Nos, itt egy újabb játék. A lényege az, hogy idézek egy mondatot / szöveget egy animéből/mangából, és azt kell kitalálni, hogy honnan van és ki mondta.
Alapvető szabályok (by Dumet):
- Ha olyan animéből idézel, amihez készült magyar szinkron, akkor lehetőleg a magyar szinkronból idézzél, vagy pedig ha nem így teszel, tüntesd fel, hogy a szinkronos vagy valamelyik feliratos verzióból van az idézet!
- Ha feliratból idézel, lehetőleg a többség által ismert verziót válaszd, vagy írd oda, hogy melyik verzió a segítség kedvéért!
- A többi szabály a "Ki ő?" játékhoz hasonlóan működik!
Na, akkor szokásomhoz híven kezdjük egy naaaaggyon-naaaaggyon egyszerűvel: "Én leszek az új világ istene! *bruhahahahhaaaa*"
Na mivel Izzy nem írt semmit, ezért magamhoz ragadom a kezdeményezést...
Legyen egy egyszerű:
"És e derűs reggel mindketten megfogadjuk, hogy ezentúl megosztjuk örömünk és bánatunk. Esküszünk. Tiéd vagyok életben, és tiéd halálban. Megfogadjuk, hogy mindörökké együtt maradunk."
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Talált, nyilván a szereplők is ők ketten.
Te jössz.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Kikyou (InuYasha)
Hát ez egy elég emlékezetes idézet volt, ezért tudtam ennyire pontosan...
Na akkor itt van egy szintén nagyon szép mondat:
"Ha ránk alkonyul és mindent felemészt a sötétség, akkor ha kell, a szívemben rejtőző fény úgy ragyog fel akár a hajnalhasadás."
Kikyou (InuYasha)
Nem talált. De szintén egy fantasy, bár szerintem ezzel nem sokat segítettem, mert a mondat eléggé adja magát.
Kikyou (InuYasha)
Nah jó segítek, mert mindjárt letelik a 3 nap...
Szóval igen, szinkronos és elég népszerű fantasy anime. Egyszerre réginek és újnak is mondható sorozat. Ezzel szerintem most elég sokat segítettem.
Kikyou (InuYasha)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!