Arra gondoltam, hogy indítok egy újabb játékot én is, hátha ezáltal még jobban felpörög a Játéksarok, és persze a fórum is!
Ennek a játéknak, ahogy a neve is mutatja, az lesz a lényege, hogy kiteszünk egy képet egy, lehetőleg jellegzetes, jól felismerhető helyszínről, a többieknek pedig ki kell találniuk, hogy ez a helyszín melyik animében szerepel, és mi a neve, elnevezése.
Természetesen lehet kitenni bármilyen olyan helyszínt, amelynek van ismertetőjele, jellegzetessége, amiről fel lehet ismerni. (Tehát pl. ha valamilyen épületet teszel ki feladványnak, akkor azt fel lehessen ismerni, legyen az épületen, vagy körülötte valamilyen ismertető jel, ne valami totál átlagos, bárhol megtalálható házacska legyen a képen! xD)
Kezdésnek kiteszek Nektek egy könnyű helyszínt:
ÕÕőőööö hát nekem két tippem is lenne az egyik az a DBZ böl a namek bolygo de mint ha ott zöld lenne az ég a másik a Yu Yu Hakusho a szelem világ vagy mi ahol uramesi meg küzdött a hogy is hivjákal na az egyik család tagjával az al világ királlyálval vagy mi csak ott meg a bojgok nem stimelnek
Már nem félek, nem fázom, és nem fáj semmim sem.
Meghaltam.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Hát nem könnyítetted meg a dolgom ezzel az új játékkal, mert helyszíneket még nehezebb szerezni, mint szereplőkről képeket. Úgyhogy jöjjön egy egyszerű:
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Kikyou (InuYasha)
Nos, ha más nem vállalkozik, akkor kitalálom én!
Ez a Lelkek Világa (Soul Society) a Bleach-ben, a körfalon belül pedig a Tiszta Lelkek Városa látható. OFF: Bocs Dumet, de most nem várom ki, míg visszaigazolnak, mert biztos vagyok a megoldásban, és mert legközelebb csak kedd este tudnék új képet kitenni, addig meg állna a játék feleslegesen.
Jöjjön egy újabb, könnyű feladvány!
Kikyou (InuYasha)
Egészen pontosan a Macskávézó. Innentől jó lenne, ha a pontos nevét írnátok a dolgoknak, ha van nekik. Te jössz.
Kikyou (InuYasha)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!