Aki járt a "Projektek" című oldalon, megakadhatott a szeme a Bakuman c. animén. Ezt ma kezdték sugározni Japánban, előreláthatólag 25 részes lesz (hetente 1 résszel), és majd letölthetitek erről az oldalról, felirattal együtt (Én fogom fordítani.)
Az anime a Bakuman c. manga alapján készült (milyen meglepő), amelyet a Death Note szerzőpárosa, Obata Takeshi, és Oobha Tsugumi készít. Ez még mindig fut, jelenleg 9 kötetnél tart.
A történet maga két srácról szól, akik elhatározzák, hogy befutott mangakák akarnak lenni. (Mangaka: mangát rajzoló / író egyén ) Persze ez nem csak elhatározás kérdése, így nagy "küzdelmeknek" lehetünk majd szemtanúi a 25 részen keresztül
Le se lehetne tagadni, hogy a Death Note alkotóitól van, számos karakter hasonló (pl. az "őrült zseni": L - Niizuma Eiji), és a történet is hasonlóan izgalmas. Ajánlom mindenkinek!
(Én most töltöm a rawot, és már nagyon izgulok Remélem, gyorsan lesz angol felirat, és akkor majd jön a magyar felirat is!)
Nos, készen vagyok a Bakuman első részének fordításával. Sajnos csak mára sikerült elkészíteni, de a következő rész már gyorsabban fog jönni
Szóval ma vagy holnap fel lesz téve a softsubos rész!
Tetszik maga a témája is, mert én is szívesen lennék mangaka, és elég új nekem ez a fajta anime. Tök jó volt, hogy megemlítették a Death Note-ot is, és az OP/ED is tetszik. Kíváncsi vagyok mi lesz a következő részekben.
helloka mar ha jó lett az egész csak hiányolom azt a szintű formázást mint a macskomandonál
már hoz ászokot a szemem a Csili vili betűkhöz XD bár nem tudom hogy milyen lenne mert ez egy komolyabb enim szóval letisztult form is bejön neki
Már nem félek, nem fázom, és nem fáj semmim sem.
Meghaltam.
Hotaru írta:
Hali!
Új vagyok még itt, és azt szeretném megkérdezni, hogy csak a feliratot hogyan tudom letölteni, mert a videó már megvan...?
Itt nálunk, sehogy mert az MKV videó fájl konténerébe van bele importálva a felírat. hogy kiszedhesd magát a videó filest kel leszedned. De nézd meg az (animeaddicts) oldalán mert ott is publikálunk feliratot
Avval nem számoltunk, hogy valakinek meg van a vidi és csak a felírat kel
Már nem félek, nem fázom, és nem fáj semmim sem.
Meghaltam.
Na éppen ezért kéne kitenni ide is külön a feliratot... mert ez így elég érdekes, hogy külön a felirat csak az AA-ról tölthető...
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Úú, kicsit lassú vagyok, de már három (vagy talán négy?) napja bejelentették, hogy lesz második évada is a Bakumannak, ami 2011 őszétől fog kezdődni és elvileg szintén 25 részes lesz^^ Most nagyon boldog vagyok mert
1. lesz folytatás
2. lesz fél év pihi xD (már attól féltem, hogy folyamatos Bleach-szerű dolog lesz belőle )
Na, ez is véget ért (már lassan egy hete ), vagyis csak az első évada, mert mint tudjuk, ősszel jön a második évad! Bár azt még nem tudni, hogy hány részes lesz, remélem legalább annyi, mint az első
Szóóóval most szeretnék hosszú-hosszú véleményeket olvasni arról, hogy kinek hogy tetszett, és hogy várja-e a következő évadot.
Na igen, most már ezt a problémát is megoldottuk
Még annyit mondanék, hogy aki ki szeretné írni DVD-re, az inkább várjon még, mert majd lesz BD-rip-es verzió (tehát logó meg miegymás nélkül, kijavított grafikával) v2-es felirattal (újra átnézünk mindent, plusz berakok még 1-2 extra feliratot, amik ilyen-olyan okok miatt kimaradtak a jelenlegi verzióból). Mondjuk ez még a távoli jövőben van, de azért megéri majd várni, ígérem
30:10
Köszönöm mindenkinek, aki a mi feliratunkat vette igénybe Tényleg nagyon örültem, amikor ilyeneket olvastam, hogy "igényes munka" meg hogy "Csak azért bírtam ki keddenként a sulit, mert életben tartott a tudat, hogy otthon vár a magyarul feliratozott Bakuman. " *tökre meg van hatva*
Nos, ahogy már írtam egyszer, jön majd a v2-es verzió (BD-ripről egyelőre nem tudok, majd meglátjuk...)
Hát, nekem nagyon tetszett. Szerintem is nagyon izgalmas volt.
Talán Nizuma a kedvenc karakterem.
Azt remélem, hogy majd ha animéjük lesz abból is mutatnak részleteket.
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!