A fórumon több topikot(témát) találtok. Minden féle témát ki lehet beszélni, boncolgatni!
De minden HSZ-t (hozzászólás) az adott témába lesz szíves írni mindenki!
PL. az animék címü témába nem beszéljük meg a letöltési, oldallal kapcsolatos észrevételeinket, hibákat!!
A szabály ismételt megsértése szankciókat von maga után, figyeljünk oda, ha van már ilyen téma, amibe ez a hsz tartozhat akkor oda kell írni, tény a második oldalon volt az Animék nagy témán belül..Előre is köszönöm!
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Mikor írtam ezt a kérdést, nem találtam Candy témát, pedig kerestem sokáig! Vagy én nem vettem észre, vagy a net nem volt jó vagy nem tudom... csinál néha fura dolgokat, de mindegy.
Mellesleg - már ne is haragudj - nem túlzás mindjárt kitiltással fenyegetni, csak azért, mert ide merészeltem írni egy letöltéssel kapcsolatos kérdést? Elég lett volna csak annyit írni, hogy legközelebb ne ide írjam, mert úgy is világos!
Sértőnek érzem, hogy rögtön ilyenekkel "ijesztgetnek".
OFF: Sértő? Mi ezen a sértő? Az, hogy Brolly ismerteti veled a GYIK-ban leírtakat? Már megbocsáss, de ha már ezt sértőnek érzed, akkor mi a helyzet az egész GYIK-al, amelyben kb. minden második pontban hivatkozunk erre? Vagy nem olvastad? Persze lehet sértő, dehát most mit csináljunk? Mi kérjünk elnézést, mert megszegted a szabályt, mégha véletlen is volt? Azért ne essünk már túlzásba. A szabályszegés ténye az, amit tudunk kezelni, a miértjét nem tudjuk kitalálni, meg nem is ez a dolgunk. Csak az, hogy fellépjünk ellene. Egyébként nem tudom hol olvastál kitiltást, én nem látom... csak olyat látok, hogy szankciók... hogy is van ez?
No nembaj, hibás vagyok én is egyébként, ezt elismerem. Abban, hogy még mindig nincs kint az átalakított GYIK, amely részletesen mindent leír, mert így vannak bizonyos esetek, amikor nem lehet rájuk megfelelően hivatkozni. Mondjuk speciel ez az eset kivétel, de sok esetben már érdemes lenne. Hamarosan sort kerítek rá, csak én is a szerverre várok, mert a szabályzat már arra is vonatkozik.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Nagyon köszönöm ezt a sorozatot! Régóta kerestem már, majd feladtam és most rátaláltam. Bár amióta újra elkezdtem nézni, szinte állandó jelleggel sírok... De mégis nagyon köszönöm, annyi kedves emlék köt hozzá és annyira jó, hogy újra láthatom még így 23 éves fejjel is! Sőt, most értek meg igazán dolgokat.
Brolly, végül nem tetted fel a kérdésedet, amit a 62. hozzászólásban írtál, hogy majd akkor megkérdezed, ha mindenki végignézhette mind a 115 részt! Akkor ezt írtad: "Viszont lesz majd egy kérdésem ha vége a sorozatnak, és mindenki megnézhette 115. részt. Egy kérdés, mely szerintem a sorozat kérdése.....Egy miértes kérdés egybe kötve egy vajon ti mit tetetek volna az illető személy helyében? Ahol szerintem az illető elég rosszul választott...és vajon miért érzem én így, meg hátha más is így érzi rajtam kívül". Nagyon kíváncsi lennék rá mi lenne az a kérdés! Talán még tudod mit szerettél volna kérdezni, bár már régen írtad... Ha mégis feltetted csak én nem vettem észre, akkor hülye vagyok, bocsi!
Még egyszer nagyon köszönöm, hogy megcsináltad (megcsináltátok) ezt a sorozatot!
pbarbiy írta:
Bár amióta újra elkezdtem nézni, szinte állandó jelleggel sírok... De mégis nagyon köszönöm, annyi kedves emlék köt hozzá és annyira jó, hogy újra láthatom még így 23 éves fejjel is! Sőt, most értek meg igazán dolgokat.
