Nagyon szeretem a Yugioh-t, csak kár hogy nálunk nem adják. Elkezdték adni a Duel Monster szériát, leadtak a 224 részből 48-at, és abbahagyták az egészet. Utána meg elkezdték ismételgetni a leadott részeket, ráadásul úgy, hogy néha kihagytak belőle néhány részt. Aztán jött az A+, és elkezdte adni a GX-et, amit szintén nem fejeztek be. Most meg van még egy széria, asszem 5d's a címe, ebből már semmit nem adtak le itthon. Feliratokat viszont nem nagyon találtam, így megnézni se tudom őket
Érdekes, hogy az első mozifilmet viszont leadták itthon.
Hát igen szerintem is jó lenne, ha folytatnák mindkét sorozatot.
De szerintem főleg a sima Yu-Gi-Oh sorozatot, amiből csak 48 részt adtak le.
És pont egy harc kellős közepén. ezt utálom az ilyen sorozatokban, amiket félbe hagynak, hogy egy harc kellős közepén, vagy a főellenség felbukkanásáig pl. Vadmacska Kommandó (nagy kékség)
Hát pedig sajnos nem sok esély van a folytatásra. Az RTL már biztosan nem fogja folytatni, mert a joguk is lejárt a sorozatra, újra meg kéne venni, az Animax meg nem tervez ilyen típusú animéket vetíteni, mert nem illik a terveik közé. Úgyhogy a Yu-Gi-Oh hazai pályafutása valószínűleg véget ért, ha csak nem történik valami csoda, és sajnos nem ez az egyetlen sorozat, ami így járt nálunk, igaz az okok mások voltak.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Neptunusz : Én 3 rész-t is Tényleg fura , de már az 5D's is meglepett , legalább ha a sima YGO-t és a GX-et nem folytatják , jól jönne az 5D's , bár abból is valamennyi részt adnának le , mert amerikaiak is kihagytak sok részt és áttértek a Zexal-ra
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!