Gondoltam, fellendítem egy kicsit a fórum életét, és így egy játékot indítok el.
A lényege az, hogy felrakok egy képet, nektek ki kell találni, hogy ki ő, és melyik animében/mangában szerepel. Aki először találja ki, az rakja a következő képet, és így tovább, és így tovább. Remélem, tetszeni fog nektek ez a játék ^^
Képkereső helynek ajánlom a myanimelist.net-et, mert itt a képek elérhetőségében nincsen benne a szereplő neve. Vagy ha nem ezt használjátok, akkor töltsétek fel magatok a kiválasztott képet egy olyan néven, amiben nincs benne a szereplő neve. Mert úgy már nem poén^^
- - -
Na, akkor kezdjük el egy nagggyon egyszerűvel, amit remélem, hogy mindenki kitalál
Úgy látom valahogy nem nagyon akar a nép válaszolni, vagy inkább játszani? Úgyhogy besegítek kicsit Admin létemre, végülis miért ne?
Szóval az illető Mashiro Moritaka a Bakumanból. A pörgősség kedvéért máris adok egy új feladványt (bár ez esetben meg kéne várni a helyeslő választ, de most ezt kihagyjuk, mert biztos a megoldás). Kezdek akkor én is egy egyszerűvel:
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Na erről meg nekem nincs fogalmam (bár az animét sejtem), amúgy helyes az előbbi megfejtés.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
One Piece - Sabo!
Öcsém, mennyi One Piece karakter van... o.O
A képrakás lehetőségét pedig odaadom annak, aki szeretné, lehetőleg minél gyorsabban (Feltéve, hogy nem tévedtem esetleg...)
Hát eltartott egy ideig, de megvan: Muramasa nevű akárkicsoda a Bleachből mivel a szinkronos vetítést követem, nem ismerem.
Na lássuk a következőt, ez már nehezebb lesz:
Kikyou (InuYasha)
Szerintem Õ Borisz a Lili, a virágangyal című animéből! (Ha nem csal az emlékezetem, ugyanis nem kezdtem el újranézni, szóval bocsi ha tévedtem!)
De szintén, hogy ne álljon a játék, én is teszek fel képet! Ez sem lesz nagyon nehéz!
Igen, talált. Ezt a kövit tudom, de adjunk esélyt másoknak is.
Kikyou (InuYasha)
Elsőre azt mondanám, hogy Kiryuu Zero a Vampire Knightból, de mivel nem láttam a sorozatot még (most fogom készíteni és megnézni a szinkronos változatot), ezért megvárom a választ.
Kikyou (InuYasha)
Jól gondoltad. Igaz, hogy még én sem láttam ezt az animét, de nem is igazán vagyok oda ezekért a modern vámpírsztorikért (l. Alkonyat), de pont van egy Vampire Knightos poszterem, amelyen ez a szereplő is rajta van. Úgyhogy szerintem rakhatod is a következő képet.
OFF: Már bocsánat, de azért a VK és az Alkonyat koránt se ugyanazon a szinten van... Az Alkonyat és társai egy hulladék véleményem szerint, míg a VK azért egészen más. Persze az alapszitu hasonló, de az amcsi szar meg se közelíti a VK szintjét. Na mindegy, nem idevaló téma.
Akkor jöjjön most egy leányzó megint:
Kikyou (InuYasha)
Te jössz Onizuka
Xman7 elkéstél, ezért töröltem a hsz-edet, bocs.
Kikyou (InuYasha)
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!