Én is így vagyok vele Készítés közben más...De azért újra néztem én is már, készítés után Sőt igen így jobban felfogja az ember 20 fölött, nem annyira kicsiknek való.
pbarbiy írta:
Brolly, végül nem tetted fel a kérdésedet, amit a 62. hozzászólásban írtál, hogy majd akkor megkérdezed, ha mindenki végignézhette mind a 115 részt! Akkor ezt írtad: "Viszont lesz majd egy kérdésem ha vége a sorozatnak, és mindenki megnézhette 115. részt. Egy kérdés, mely szerintem a sorozat kérdése.....Egy miértes kérdés egybe kötve egy vajon ti mit tetetek volna az illető személy helyében? Ahol szerintem az illető elég rosszul választott...és vajon miért érzem én így, meg hátha más is így érzi rajtam kívül". Nagyon kíváncsi lennék rá mi lenne az a kérdés!
Spoiler tartalom:
Ja igen jó, hogy mondod. Végül is csak Nikivel beszéltük meg. Emlékszem még persze, mert szerintem a sorozat kérdése, továbbra is.
A kérdés így szól: "Vajon Terry miért választja Suzanne-t? Tény, hogy részben Terry életét mentette meg, ótvta, de könyörgöm amit leművelnek az anyjával utána a kórházban az kicsit szánalmas és elkeserítő, boldogok lesznek ők együtt valaha is? Lehet így élni, hogy olyan valakivel vagy együtt akit igazából csak sajnálatból és köszönet képen szeretsz?
Erről a véleményem amiért nem értem: Szerintem nem lehet olyan emberrel együtt élni, akit csak hálánk jeléül szeretünk...Most ez olyan, hogy valaki egy lány segít nekem és megment vagy csak egy egyszerű dolog, segít a dolgozatnál puskázni a megoldást, most akkor cserébe ha azt kéri maradjak vele és legyek szerelmes belé akkor az leszek? Nem...Régi fiatal gyerek fejjel esetleg az lennék, de ők nem gyerekek, hanem már már felnőttek a sorozat végére...16-18évesek. Szóval nem gyerekek már annyira. Nem tudom, belegondolni se tudok pontosan, hálistennek, mit tennék Terry helyében, de majdnem kizártnak tartom, hogy Candy helyett Suzanne-t választom...Holott Candyt szeretem és ő is engem. Egyszerűen nem bírom elképzelni, hogy nem Candyt választanám. Plusz nem akarom bántani, mert szegény stb, de aki így visszaél a helyzettel és elvárja, hogy kapjon valamit még akkor is, ha életet mentett, az milyen ember? Ennyi erővel a mentős, tűzoltós, de akár a rendőr is kaphatna ilyesmit, amire nagyon vágyik, mert megmentett egy életet és cserébe ő elvesztett valami fontosat magából, pl. láb, kéz, ujjperc akármi. Szerintem ez olyan....gusztustalan emberre vall. Én pl. ha segítek, megmentek egy embert még akkor is ha azt az illetőt akinek segítek, szeretem tiszta szívemből mint elvileg Suzanne, Terryt, akkor sem kérnék ilyet...Talán álmomban, legmélyebb gondolataimban...Ez olyan...nem tudom szerintem lehet ez természet függő, emberi lélek függő, ki mit választ, de nem bírom megérteni, hogy miért? Miért választja Terry őt, pedig én aztán megértő vagyok sok téren és elhiszek sok mindent de ezt nem teljesen bírom megérteni. Mondom oké szegény Suzanne stb. de azért álljon már meg a menet...Meg amit az anyja mond Terrynek....pontosan már idézni nem tudom a szinkront, de...Az a duma hogy megmentett, érted áldozta az életét(ugye ez majdnem szó szerint vehető, mert lábak nélkül nem tud többé színészkedni....), ezért tartozol neki annyival, hogy vele maradsz...Vagyis szerelmes leszel, elveszed feleségül, gondoskodsz róla gyerek stb, érti mindenki. Én megértem, persze tényleg elismerésre méltó, hogy megmentette Terryt, tény aláírom, de....Akkor se bírom megérteni a kérését cserébe...Könyörgöm...én segítek, oké. De se ilyen se semmilyen elvárásom nincs cserébe, nem azért segítek, hanem mert ilyen vagyok, meg mert akit szeretek annak segítek, ahol tudok, főleg ha szerelmes is vagyok belé...De ilyet sose kérnék, s várnék el tőle, hogy ilyen áldozatot hozzon....Nekem ez abszurd.....
