az a két kérdőjel.
barathimre86 írta:
Szerintem meg ne szúrjuk hátba a magyar helyesírást. Amennyiben egy mondat megkívánja azt hogy lezárják, akkor az legyen lezárva, nem pedig vesszőt és társait használni teljesen feleslegesen.
"Idézet Nazzortól"
Úristen Mi ez a rózsaszín haj, erre Sakura ránéz Ichigora és így reagál: mi ez a narancssárga haj
Ebben az esetben az írás minőségét eléggé negatív irányba sodorja a mondatok értelmetlen alakítgatása. Innen igenis hiányzik az a két kérdőjel.
Na most mi legyen, mert ha kicsit olvasol akkor nem csak az enyémbe tudsz belekötni. Goten56, vagy barathimre86 előző hsz-re akkor eddig miért nem szóltál. Én már itt csak annyit mondok, hogy vagy elfogadod amit írtam, vagy kihagyod és a tiedtől megy tovább két mondatokkal játék.
Nazorr írta:
Na most mi legyen, mert ha kicsit olvasol akkor nem csak az enyémbe tudsz belekötni. Goten56, vagy barathimre86 előző hsz-re akkor eddig miért nem szóltál. Én már itt csak annyit mondok, hogy vagy elfogadod amit írtam, vagy kihagyod és a tiedtől megy tovább két mondatokkal játék.
Semmi gond Nazorr
Luxor máris moderátornak képzeli magát, csak azért mert elbratyizott egy adminnal.
Amúgy Luxor és mindenki: Izzy azt írta hogy egy-két mondatos folytatás legyen. Ezt nem szó szerint kell érteni, hogy csak egy vagy max két mondatot írhatsz. Izzy mellesleg 3 mondattal kezdett, úgyhogy már azon a ponton nem kellett szó szerint venni a megkötést. Nazorr és mindenki:
Nyugodtan írj/írjatok többet is ha úgy tetszik. Izzy inkább azt akarta sugallni hogy ne legyen túl hosszú az iromány, hogy egyvalaki ne írjon fél oldalt, vagy egy folytatásos teleregényt.
Pontosan! Na, folytatánk a játékot? Nem az a lényeg, hogy baromi véresen komolyan vegyük, na, elő az ötletekkel
Sakuráék kicsit nem voltak képben, hogy milyen vetélkedésről van szó, de aztán kinéztek az ablakon, és meglátták, hogy egy csomó lidérc / démon / egyéb nyalánkság közeledik egy arénában egy-két apró alak közé. Köztük volt például Ichigo, Kisame (mint már említettük vala), Naruto, Maka és Soul, valamint Sagara Souske és Edward Elric (csak hogy néhányukat említsem).
Na jó, nem izgat ki kezdte, ki folytatta, vagy ki nem, de be lehet fejezni, mert kibaszok mindenkit jó?
Tessék folytatni a játékot rendesen.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Sakura körbenéz az aréna felső részén majd megpillantja az öt kagét. Majd hírtelen eszébe jut, hogy talán neki is oda kellene állnia társai mellé és felvenni a kesztyűt, hogy ne maradjon le a vetélkedésről. Hirtelen sarkon fordul majd kirohan a kórteremből. Sasuke csak idiótán pislogott utánna majd Inó ra emeli tekintetét ...
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!