OFF: Egy kis Off szöveg, de mégis kapcsolódik ide, mivel erről a topikról van szó. Rendkívül örülök ennek a "Ki vagyok én?" játéknak, mert itt az ember saját maga fogalmazza meg a szöveget és nem csak idéz valakitől vagy valamitől. Olvastam egy-két meglehetősen szuper irományt. Csak így tovább emberek. Éljen a kreativitás.
Egy fiatal fiú vagyok elvesztettem egyik karomat és lábamat. Annak ellenénre katonai pályára mentem. Egy ember az életemre tör, mert én is katona vagyok, akik kiirtották a faluját.
Ki vagyok?
Mivel Arnoldka pihen egy hétig, és nem tudja leokézni a választ, ezért megteszem helyette. Igen, ő a keresett szereplő. Te jössz Goten.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Fiatal, szegény fiú vagyok. Egyszer munka közben egy lány esett le az égből, és én elkaptam. Egy gonosz öregasszony pár fiával üldözte, ezért elmentünk a faluból. Később megtudtuk, hogy hadsereget is küldtek utána. Menekülés közben meséltem neki egy legendát egy lebegő szigetről. Kiderült, hogy a drágakövéért üldözik, és a lebegő szigetet keresik. Amikor elmondtuk az öregasszonynak, hogy nekünk nem kell az ott lévő kincs, segítettek menekülni a hadsereg elől, és eljutni a szigetre. Végül kiderült, hogy a lány az ottani trónörökös.
Tudom, hogy hosszú lett, de rövidebben sajnos nem ment.
Szerintem inkább Pazu a Laputa-Az égi palota c. filmből.
Tisztátalan lett a tiszta, tiszta lett a tisztátalan. A jó gonosz lett, a gonosz jó lett. Meghalt, hogy éljen, és élt, hogy meghaljon...
Kikyou (InuYasha)
Hosszú ideje várok már arra, hogy az erőmmel megváltoztassam a világot. Az én világomban csak azok élhetnek, akiket én létezni hagyok, és mivel az emberek már így is túl sokáig fertőzték a Földet, létre akarok hozni egy olyan világot, ahol az ember nem tud több kárt tenni, mert nem is létezik. Csak a hozzám hasonló és engem vakon követőknek engedem meg, hogy éljenek, akik szembeszállnak velem, azokat eltiprom. Mégis, pont egy olyasvalakire van szükségem a tervemhez, aki nagyon közel áll hozzám, mégis az ellenségemnek tartja magát.
25:55
Segítség: shounen anime, 2001-2002-es, nálunk is vetített szinkronos. A Jetix adta nálunk az amerikai verziót. Az a bizonyos erő pedig, amivel rendelkezik az illető, szellemi energia. Egyébként az illető több ezer éves és mindig más családban születik újjá. Legutoljára a főszereplő családjában született újjá.
Kikyou (InuYasha)
Gondoltam, hogy lesz aki erre gondol róla, de nem az. A segítségből is kiderül, mert egy shounenről van szó.
Kikyou (InuYasha)
Nem, ez nem a Yu Yu-ban van, de szintén egy általunk is elkészített anime, vagyis fent van az oldalon is. Ha utánanéztek a dátumnak amit megadtam, azonnal kijönne, hogy melyik az, de úgy látszik már ezzel gond van.
Kikyou (InuYasha)
OFF: Már 2 napja keresem a megfejtést, kb. 3szor lapoztam végig az animék listáját, de vagy vak vagyok és nagyon béna, vagy nem tudom, de nem találom a megfejtést, úgyhogy részemről feladom...
Írtam még egy kis segítséget a feladvány hozzászólásába. Ha ezután se megy, akkor elárulom a megfejtést és újat adok.
Kikyou (InuYasha)
OFF: Látom, átírtad a kiadás dátumot, így már egyből találtam is valamit!
A gond az, hogy egyik lehetséges animét sem ismerem a három közül, amik megfelelnek a 2000-2001-es shounen kategóriának.
Spoiler tartalom:
Ha logikusan próbálok gondolkodni, akkor azt mondanám, hogy a Sámán királyból való ez a karakter, de lehet hogy tévedek. A másik két lehetséges animét nem árulom el, hátha más is keresi a megfejtést rajtam kívül...
Anime, rajzfilm és sok más mese magyar szinkronnal, felirattal, manga, távol-keleti music video klipek, valamint online TV és player nézhetőség egy helyen!