No hát ítéljen el mindenki, meg kövezzen meg, hogy ha rosszul látom a dolgot, de én így gondolom...Lehet nem vagyok jó ember vagy e téren nem..
Kihívás, kihívás hátán, mérgelődés ide avagy oda, Rilézkedés te légy bántatom és örömöm.... avagy szerelmem.
Teljesen egyetértek veled. Hiába áldozták fel a szerelmüket, egy ember boldogságáért, mert hiába minden, így mindhárman boldogtalanok lesznek. Mert hiába mondja bárki, úgy Suzanne sem lehet boldog, hogy látja Terry-n, hogy csak szánalomból van vele, meg mert úgy érzi tartozik neki. Suzanne helyében én nem is tudnék azzal a gondolattal élni, hogy tönkretettem két ember életét. Oké, hogy megmentette Terry-t, de Terry ezt nem kérte tőle, akkor most miért tartozna neki? Õ döntött úgy abban a percben, hogy odaugrik. Candy-t sem értem abból a szempontból, hogy hogyan tudta Terry-t, így otthagyni? Nekem biztos nem ment volna... Persze, tudom Candy az abszolút "jó", de ennyire senki nem lehet jó, legalábbis a való életben sztem ez hosszú távon nem történhetne meg(úgysem hagynák annyiban a kapcsolatot, ha ennyire szeretik egymást). Terrynek meg a sarkára kellett volna állnia, így nem lehet az életet élni. Ugye a végén kb. a 112. részben látjuk, hogy kirúgták a társulatból és teljesen padlón van, mert nem bírta elfelejteni Candy-t(ez ráment a munkájára is). Akkor most ez Suzanne-nek jó? Jó látnia, ahogy szerelme szenved, az ő önzősége miatt? Ha Suzanne elengedte volna, lehet, hogy Suzanne is megtalálta volna a boldogságot valaki olyan oldalán, aki őszintén szereti és nemcsak azért, mert szeretnie kell. De aztán ugyanebben a részben Terry látja Candy-t majd se szó, se beszéd visszamegy a társulathoz és Suzanne-hez...Én ebben a helyzetben sem így döntöttem volna, de ez én vagyok és lehet nem jól látom a dolgokat, de sztem így nem lehet élni. Amúgy elvileg kiadtak 2010-ben(asszem csak Japánban) egy novellát Candy, Candy: The Final Story címmel, ahol Candy 30 év körüli és férje vmi Anohito. Tulajdonságaiból arra is lehet következtetni, hogy ő Terry, de arra is, hogy Albert vagy netán egy harmadik személy. Már ha jól értesültem.
Na igen épp ezaz, hogy Suzanne se értem, hogy bír így tükörbe nézni...Érthetetlen számomra is. Viszont Candy...hát tényleg nincs ilyen ember a való életben, ez tény, aki igazán szereti a másikat az azért küzd, még talán akkor is ha látja, hogy reménytelen a helyzet. Szerintem viszont a sorozat szempontjából ezzel semit se rontottak el, ezzel a zárással, csak hát olyan szomorú meg olyan váratlan meg olyan élet szagú, de ettől még rengeteg tanulni való elgondolkodtatni való van benne Imádom.
pbarbiy: Örülök, hogy egyezik a véleményünk Már féltem, hogy csak én látom így.
Nagyon-Nagyon-Nagyon nagy spoiler...
Tényleg csak az olvassa el, aki nem akarja magától elképzelni mi lehet az anime folytatása...
Spoiler tartalom:
pbarbiy: Most, hogy így említetted, hogy készült a Candyhez egy lezáró történet keresgéltem vajon mi ez, és kicsoda is valójában ez az "Anohito", stb.
Sokat nem kellett keresgélni, mire ebbe az iszonyat hosszú írásba nem botlottam: http://journal.be...story.html
Elnézést érte, de nem volt erőm végigolvasni, csak így bele-bele olvasgattam, szóval lehet félreértelmeztem ezt-azt, mert próbáltam csak azokat a részeket olvasni, ami ezzel az új lezárással kapcsolatos. Szóval bocsánat, ha benéztem valamit...
De úgy tűnik, ugyanaz írta, aki a Candy Candyt is, Kyoko Mizuki, tehát hivatalos folytatásnak is tekinthető akár.
Próbáltam kibogarászni a lényeget ebből a hosszú összefoglalásból, mert van itt minden, de ha minden igaz, akkor:
- Annie és Archie összeházasodnak idővel.
- Susanne meghal, és Terry levelekkel bombázza Candyt, aki nem kapkodja el a válaszadást.
- És elméletben, Albert lenne Anohito, csak éppen ez ilyen álnév-szerűség lenne nála. Idővel ők is összeházasodnak Candyvel... és lehet írták, de azt már nem bogarásztam ki, hogy boldogan élnek-e míg meg nem halnak, vagy mi történik később.
Na, hát ha minden igaz, akkor nagyon leegyszerűsítve és lényegre törően nézve, ez van ebben a folytatásban.
Mindenesetre, ha valaki egyszer végigolvassa ezt a cikket, akkor megkérném, hogy legyen olyan kedves, és a sopiler gomb használatával foglalja nekünk össze, hogy mi is történik végül Candyvel.
Niki: Én is megtaláltam azt az oldalt, csak szintén nem volt erőm végigolvasni, és őszintén féltem is, hogy nem Terry lesz Anohito! Ne már, hogy Albert legyen, én annyira Terry párti vagyok! Főleg, hogy így akkor "elkerül" az útból Suzanne...Ez nem valami kedves tőlem, de ha egyszer így érzek...váááá.... Ha lesz hozzá erőm és kedvem megpróbálom végigolvasni és akkor nyilatkozom! Ha ti is kíváncsiak lennétek a folytatásra angolul, akkor írjátok alá ezt a petíciót: http://www.ipetit...[/spoiler]
48:11
Spoiler tartalom:
Nem bírtam magammal elolvastam azt a hosszú írást, amit belinkeltél Niki. Hát itt nemcsak az alternatív befejezést vesézi ki az aki ezt írta, hanem az egész történetet. Meg van itt minden: pszichoanalízis stb. A regény eléggé nehezen olvasható állítólag, merthogy az író összevissza ugrál az időben és emiatt lehetséges az, hogy nehéz kibogozni ki is Anohito. Azt írja, a regényt olyan útikönyvekre tudja hasonlítani, ahol kiválaszthatod a saját kalandodat, tehát megalkothatja az olvasó a saját Anohitoját. De a végére vhogy mégis úgy néz ki, hogy Albert lenne az. Ha jól értettem, akkor Candy ír leveleket Terryhez, de nem küldi el őket, ez az ő öngyógyítása. Mikor elvileg beleszeret Albertbe, akkor ezt írja Terrynek 1919-ben: Szerettelek. A lényeg, hogy Alberttel nem házasodhatnak össze a társadalmi ranglétrák miatt -mert hiába fogadták örökbe, akkor is csak egy árva volt, és ráadásul nő - ha a család nem egyezik bele. Kitaszíthatja a társadalom, és ugye ez a helyzet Eleonora Bakerrel és Grandchester herceggel, hiába szerették egymást, óriási társadalmi szakadék volt köztük, ezért vetette ki a társadalom Terryt is. Annie és Archie később összeházasodnak, de itt szintén akadályok vannak, mert Archie családja nem akarja a lányt, mivel a Pony házban nevelkedett. Annie nem örökölheti szülei ingatlanjait, csak akkor ha Archie elveszi, mert a férfi örökölheti a vagyont. Ha Archie előbb meghalna minthogy fiúutódjuk születne abban az esetben Annie nem kapna semmit. Na, de Candyre visszatérve az 1910-es évek végére egymásba szeretnek Alberttel, de a család sosem engedné, hogy összeházasodjanak. Így közel 10 évig semmi közük nem lesz egymáshoz, mert 1929-ben jön a világválság, ami az André családra is hatással van, így jön vhogy ez az ötlet, h új inkognitó és Angliába költözés, itt ugyanis nem kell családi beleegyezés a házassághoz. 1921-ben Annie és Archie összeházasodnak, majd 1923-1925 között vmikor meghal Susanne és 18 hónappal később Terry ír Candynek egy levelet, de Candy nem válaszol. (Ez sztem amúgy akkor sem lenne jellemző Candyre, ha már nem szereti Terryt, biztos nem hagyná kétségek között, sztem lezárná tisztán a kapcsolatot.) Azt írják, hogy 1929 után pár évi boldogságban élnek Angliában Anohitoval, de mikor 1939 kitör a 2. vh, akkor valószínűleg mindketten meghalnak, m Candy,mint nővér, Albert pedig mint orvos szolgál. És 1930 körül férfiaknál az átlagos max élettartam 47 év, nőknél 50. 1945-ben ér véget ugye a háború, ekkor lenne Albert 58, Candy pedig 47. Mivel nem akarják, hogy gyermekük ugyanolyan kitaszított legyen a társadalomból, mint Terry, nem vállalnak gyereket. (Ezt mondjuk én elég érdekesnek találom, mert Candy imádja őket, mármint a gyerekeket.) Azért bontotta le így a szerző, mert az Anthony szerelem jelképezi a mulandó első szerelmet, Terry jelképezi a szenvedélyes szerelmet és Albert a békés végzetes szerelmet. Avon városában telepednek le Anohitoval, így sokan mégis azt gondolják, hogy Terry Anohito a Shakespeare kötödés miatt. Még azt is hozzáteszik, hogy lehet egy dekonstruktív olvasásmód, tehát mint már említettem, te választod ki,h ki lesz Anohito. És az az olvasási mód, amikor követed az írót, kibogozod a regényt és egyértelmű lesz, h Albert Anohito. Bocsi, h így össze-vissza írtam, azért remélem érthető?! Ja, és Suzanne-re és Terryre visszatérve: abba sajnos nem gondoltam bele a mi XXI. századunkból, h 1915-ben, azzal, h vkinek levágták a lábát, elég nagy esélyét adták az üszkösödésre, illetve halálra és ebben az időben minden a kötelességről szólt és nem arról, h mit akarsz te. Azt kívánta a becsület, h Terry Suzanne-nel maradjon.(Az egy másik dolog, hogy hogy lehet ezek után úgy élni, hogy az ember ne őrüljön ebbe bele.) Azt hiszem nekem ez az alternatív lezárás nem tetszik! Biztos, mert Terry pártján vagyok, de ez bizonyára azért van, mert az animében, azért a szerelmi szál 70-80%-át a Terry szerelem teszi ki. Albert szerelemről szó sincs. Ezek után még egy kicsit keresgéltem és a spanyol wikipedián azt találtam, hogy Olaszországban nem voltak megelégedve a sorozat végével, mert mindenképpen pozitívan akarták lezárni, ezért a végét másképp vágták össze, aki kíváncsi rá megtekintheti itt: https://www.youtu...re=related
Nekem ez sokkal jobban tetszik! Köszi, hogy elolvastad ezt a hosszú szöveget!
Minden tiszteletem a tiéd, hogy azon a szövegen átrágtad magad. Köszönöm szépen mindenki nevében, akit egy kicsit is érdekelt ez az egész.
Igen, hát írtam én is, hogy van ott minden. Nagyon részletesen kivesézett mindent az író.
Az életkorok elemzésének egyébként én örültem, mert így legalább megtudtam nézni, hogy a tippjeim jók voltak-e. Plusz az is tetszett, hogy évszámok szerint is feltünteti mikor, mi történt.
Hála neked így már értem, hogy miért kezelte kétféleképpen ezt az egész befejezős sztorit az író.
Hát, igazából ugye Albertnál még az is bonyolítja a helyzetet egy szerelmi kapcsolatra nézve, hogy gyakorlatilag ő a mostohaapja... Ez még egy lapáttal rátesz az akkori társadalmi nézetekre/szokásokra, és már elég szép hegy áll az ő útjukban is.
Bár, az még talán ma is megbotránkoztatná az embereket, ha valaki a mostohalányát venné el feleségül.
Mindenesetre nekem sem tetszik ez a befejezés. Amiket zárójelben írtál Candyvel kapcsolatban, azzal is egyetértek. Furcsa egy kicsit, hogy ugyanaz írta, aki az eredeti sztorit is, de itt már mégis, egy kicsit másabbak a jellemvonásai Candynek.
Hiszen így, nézőként, mi úgy ismertük meg Candyt, hogy ő a csupa jóság, tisztesség, becsület, szeretet, és bármi rossz dolog történik vele, mindig talpra áll, és emelt fővel éli tovább az életét, sőt, a bajban még ő a legnagyobb támasza mindenkinek. És bár ezek alapjaiban biztos nem változtak meg, de a tisztesség és a becsület talán úgy kívánná, hogy ne hagyja kétségek között Terryt és megírja neki mi is a helyzet. Szóval igen, érdekes, hogy Suzanne halála után Terry megkeresésére egyáltalán nem reagál. Persze, itt jöhetne az, hogy biztos nem akar fájdalmat okozni Albertnek, amiért felveszi a kapcsolatot Terryvel, de... Hát nem tudom.
És, hogy gyerkőc sem lett. Hmm... Persze, ne legyen szegény gyerek kitaszított, de hát Terry is azért lett, mert olyanok voltak a szülei amilyenek. De akkor magyarázzuk azzal, hogy Candyék csak a hivatásuknak éltek. Itt már a dolgoknak nagyon belemagyarázós szaga van néha. Egy picit sántít az egész...
De ki tudja... Lehet már csak azért nem írt Terrys happy end-et az író, mert a legtöbben azt szerették volna... A sorozat nézése közben is várja már az ember mikor nem szívja meg Candy, kívánja, hogy végre tényleg boldog lehessen, de aztán mindig történik vele valami... Ilyen téren kiszámítható volt a sorozat. Mindig, amint egy kicsit boldog lehetett volna, menetrendszerűen történt vele valami rossz.
De hát az élet már csak ilyen igazságtalan tud lenni. Sajnos, nagy igazságok vannak ebben az animében ilyen téren.
Köszönjük pbarbiy a leírást. Engem ugyan nagyon elszomorít, az ilyen "tovább írás lezárás stb" Főleg, ha egy ilyen sorozatról van szó, amit teljesen jól lezártak, jó nem happy end, de ettől még olyan értéke van és mondandója, ami miatt lehet imádni és nem mindennapi, megrendítő, váratlan és életszagú.
Viszont ahogy olvastam a leírást, ez az Albert és Candy viszony....fuh teljesen elkezdett viszketni a tenyerem Egy ideig mikor néztem a 115 részt a vége felé izgultam, hogy na Terry? Na Albert? Kivel lesz valami? Viszont miután kiderült, hogy Albert ki is ugye, hát ööhm, ő nem jött be, nem lehet semmi meg lehet jobb is, kor különbség is sok stb. Viszont a tovább írásban ez nem jött be...Csak összeakarják hozni őket, holott ez olyan belemagyarázós meg, hogy nem akar gyereket Candy? Milyen hülyeség ez........Meg ez a Terryt húzza, vonja szédíti...Ennyire nem kellett volna átírni a jellemét Candynek.
Na mindegy elolvastam, pedig tudtam, hogy értelmes folytatása nem lehet ennek...De azért köszönöm még egyszer a leírást.
Ugyan, igazán nincs mit. Én örülök, hogy ez érdekel vkit rajtam kívül is. De akkor elég nagy szemét az író, ha csak azért lett ez az alternatív befejezés, hogy ne az legyen amit a többség szeretne....Meg, ha most tényleg azt akarták jelképezni ezek a szerelmek, hogy az élet megy tovább és nem az első szerelemnél kötünk ki a végén, akkor kérdem én: kiderül, h Albert a gyerekkori Herceg, akit tekinthetünk 0. szerelemnek vagy nem tudom, hogy írjam, és a végén meg mégis ő lesz az igazi?! Akkor ez sincs teljesen rendben, szóval itt is elég szájbarágósnak hat az egész... Meg, ha párhuzamot vonunk pl. Archie és Annie között: Annie-ról nem tudom, h szeretett-e volna mást életében Archien kívül, Archieről pedig annyit tudunk, h Candy-t szerette Annie előtt. Õk is a Szent Pálban jöttek össze, akkor miért a szerencsétlen főhősnőt szívatjuk csak?! Õ miért nem lehet a "gimis" szerelmével boldog? A végére Archie és Annie együtt maradtak, jó Patty és Stear "megkapta a magáét"... De mindegy is, az alternatív befejezésnél még mindig jobb, az anime befejezése sztem...
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!